Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №231 від 16.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Людина і її справа

Професійне кредо міського голови Костополя Євгенія Денисюка: конкретність справ, рішучість дій, чітке прогнозування перспективи

Професійне кредо міського голови Костополя Євгенія Денисюка: конкретність справ, рішучість дій, чітке прогнозування перспективи

Щоб бути міським головою, потрібно мати неабиякий досвід. Це робота не за столом, у кріслі, - тут треба знати всі тонкощі і в комунальній сфері, і в теплозабезпеченні, бути трішки будівельником, трішки шляховиком, не кажучи вже про досконале знання економіки. Саме так вважає міський голова Костополя Євгеній ДЕНИСЮК (на фото). Крім того, на думку Євгенія Олексійовича, керівнику мають бути притаманні такі риси характеру, як діловитість, працелюбність; а ще він повинен дотримувати свого слова.

Мабуть, саме тому робочий день Євгенія Денисюка розпочинається о сьомій ранку і закінчується зазвичай о сьомій вечора. Перш ніж зайти до кабінету, щоб розпочати прийом громадян, Євгеній Олексійович проводить оперативну нараду з керівниками служб, аби бути в курсі всіх справ, знати, що відбувається в місті, побачити це на власні очі, а не почути з чиїхось уст.

Висуваючи свою кандидатуру на посаду міського голови на третій термін, Євгеній Денисюк упевнений у своїх силах.

- Те, що обіцяють мої опоненти у своїх передвиборних програмах, я вже сьогодні втілюю в життя, будучи на посаді міського голови, - говорить Євгеній Олексійович. - Я на практиці показую, як надавати людям якісні послуги, спрямовуючи свою діяльність на подальший розвиток соціальної, комунально-побутової сфер нашого міста, зростання добробуту і духовності костопільчан.

А на запитання, чи боїться він опонентів, яких є шестеро, Євгеній Олексійович відповів:

- Не боюся. Більше того, до своїх опонентів ставлюся спокійно, чорним піаром не займаюся і особливої агітації не проводжу. Знаєте, після виборів життя-то продовжуватиметься, а агітаційні листівки залишаться лише на стовпах... Я ж належу до когорти людей, які не словом, а ділом доводять активну позицію. Єдине, що неприємний той бруд, яким поливають один одного нинішні кандидати. Особисто для мене неприйнятна і незрозуміла така “агітація”. А дії одного з опонентів узагалі заслуговують на неповагу. Шляхом брудних технологій він учинив так, що в списку кандидатів, крім мене, з’явилося ще двоє Денисюків, - Олександр і Анатолій. Один із них, Олександр, навіть не мешкає в Костополі, відхилену рішенням комісії заяву оскаржує нині в суді. Анатолій Денисюк свою заяву невдовзі зняв сам. Звісно, все це організовувалося для того, щоб спантеличити і заплутати виборців...

Утім, на брудні махінації з боку опонентів Євгеній Олексійович реагує стримано:

- У своєму житті я ніколи не відповідав злом на зло, породжуючи третє зло. А коли й чув на свою адресу якісь “шпильки”, то намагався недоліки відшукати в собі, бо головне для мене - це результат праці і ставлення людей, які телефонують у міську раду зі словами вдячності. До речі, я дякую всім тим партіям і блокам, які підтримують мене на цьогорічних виборах. Це і блок партії “Наша Україна”, партія Литвина “Ми”, Соціалістична партія України.

Що ж до політичних уподобань, то сам Євгеній Денисюк до кожної з партій ставиться однаково, як і до релігійних конфесій та громадських організацій...

До слова, коли ми спілкувалися з Євгенієм Олексійовичем, він постійно вибачався, відволікаючись на телефонні дзвінки. З одним із додзвонювачів мені навіть вдалося поспілкуватися. “Це кореспондент? - запитав чоловік. На мою ствердну відповідь він продовжив. - Я Юрій Самойленко. Ви знаєте, хочу вам сказати, що я такий вдячний Євгенію Олексійовичу! Він надав мені матеріальну підтримку, чим дуже допоміг моїй сім’ї. Я йому щиро вдячний за це! Нехай би такі люди, як він, жили і жили...”.

Отож, про результати праці. У передвиборній програмі Євгенія Денисюка 2002-го року було лише десять пунктів, проте всі вони були виконані (так само, як і всі десять пунктів першої передвиборної програми). За цей період проведено капітальний ремонт корпусу НВО “Школа-дитячий садок”, збудовано 4 кілометри газопроводу до мікрорайону “Соборний” і вулиць мікрорайону Заріччя, завершено газифікацію житлового фонду міста, реконструйовано вуличне освітлення, відремонтовано тротуарні частини центральних вулиць міста, поповнено парк спеціалізованих машин для комунальних служб, що й було ключовим у програмі.

- Цьогорічна зима показала, хто є хто, - розповідає Євгеній Олексійович. - Наше місто було повністю забезпечене енерго-, теплоносіями, і, незважаючи на люті морози та стрибки цін, збою в роботі комунальних служб не було. Нині ж місто живе своїм життям; повним ходом триває підготовка до весни. До того ж, сніжна зима далася взнаки і додала турбот, - дороги дещо зносилися, тож у квітні треба братися за ямковий ремонт. Крім того, в планах відремонтувати котельні тепломереж, а також збудувати кілька нових міні-котелень, аби від’єднатися від ТзОВ “Свиспан Лімітед” (колишнього ДБК).

Отже, саме час згадати про власне передвиборну програму Євгенія Денисюка 2006-го року. Окрім вищезгаданих планів, пункти програми наступні: завершення будівництва Храму святих Петра і Павла; будівництво комплексу дитячих атракціонів та кафе для дітей; матеріальна підтримка розвитку фізкультури та спорту в місті; будівництво спортзалу для НВО “Школа-дитячий садочок”; зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств і установ, що фінансуються з міського бюджету; сприяння розвитку підприємництва, малого і середнього бізнесу; залучення інвесторів для будівництва сучасних котеджів з метою відселення мешканців із аварійних будинків; запровадження сучасної технології знезараження питної води; надання матеріальної допомоги інтелектуально-творчій молоді, а також малозабезпеченим верствам населення; заасфальтування семи вулиць; поліпшення освітлень міста; забезпечення приватного сектора контейнерами для збору сміття; вирішення питання дозволів на влаштування автономного опалення; проведення робіт із відведення поверхневих вод; допомога населенню в будівництві газопроводів та електроліній.

Цього разу пунктів значно більше, проте кожен із них є добре обміркований, зважений і реальний для втілення. Досвід на посаді міського голови, упевненість у своїх силах і довіра людей дозволяють Денисюку втілити задумане. Адже не слід забувати професійне кредо Євгенія Денисюка: конкретність справ, рішучість дій, чітке прогнозування перспективи.

- Найголовнішим на даному етапі є каналізаційна мережа, яка нині знаходиться в незавершеному стані, - ділиться Євгеній Олексійович. - Залишилося виконати 40 відсотків робіт, на які потрібно 1,5 мільйона гривень. Після цього буде вирішена неабияка проблема, адже всі стоки йтимуть у район ПМК, що поряд з лісом, а не в “річку-смердючку”, як нині. Загалом, нагальних питань є чимало, і над ними потрібно працювати. Це - і освітлення околиць міста, ремонт дахів дитячих навчальних закладів, поповнення автомобільного парку комунальних служб тощо...

Цікаво, як впливає керівна посада на стосунки в сім’ї? Про це я поцікавилася у Євгенія Денисюка. На що Євгеній Олексійович лише всміхнувся, мовляв, сім’я для нього багато значить. Зібратися у дружньому колі великої родини (у Євгенія Олексійовича - дружина, двоє чудових доньок, двоє зятів і п’ятеро онуків!), поділитися думками, враженнями - що може бути приємнішим?

- Усе починається з сім’ї, - упевнений Євгеній Денисюк. - Коли мир і злагода в домі, то буде мир і злагода в місті, а коли все гаразд у місті, то й в Україні все буде добре.

А на запитання “чи щаслива Ви людина”, Євгеній Денисюк, не замислюючись, відповів:

- Так, я щасливий. Щасливий, що живу саме зараз, саме так, і саме тут. Вважаю, що своє життя я проживаю недарма, все йде так, як слід. І якщо б мені запропонували почати життя спочатку, я відмовився б. Саме сьогодні, на тому рівні, який є, мене влаштовує абсолютно все. І хочу побажати всім того ж, а ще - здоров’я і родинного затишку. Хотілося б, щоб наші жінки витрачали гроші, зароблені їхніми чоловіками в нашій державі, а не за кордоном; мали достойний відпочинок. Сподіваюся, що зовсім скоро влада повернеться до нас обличчям, і все буде гаразд. Я справді в це вірю. А ще вірю, що після цьогорічних виборів люди зрозуміють, хто є хто, чи то на рівні сільської ради, міської, чи то на державному рівні. А всім кандидатам, на сільських, селищних, міських голів і депутатів усіх рівнів, які нині балотуються, я хотів би порадити одне: не поливайте один одного брудом, не робіть порожніх обіцянок, громада мусить оцінювати вас по реальних справах, а не агітаційних листівках. І пам’ятайте: життя - це не щоденне свято, це будні, в яких потрібно працювати, і працювати постійно.

Втім, щоденна праця не заважає потурбуватися й про щось приємне. Так, під патронатом міського голови Євгенія Денисюка (до слова, рішенням зборів спортивно-оздоровчого клубу “Чемпіон” Євгенія Олексійовича обрали почесним президентом клубу) проводився турнір із греко-римської боротьби, присвячений кращим борцям Костопільщини. Також нещодавно костопільчани вітали з перемогою чемпіона Європи Олександра Ковальчука, якому було вручено посвідчення і значок майстра спорту міжнародного класу...

До речі, ще п’ять років тому Євгеній Денисюк мріяв про те, щоб його місто стало найкращим в області. І ось, 10 березня цього року Костополю було присуджено 1-е місце серед міст Рівненської області! Крім того, днями міською радою Костополя було подано на розгляд матеріали в Київ, аби здобути звання на державному рівні. Тож вітаємо з успіхом і бажаємо подальших перемог!

16.03.2006Алла РОГАШКО


Переглядів: 1109

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21068)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17210)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13878)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (800)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (74)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"