Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Рецепт успіху

Символ України  відзначає 10-річний ювілей і дарує споживачам нову лагідну воду

Символ України відзначає 10-річний ювілей і дарує споживачам нову лагідну воду

У мальовничому куточку Полісся на території санаторію “Червона калина” відкрили та дослідили нове унікальне родовище мінеральної води, якому дали символічну назву “Водограйне”. Мінеральну воду, яку видобувають із свердловини глибиною 146 метрів, і яка відразу після своєї появи на прилавках магазинів завоювала популярність споживачів Рівненщини, назвали просто - “Червона калина лагідна”. Це відкриття - надзвичайна подія для регіонального бренду Західної України - торгової марки “Червона калина” від ТзОВ “Водограй”, яке у ці дні святкує свій 10-річний ювілей. Це ніби підсумок десяти років важкої праці і доказ того, як звичайні люди, вклавши душу і бажання у розвиток своєї справи, змогли не лише встати на ноги, але й у вирі надзвичайної конкуренції на ринку питних вод - з нікому невідомої торгової марки перерости у бренд регіонального масштабу.

Потужний регіональний бренд

Товариство з обмеженою відповідальністю “Водограй”, яке спеціалізується на виробництві мінеральної води із колоритною назвою “Червона калина” розпочало свою роботу у січні 2002 року в селі Жобрин Рівненського району. Сама ідея створення нині потужного виробництва належить головному лікарю санаторію “Червона калина”, на території якого знаходяться цілющі свердловини, Миколі Юрійовичу Сивому. Весь технологічний процес взяв на себе незмінний директор ТзОВ “Водограй” Леонід Ростиславович РИБАЧОК, учень Миколи Сивого, чим, до речі, дуже пишається.

- Я працював під керівництвом Миколи Юрійовича з 1990 року, - згадує Леонід Ростиславович. - З ним пройшов справжню школу мудрості, і здобуті знання мені повсякчас допомагають у житті. Коли мені, перебуваючи на посаді першого заступника головного лікаря, захотілося мати власну справу, Микола Юрійович не став мене зупиняти, а лише благословив мої починання, за що я йому надзвичайно вдячний.

Ми починали з нуля, не маючи ані обладнання, ані приміщень, ані бодай зайвих коштів зробити хоча б одну пляшку води. Однак було непереборне бажання донести до людей смак тих джерел, яким володіє цей цілющий край.

І наприкінці 2002 року підприємство почало випуск мінеральної води “Червона калина” розлитої у скляні пляшки ємністю 0,5 л. Так розпочався промисловий випуск води “Червона калина”. Іншої назви для води, як “Червона калина”, вигадати важко. Це і назва санаторію, де знаходиться наше підприємство, і символ України. До речі, надзвичайно символічним стало відкриття 19 грудня у “Червоній калині” храму Святого Миколи Чудотворця і церкви, які знаходяться відразу біля свердловин, а відтак не лише охороняють їх, але й надають воді божественної сили.

Сьогодні на території мальовничого санаторію “Червона калина” підприємство має виробничий цех, де й відбувається процес розлиття води. Розлита в пляшки ємністю 0,5, 1,5, 2 л ПЕТ, доведена до мінералізації 2-4 грами на літр, наша мінеральна вода вживається як лікувально-столова.

З 2005 року підприємство розпочало виробництво нової питної води з цілющими властивостями “Кришталь” від ТМ “Червона калина”, розлитої у пляшки ємністю 0,5, 1,5 л, 6,0 та 18,9 л.

За бездоганну якість та екологічну чистоту мінеральна вода і безалкогольні напої під ТМ “Червона калина” науково-експертна рада національної іміджевої програми “Лідери ХХІ століття” нагородила підприємство загальнонаціональним знаком якості “Вища проба” України з правом маркування продукції відповідною символікою.

У 2007 році продукція підприємства, а саме, мінеральна вода “Червона калина”, стала переможцем Всеукраїнського конкурсу якості “100 кращих товарів України”.

У 2009 році вода питна “Кришталь” стала переможцем регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості “100 кращих товарів” у номінації “Краща питна вода”.

Також, продукція ТМ “Червона калина” брала участь у загальнодержавних та міжнародних виставках-ярмарках, за що отримала дипломи за участь у ХVІІ Міжнародній виставці-ярмарку “АГРО - 2005”, у ХVІІІ Міжнародній виставці-ярмарку “АГРО - 2006”, у ХХ Міжнародній виставці-ярмарку “АГРО - 2008” та грамоту за участь у ХІХ Міжнародній виставці-ярмарку “АГРО - 2007”, у Загальнодержавній виставковій акції “Барвиста Україна” у 2005 та у 2006 році. Незабаром, сподіваємося, нагороди чекають і “Червону калину лагідну”. До речі, 19 січня у санаторій “Червона калина” приїде батюшка, аби освятити нове родовище “Водограйне”, свердловину і приміщення.

- За 10 років ми виросли у потужний регіональний бренд, - продовжує Леонід Рибачок, - позаяк ТзОВ “Водограй” є власником найпотужнішої марки мінеральної води ТМ “Червона калина”, про унікальність та лікувальні властивості якої знають далеко за межами області. Маємо розгалужену систему ринків збуту, найбільше, звичайно, у Рівненській області. Нашими споживачами є передусім регіони західної України - Волинська, Тернопільська, Івано-Франківська області, а також міста Чернівці та Львів. І хоча через феномен звикання, просуватися до центру країни важко, ми все одно маємо великі надії, що смак і оздоровчі властивості нашої води з часом виведуть “Червону калину” на перші позиції у Центральній та Східній Україні.

До 2010 року ТзОВ “Водограй” працювало з різними дистребютерами, однак коли вони почали масово банкротувати, а повернути зароблені гроші стало неможливо, перед керівництвом товариства з’явилася дилема - що ж робити далі? Тоді було прийняте рішення, яке згодом лише підтвердило свою раціональність - створити в кожній області одну надійну дистребютерську компанію, яка б займалася реалізацією продукції “Водограю”. Так у Рівному з’явилося ТОВ “Потенціал”, яке займається оптовою та роздрібною торгівлею безалкогольними напоями у Рівному і Рівненській області.

Народжене природою

Продукція ТзОВ “Водограй” народжується в екологічно чистій місцині і заслужено носить ім’я санаторію, на території якого знаходяться цілющі джерела мінеральних вод. Насичена хвойними лісами, які ростуть довкола, обдарована силою землі, мінеральна вода ТзОВ “Водограй” не лише дуже смачна, але й корисна.

Отож, сьогодні прикрасою санаторію “Червона калина” є вже три цілющі джерела мінеральної води, яка розливається у склотару та ПЕТ-пляшки різної ємності. “Червона калина”, “Кришталь”, “Червона калина лагідна” - мають ідеальний набір цілющих елементів, які активізують обмінні процеси, покращують кровообіг та заспокоюють нервову систему. Бувають як газовані, так і негазовані.

Ідеальний “Кришталь” для господинь

Ця питна вода відповідає всім необхідним нормативам, має відповідний сертифікат. Рекомендована Інститутом гігієни і екології харчування ім.О.М.Морзєєва для приготування їжі.

Окрім того, що ця вода просто смачна та високоякісна, вона корисна тим, що видобувається зі свердловини глибиною 150 метрів. Щодо лужності, то рівень рН води “Кришталь” становить 8,3, - тобто відповідає рекомендаціям Українського інституту екології людини для щоденного вживання.

Її унікальність полягає в тому, що ця вода надзвичайно м’яка, загальна жорсткість 1,2 моль/м3 і не потребує додаткового пом’якшення. А отже - ідеальна для приготування їжі, кави, чаю. Вона не лишає накипу на посуді. Для господинь, які полюбляють домашнє консервування, вода “Кришталь” просто незамінна. Фрукти й овочі зберігаються довго і мають неповторний смак. Окрім цього, питна вода не потребує багатоступеневої очистки, адже подається безпосередньо зі свердловини в ідеальному стані. Її не потрібно фільтрувати, бо вона проходить очистку від грубих домішок та додаткову обробку бактерицидним опроміненням, що надає воді стерильності.

“Червона калина” Менделеєва

Мінеральна вода видобувається та розливається із свердловини глибиною 750 метрів. Перевага нашої води у тому, що за мінералізацією, основним критерієм для мінеральних вод, мінеральна вода “Червона калина” є лікувальною-столовою, середньої мінералізації.

Як стверджують фахівці, у воді “Червона калина” є вся таблиця Менделєєва, більшість елементів у необхідних гомеопатичних кількостях. Її перевагою є наявність у ній великої кількості заліза, яке корисне для схильних до анемії та ослаблених людей. Концентрація йоду, при нестачі якого діти страждають розумовою відсталістю, мають знижений імунітет, підвищену збудливість нервової системи, в мінеральній воді досягає 0,1 мг/л. Вода “Червона калина” є також ефективним засобом для виведення радіонуклідів, підвищує адаптогенні можливості організму, нормалізує обмін речовин, знижує в крові рівень цукру та холестерину. Загалом, дає загально-оздоровчий ефект, додаючи нашому організму мікроелементів.

Лікарі рекомендують цю воду і особам з пониженою чи нульовою кислотністю, адже вона профілактично діє на травлення, є стимулятором виділення шлункового та панкреатичного соків, жовчі, покращує сечовиділення.

“Червона калина лагідна”

Цю назву мінеральна природна столова вода заслужено отримала завдяки своєму унікальному хімічному складу, низькій мінералізації та оздоровчим властивостям. Згідно з проведеною науково-дослідницькою роботою Українського НДІ медичної реабілітації та кардіології по медико-біологічній оцінці якості та цінності води науково встановлено, що мінеральна вода надає оздоровчий ефект, сприяє виведенню шлаків із організму, стимулює сечоутворюючу функцію нирок та жовчеутворення в печінці та активує показники червоної крові. А головне - її можна вживати щодня!

- Я пишаюся своєю роботою, тим, що було зроблено за ці 10 років, - підсумовує Леонід Рибачок. - І це лише стимулює до більших звершень. Часу зупинитися і перепочити немає. І це не тому, що на ринку мінеральних вод надзвичайно потужна конкуренція, просто ми хочемо, аби все більше людей дізнавалися про асортимент “Червоної калини”, адже вона і справді збагачена життєдайною і духовною силою, сповнена оздоровчими властивостями і цілющим ефектом.

мТзОВ “Водограй”

35318, Рівненський район, с.Жобрин, вул.Лісова,1 тел. (0362) 618-462,

e-mail: vodogray@mail.rv.ua

Оптова і роздрібна торгівля в Рівному та Рівненській області - ТзОВ “Потенціал”

33024, м.Рівне, вул.Млинівська,20

тел. (067) 360-68-86, факс (03622) 5-52-53

19.01.2012


Переглядів: 991

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21068)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17210)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13878)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13851)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (792)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (75)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (74)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (74)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"