Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №470 від 14.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс подій

Професіонали потрібні “Родині” та нашій Батьківщині

Професіонали потрібні “Родині” та нашій Батьківщині

Пятий рік поспіль у третю неділю жовтня Україна відзначатиме професійне свято працівників харчової промисловості. Професіоналів, від дбайливих рук яких залежить кількість і якість продуктів, які ми щодня купуємо, оцінюємо і цінуємо.

Серед тисячі великих, середніх і малих підприємств різної форми власності, які виробляють майже 20 відсотків від загального обсягу промислової продукції, особливе місце займає відомий далеко за межами Рівненщини Костопільський завод продтоварів, який давно позиціонується під торговою маркою з теплою назвою “РОДИНА”.

Розвиток та процвітання улюбленої серед споживачів не лише Рівненщини, а й усієї України, торгової марки “Родина” є результатом наполегливої роботи колективу костопільчан, під вмілим керівництвом Заслуженого працівника промисловості України, Почесного громадянина Костополя, члена виконкому Костопільської міської ради, депутата та керівника фракції БЮТ у Рівненській обласній раді Миколи Герасимовича Кучерука (на фото). Лише завдяки дбайливому підходу до справ підприємства, вмінню економічно грамотно та стратегічно мислити, організаторським здібностям менеджера та керівника Миколі Герасимовичу вдалося досягти таких результатів, про які сьогодні можна говорити з гордістю Здесь https://rating.seoware.ua/ крупные рекламные агентства.

Очоливши у 1999 році ВАТ “Костопільський завод продтоварів”, він практично підняв підприємство з колін та вивів у число найкращих вітчизняних виробників харчової промисловості. Микола Герасимович відродив колишню славу костопільського хліба, зробив популярним бренд “Родина” і продукцію, яка нині користується чималим попитом серед людей.

Починати було надзвичайно важко. Однак Микола Герасимович Кучерук, який пройшов шлях від простого робітника завода до посади директора, чітко розумів, як діяти у тих складних для України умовах. Потрібно було завоювати ринок, споживачів, досягати високої якості товару, а все це потребувало неабияких знань, сил та віри.

У 2000 році з ініціативи Миколи Кучерука були викуплені недіючі цехи збанкрутілого Костопільського хлібзаводу і почалося відродження такої важливої для району галузі як хлібопечення. Отримані від зростання виробництва кошти повсякчас йшли на його модернізацію.

Поступово налагоджена робота почала приносити результати і вивела підприємство на передові позиції в Україні. Про це красномовно свідчить статистика: за перший рік роботи обсяги виробництва зросли уп’ятеро, а за період з 1999 по 2006 роки - у 36 разів! Це дозволило створити такі необхідні робочі місяця для людей. А отриманий прибуток направляти не лише на розвиток виробництва, але й на покращення побутових умов працівників.

Крок за кроком, рік у рік ВАТ “Костопільський завод продтоварів” цілеспрямовано йшов до своєї мети. Сьогодні мало хто на Рівненщині та на вітчизняному ринку не знає таку торгову марку як “Родина”, яка випускає більше 200 найменувань продукції.

Якість продукції - основа довіри споживачів

Сьогодні торгова марка “Родина” - це група сучасних підприємств європейського зразка, яка об’єднує ВАТ “Костопільський завод продтоварів” та ПП “Маргариновий завод”. П’ять цехів, які функціонують на підприємстві - плодоконсервний, кондитерський №1, кондитерський № 2, зефірний та хлібобулочний - дарують споживачам можливість поласувати різними виробами і визначити серед них найближчий до серця.

Саме ставка на якість стала запорукою роботи підприємства за наявності у цій галузі численних конкурентів. Між тим, відповідної якості можна досягнути лише із удосконаленням технологічних процесів та впровадженням у виробництво нового обладнання.

Тому поряд із динамічним розвитком на підприємстві постійно відбувається модернізація, монтується нове устаткування, нарощуються потужності, підвищується технічний рівень, впроваджується техніка нового покоління, розробляються передові технології електронної обробки інформації, що дозволяє оперативно отримувати достовірні дані та замовлення на продукцію.

Нещодавно на заводі закінчилися налагоджувальні роботи із установки австрійського обладнання для виготовлення різноманітних віденських вафель. Досі такої продукції в Україні не виготовляло жодне підприємство.

А гордістю кондитерського цеху №2 є автоматична потокова лінія із виробництва зефіру аерованого, який вже через 25-30 хвилин можна відправляти споживачеві. Та загалом на підприємстві автоматизовані усі технологічні процеси, що дозволяє здійснювати безперервний процес виробництва без втрат часу та сировини, що у свою чергу надає значні економічні вигоди і можливість займати лідируючі позиції на ринку.

Так, п’ять видів кондитерських виробів було нагороджено золотими медалями Всеукраїнського дегустаційного конкурсу “Краща торгова марка України”. За високу якість продукції ВАТ “Костопільський завод продтоварів” у 2001, 2003 роках став переможцем національного конкурсу “Краща торгова марка України”. Золотими медалями за високу якість продукції відзначено “Біло-рожевий” зефір та зефір у шоколаді. Майонез “Провансаль” отримав срібну нагороду з якості. ТМ “Родина” пишається нагородами відомих ярмарків

та конкурсів і, звичайно, людською вдячністю.

Таким чином, відмінна якість та постійно зростаючий асортимент продукції ТМ “Родина” здобули повагу споживачів, що дозволило створити дилерську сітку по всій Україні, від Закарпаття до Криму. Значно розширився транспортний парк підприємства, що забезпечує своєчасну доставку продукції до споживачів.

Слава сама його знаходить

За роки керівництва одним із найпотужніших підприємств харчової промисловості Західної України, Микола Кучерук створив понад 900 робочих місць, що для такого невеликого міста, як Костопіль є надважливим. За невпинну та наполегливу роботу він неодноразово був нагороджений почесним званням “Кращий роботодавець року”. За ділові якості та вмілий стиль керівництва його відзначали грамотами Держхарчопрому України, пам’ятною медаллю “10 років Незалежності України”. За вагомі досягнення у промисловій сфері Миколу Кучерука було нагороджено пам’ятним “Знаком Пошани” та присвоєно почесне звання “Заслужений працівник промисловості України”.

Микола Герасимович не з тих, хто прагне слави, - вона сама його знаходить. Він відомий територіальній громаді Костопільщини не лише як керівник успішного підприємства, але й як член виконкому костопільської міської ради, який активно приймає участь у політичному, культурному, екологічному, краєзнавчому, освітянському та громадському житті усієї Рівненщини.

За кошти Костопільського завода продтоварів було облаштовано парк на вулиці Винниченка, а за наполегливої ініціативи Миколи Кучерука як депутата обласної ради від фракції БЮТ - з обласного бюджету виділено 500 тисяч гривень на реконструкцію очисних споруд у Костополі, стільки ж на закінчення будівництва собору Петра і Павла, та 1 600 тисяч гривень на облаштування комунальних доріг Костопільщини. Також були виділені кошти на газифікацію сіл району: Данчиміст, Мирне, Гвіздівка, Дюксин, Майдан, Трубиці.

Коли у 2007 році з’явилася нагальна потреба у реставрації Свято-Михайлівського собору у Костополі, керівник ВАТ “Костопільський завод продтоварів” не залишився осторонь. Завдяки зусиллям Миколи Кучерука собор є нині справжньою окрасою міста. За посильний вклад у реконструкцію храму М. Кучерук був удостоєний ордену Святого Рівноапостольного Князя Володимира ІІ-ІІІ ступенів та ордену Нестора Літописця.

Це не був одноразовий благодійний внесок, адже Микола Кучерук допомагає усім, хто цього дійсно потребує: церквам і монастирям Рівненщини, лікарням для проведення ремонту у відділеннях, навчальним закладам, важкохворим людям. Наприклад, родина Павловських з Костополя, де мати хворіє на онкологію, завжди отримує від мецената продукти харчування.

Даруючи дітям казку

Доброю традицією стало на підприємстві проводити доброчинну акцію для соціально незахищених дітлахів. П’ять років поспіль дві тисячі дітей-сиріт, інвалідів, дітей із неблагополучних сімей Костопільського району отримують подарунки на Різдво. Традиційно, ця благодійна святкова акція проходить на Костопільщині, однак у грудні 2007-2009 років її проводили ще й у Березнівському, Корецькому та Сарненському районах. Керівництво ТМ “Родина” не залишає поза увагою тих, кому вона найбільше потрібна, вони допомагають дарувати дітям казку, доки їхні серця ще відкриті.

- Те, що ми робимо справді змушує вірити у добру казку дитинства, - говорить депутат Костопільської райради С.Ткачук. - Такі діти особливо гостро відчувають брак тепла і уваги під час свят. Звісно, повністю замінити затишок родинного вогнища ми не можемо, тим не менше щороку докладаємо зусиль, аби хоча б частково компенсувати дітям нестачу батьківської ласки, зігріти теплом і небайдужістю дитячі душі.

- Очі дітей наповнюються якимось внутрішнім блиском і радістю, - зворушено згадує торішню акцію начальник відділу сім’ї та молоді Костопільської райдержадміністрації Світлана Ступницька. - Ще б пак! Прибули гості з щирим добрим словом та не з порожніми руками, а з щедрими подарунками. І теплішають душі дітвори, з’являються посмішки на обличчях… Діти, які ростуть без ласкавої матері та рідного батька, несказанно радіють, що про них не забули і приїхали привітати із святом Святого Миколая.

* * *

У чому ж секрет успіху потужного сучасного підприємства, спитаєте ви?

- У команді високопрофесійних фахівців-однодумців, які працюють у ТМ "Родина", - впевнено відповідає Микола КУЧЕРУК. - Вони живуть спільною ідеєю, бачать перспективу і можуть зазирнути за горизонт, тому постійно працюють над покращенням якості, оновленням та розширенням асортименту. Кожну хвилину наш колектив пам’ятає, що працює для людей, а тому чітко розуміє, що жити краще буде лише за результатами власної праці. Саме тому ТМ “Родина” має вагомі здобутки, плідно працює, задовольняючи найвимогливіші побажання споживачів і є провідним виробником харчової продукції не лише в Рівненській області, а й в Україні.

А тому, користуючись нагодою, від щирого серця я хочу привітати працівників ТМ "Родина" з професійним святом - Днем харчовика. Бо лише завдяки їх допомозі та щоденній праці нам вдалося завоювати визнання споживачів України.

Редакція "РР" сердечно вітає Миколу Герасимовича Кучерука та колектив Костопільського заводу продтоварів із Днем працівників харчової промисловості. Бажаємо Вам здоров’я, трудових успіхів, благополуччя і процвітання!

14.10.2010Наталя ПЕНКІВСЬКА


Переглядів: 1162

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (771)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (74)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"