Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №502 від 26.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс подій

Розкритий секрет потрійної досконалості

Узяти все найкраще і помножити на три - ось формула ультрасучасної технології “Цельсій Trinity”, завдяки якій на полицях магазинів уже з’явилася горілка нової генерації.

Символом гармонії і досконалості по праву вважається число три. У багатьох культурах та вченнях ця цифра виступає уособленням моделі світобудови. Здавна відомий вислів “три кити”, що означає сильну троїсту основу. Принцип триєдиності не втратив актуальності й сьогодні, що з успіхом підтвердили в Інституті горілки заводу “Національна горілчана компанія”. У результаті двох років кропіткої роботи фахівці підприємства поєднали кращі світові досягнення в унікальному потроєному циклі виробництва. Так їм вдалося значно вдосконалити смаки горілки “Цельсій”, не змінюючи першоклас-них рецептур. Ця ультрасучасна технологія отримала назву “Цельсій Trinity”.

За словами головного технолога “НГК” Надії СВИРИДОВОЇ, технологія “Цельсій Trinity” базується на трьох основних складових - це потрійний купаж, потрійне пом’якшення і потрійна полірувальна фільтрація. А потрійний контроль на кожному етапі забезпечує по-справжньому високу якість без гучних обіцянок. Розкривати всі нюанси застосування актуальної розробки на заводі не поспішають. Однак деякі цікаві факти виробничники все ж повідомили пресі.

По-перше, для створення горілки “Цельсій” за новою технологією використовується не один, а цілих три купажі, що складаються із зернового спирту класу “Люкс” і кришталевої артезіанської води. Поєднанням трьох купажів різної витримки (1, 2 і 3-х діб) досягається найбільш повний, злегка зігріваючий і одночасно легкий смак.

По-друге, “Цельсій” проходить потрійне пом’якшення шляхом охолодження, збагачення смаку та формування структури горілки. Охолодження з подальшою фільтрацією через кварцовий пісок, березове і кокосове вугілля, а також платиновий фільтр знижує рівень альдегідів і сивушних масел - причини різкого спиртового запаху і похмілля. Так досягається ідеальний, огортаючий смак, приємний післясмак і відсутність головного болю на ранок після вживання горілки. Збагачення бджолиним медом, натуральними ароматними спиртами буркуну, меліси, квітів чорної бузини, червоного і чорного перцю додає багатство аромату і легкість пиття. Формування структури горілки витримкою при певній температурі без стороннього втручання дозволяє компонентам оптимально поєднатися в ідеальну композицію горілчаного смаку - вишукано м’якого, злагодженого і гармонійного.

По-третє, перед розливом “Цельсій” пропускають через три фільтри з отворами три, один і півмікрона. Після такої ретельної полірувальної фільтрації горілка буквально “грає” на світлі - вона набуває кришталевої чистоти і характерного глянцевого блиску кожної краплі.

“Ми доклали втричі більше зусиль і створили продукт нової генерації, - каже головний технолог “НГК” Надія СВИРИДОВА. - Вироблений за ультрасучасною технологією, “Цельсій” є не тільки інноваційним брендом - тепер він виступає символом нової філософії якості горілчаної продукції”.

Три по три = Trinity

Що таке технологія “Цельсій Trinity”?

1. Потрійний купаж:

1) однодобовий;

2) дводобовий;

3) тридобовий.

2. Потрійне пом’якшення:

1) охолодження з подальшою фільтрацією через кварцовий пісок, березове і кокосове вугілля, платиновий фільтр;

2) збагачення бджолиним медом і натуральними ароматними спиртами;

3) формування структури горілки.

3. Потрійна полірувальна фільтрація:

1) через фільтр з отворами три мікрони;

2) через фільтр з отворами один мікрон;

3) через фільтр з отворами півмікрона.

26.05.2011


Переглядів: 894

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21182)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14318)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14131)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14006)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13976)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13967)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13663)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13659)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13606)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13216)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13188)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (471)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (62)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (58)
• А ваш шампунь безпечний? (55)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (51)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"