Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

Космічні райдери зірок

Космічні райдери зірок

Sting вимагає від організаторів, щоб йому постійно світило зелене світло на дорозі, оскільки не хоче стояти у заторах на дорогах. Безперечно він їздитиме тільки у авто представницького класу і у супроводі поліції. Але, мабуть, найбільше дивує бажання музиканта бачити у своїй роздягальні дерево у горщику. Має свої вимоги Sting і до охорони у залі – усі вони мають бути одягнені у однакову форму і не мати при собі наручників, шпильок чи зброї. З таких більш приземлених побажань – лікар у залі, кисневий балон і вісім уколів вітаміну В12.

Дженніфер Лопес любить, щоб на гастролях навколо неї був тільки білий колір. Це стосується навіть свічок. Інкрустовані діамантами навушники, персональний пляж, та шкіряне сидіння для унітазу – ця зірка точно знає, як бути принцесою.

У гримерці Мадонни завжди має бути 25 пляшок спеціальної води Kaballah («кабалістична вода» - втілює «мудрість» древнього містичного вчення про Всесвіт), три упаковки ліків від кашлю та одна велика чашка спеціального чаю з медом та лимоном. Крім того Мадонна під час турне, окрім дитячої кімнати, вимагає спеціальні апартаменти за кулісами для медитації. Охороняють співачку виключно жінки, поп-діва переконана, що у чоловіків не надто розвинена інтуїція, тому вони не здатні швидко приймати рішення. Взагалі, Мадонна вимагає штат з двохсот чоловік, включаючи особистого кухаря, інструктора йоги, 30 охоронців і спеціальну людину, яка б пилососила сценічні костюми. У номері повинні стояти ніжно-рожеві лілії або білі троянди з 15-сантиметровим стеблом.

Мерилін Менсон відмовляється виступати, якщо у нього не буде жувальних ведмедиків Haribo, попкорну і чіпсів.

Філіп Кіркоров возить із собою особистого кухаря. Організатори тільки надають необхідні продукти – французькі сири твердих сортів, куряче філе, морепродукти, м’ясне асорті та інше. Кіркоров їздить тільки у лімузині, а супроводжують його дві машини особистої охорони. Оселяється Філіп лише в президентському номері. Артистові повинні надати як мінімум двокімнатний президентський люкс. Перша кімната - велика і світла, з дзеркалом в повний зріст, м’якими меблями, трюмо, шафою мінімум на 20 костюмів, столом з білосніжною скатертиною, окремим санвузлом, свіжими квітами і графином апельсинового фрешу. Друга кімната повністю віддається під гардероб.

Група Van Halen у своєму райдері вказує, щоб на столі були цукерки M & Ms. Але тільки не коричневого кольору. Справа в тому, що кожен виступ групи вимагає серйозних зусиль від приймаючої сторони. Під час представлення Van Halen виїжджали на сцену на величезних вантажівках і робили чимало інших трюків, перетворювали виступ в барвисте шоу, і будь-яка помилка в конструкції сцени могла обернутися катастрофою. Щоб переконатися, що організатори уважно ознайомилися з технічними вимогами до сцени, серед докладної розповіді кожної дрібниці на зразок розеток і ширини дверних прорізів був захований розділ «Смачності» з рядком про M & Ms. Якщо заселяючись в номер артисти бачили в чаші коричневі M & Ms , концерт відразу ж скасовувався, гроші організатору не поверталися.

Співачка Селін Діон вимагає, щоб температура повітря у її гримерці була рівно 23 градуси, інакше артистка відмовляється виступати.

Брітні Спірс якось захотіла, щоб у її гримерці була окрема телефонна лінія, але тільки для вихідних дзвінків. За кожен раз, коли телефон задзвенів, на організаторів чекав штраф у 3 тисячі доларів.

На концерті Мерайї Кері повинні бути пухнасті м’які іграшки. Її вважають однією з найпримхливіших співачок світу. Її райдери – 200 рушників, шампанське за 1,500 доларів, сантехніка з золотими кранами та ручками, а також окрема кімната для її улюбленого песика. Та це ще не все. Приймати водні процедури співачка погоджується лише у величезній ванні з мінеральною водою. А в готелях до її приїзду встановлюють нові унітази. Ще їй потрібен помічник, який буде викидати її жувальну гумку і допомагати їй підніматися по сходах. У номері повинен стояти диван в темних тонах «без цих набридливих патернів». Температура в номері - рівно 24 градуса за Цельсієм, в кімнаті - безліч білих троянд і свічок з запахом ванілі.

Вегетаріанець з багаторічним стажем, Пол Маккартні не потерпить в номері нічого, що призвело до смерті живої істоти: ніяких шкур, хутра та шкіри в номері, не кажучи вже про м’ясо на вечерю.

Оля Полякова має цікавий підхід до райдера. Вона оголосила, що не погодиться виступати, якщо по місту її не кататимуть на «трійці гнідих» із зграєю хортів. Додатково зазначається, що вона у компаньйонках має кізоньку Гретхен, для якої у гримерці мають підготувати іменну тарелю із соковитим листям дуба. «Після прочитання райдеру, його треба згодувати ведмедям», - підсумовує креативна співачка.

Іван Дорн виявився справжнім патріотом: організатори мають іти на зустріч до співака із кульками синього та жовтого відтінків. Також, він вимагає десять магнітів із символами міста, у якому влаштовується виступ. Нові рушники та п’ять пар білих коротких спортивних шкарпеток - ще одна умова артиста.

Він не полюбляє кататись містом на джипі і не робить фото із меценатами, бандитами та депутатами. А світло- та звукорежисерів просить у категоричній формі бути тверезими та перебувати на робочому місці.

Вєрка Сердючка, тобто Андрій Данилко, полюбляє інтелігентних мовчазних водіїв у транспорті, на якому його возитимуть містом. У їжі невибагливий, проте канапки вживає лише із чорним хлібом. Особисті охоронці у кількості «дві штуки» із власним авто мають супроводжувати його протягом перебування у місті. А до гримерки артист просить доправити 100 газет для номера «Я іду такая вся». Там балет виносить пошматовані примірники у відрах та кидає у публіку.

Співак з дивним почуттям гумору Роббі Вілямс. У його гримерці обов’язково має бути японське дерево Бонсай, чотири попільнички, та фото американського ведучого Боба Холнеса. А інколи Роббі стає так самотньо, що він просить привести йому до гримерки живу мавпочку.

Дивують містичні вподобання Джанет Джексон. Під час зйомок в одному з американських телепроектів співачка замовила 20 чорних рушників, 20 велетенських свічок і соєве масло з ванільним смаком.

Райдер Наталії Могилевської - доволі жорсткий та оформлений юридично із підписами відповідальних осіб наприкінці. «Обладнання фірм «Електроніка» і вітчизняних «Кулібіних» не пропонувати», - жартує документ про технічну частину для співачки. Алкоголь Наталя просить лише до гримерки колективу, а для себе - варену ковбасу та червону ікру. До готелю жорстких умов вона не ставить, а про транспорт мовчить зовсім.

У номері Ріанни повинен бути «плюшевий» диван і подушки з твариною принтом, бажано в зеброву або тигрову смужку, обов’язково без блискіток, а також новенький килим, щоб ходити по ньому босоніж.

Океан Ельзи при перельоті просить бортове меню для вегетаріанців, а у гримерці не проти звичайних перекусів - сирне, м’ясне, рибне асорті. Також, до побутового райдеру входить трав’яний чай у порцеляновому чайничку, сухарики та хлібці. Легкові автомобілі для пересування мають бути представницького класу, а мікроавтобуси -молодші за п’ять років. У готелі має бути Wi-Fi, справний телефон та кондиціонер. Якщо є можливість - гурт не проти фітнес-центру та басейну. Гримерки мають бути укомплектовані люстерком у повний зріст та м’якими меблями.

Райдер Леді Гаги дивний просто тому, що це Леді Гага. Гримерка має бути оформлена в стилі глем-року (що б це не означало), все лазневі приналежності повинні бути лавандового кольору і запаху, у ванній повинен стояти манекен з рожевими волоссям на лобку.

Музиканти популярного молодіжного гурту DZIDZIO про свій райдер дають численні інтерв’ю, багато жартуючи на цю тему. Наприклад, вони часто розповідають, що раніше грали по весіллях, були бідні «мов церковні миші», і їм так хотілось їсти, що вони просто мріяли щось смачне зі столу урвати. Також, згадують про «подерті шкарпетки, один брусок мила та одноразовий шампунь на три голови та один номер на всіх».

За їхніми словами, тепер гурт достатньо «підріс», щоб спати у різних кімнатах готелю. Також, за словами фронтмена, він півроку переживав, чи писати у райдер віскі. І зрештою вирішив - писати.

«Бо організатори заробляють ще більше! Ми приїхали, відіграли, а у них – опа, і гори золоті!», - кепкує Дзідзьо. Також, за його словами, він не дає гурту відкривати меню, бо полюбляє їсти «як одна група – всі одне й те саме».

Райдер Лоліти Мілявської здається цілком адекватним: люкс у п’ятизірковому готелі, охоронці і лімузин біля трапа. Але і ці нехитрі вимоги виконувалися не завжди. Втомившись від безвідповідальності організаторів, Лоліта додала до переліку «Оку» з мигалкою, яка повинна зустрічати її в аеропорту. Так вона визначає, хто читає її райдер, а хто ні. Прочитавши неодмінно телефонують і уточнюють, на що співачка відповідає: «Жарт, розслабтеся!».

У райдері Таїсії Повалій можна зустріти шокуючий на перший погляд рядок: «водій з двома руками». Виявляється, одного разу на гастролях співачку і її продюсера Ігоря Ліхуту підвозив водій без однієї руки. Ліхута зажадав було зупинити машину, але водій переконав його в своєму професіоналізмі. Артисти дісталися без пригод, але з тих пір Таїсія воліє перестрахуватися.

Алла Пугачова досить раціональна в своїх вимогах, але якщо Примадонна відчує в приготованому для неї люксі «негативну енергетику», то виступ скасовується.

Якщо організатори концерту не виконають бодай якусь вимогу зіркового виконавця, він має повне право не виступати. Тому й доводиться виконувати примхи знаменитостей.

21.12.2017


Переглядів: 2027

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21185)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14559)
• Допомога під час карантину [967] (14482)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14320)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14135)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13979)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13971)
• Живи до ста! [965] (13953)
• Бюджет і ми… [965] (13889)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13756)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13667)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13661)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13608)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13217)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13191)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (523)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (66)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (66)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (62)
• Часникові стрілки корисніші за часник (61)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (48)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"