Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №637 від 01.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

Що несе людям символ 2014 року (Кінь)?

Що несе людям символ 2014 року (Кінь)?

Увага! Наведена нижче інформація відображає обряди і представлення, які виникли під впливом астрологічних навчань і східних культів. Стародавній китайський календар заснований на узгодженні трьох періодів звернень небесних тіл: Землі і Юпітера навколо Сонця і Місяця, навколо Землі. У підсумку виходить дванадцятирічний, так званий тваринний або звіриний календар, де кожному року циклу присвоєно назву певної тварини­талісмана. П’ять таких циклів складають шістдесятирічний цикл літочислення. 31 січня 2014 року, згідно зі східним календарем, настає рік Синього дерев’яного Коня. Проте окремі астрологи вважають його роком Зеленого Коня. Цей рік несе у собі динамізм і напористість, поєднання заощадливості і вогненної пристрасті. Року Коня відповідають такі кольори, як зелений, синій (блакитний). Стихія ­ дерево, якому притаманні такі характеристики, як практичність, надмірність, запальність.

Китайська назва Коня: Ма.

Сьомий знак китайського Зодіаку.

Час доби під управлінням Коня: 11:00 ­ 13:00.

Відповідний знак західного Зодіаку: Лев.

Елемент: Вогонь.

Полярність: Позитивна.

Кінь символ років: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Рік Коня вступить в свої права з 31.01.2014 р. і триватиме по 18.02.2015 р.

Космічний елемент року ­ дерево, колір ­ синій.

Таким чином, талісман 2014 року ­ Синій дерев’яний Кінь.

Характер людей, які народилися в рік Коня

Кінь ­ некерований, свавільний тип особистості. Люди, народжені в рік Коня, завжди відстоюють своє право розпоряджатися власним життєвим простором. Легко виходять із себе з найменшого приводу. Бувають невмотивовано різкі і категоричні. Вони оптимістичні, енергійні, товариські. Не люблять самотність, віддають перевагу постійному спілкуванню з друзями. Гроші у них водяться, які вони здобувають без особливих трудових подвигів. Досить непостійні, легко можуть поміняти професію і місце роботи. Дуже люблять подорожувати, обмеженість простору і їхня одноманітність їх пригноблює більше інших знаків. Їхня працьовитість направлена в бік сім’ї і домашнього господарства. До служби та кар’єри відносяться як до засобу заробляння грошей, не більше того. Вони впевнені в собі, і в них виходить займати досить завидне положення, не в силу їх захопленості роботою, а через вміння ладнати з людьми, зачаровуючи їх своєю чарівністю.

У любові безрозсудні і безоглядні. Лавина почуттів змітає на шляху будь­які перешкоди. Мають підвищений темперамент. Для любовного партнера ­ це дуже привабливий об’єкт, оскільки цей знак має потужну природну сексуальну природу. Іноді причепливі, насилу розлучаються з колишніми почуттями, потрапляючи в міцні пастки любові і постійного бажання. Але навіть у міцному союзі Кінь іноді мріє про незалежність, свободу і нових вражень. У шлюбі гнуть свою лінію, не дозволяючи сідати собі на шию.

Люблять видовища, театри, збори, концерти, спортивні змагання, все, що пов’язано з публікою. Часто досить успішно займаються яким­небудь видом спорту. Кінь може бути прекрасним політиком, спортсменом або продавцем і досягне успіху в будь­якому виді діяльності, де зможе докласти свою власну ініціативу і силу переконання.

Люди, народжені в рік Коня, дуже популярні, тому що зав­жди веселі, балакучі. Розум у Коня дуже швидкий, він схоплює думки людей ще до того, як їх встигнуть висловити. Кінь дуже вміло поводиться з грошима, і в цілому мудрий і талановитий. Буденні справи йому нецікаві, але при цьому він дуже розбірливий у манерах і одязі.

Сумісні любовні партнери для Коня ­ Собака і Тигр.

Жінки, народжені під знаком Коня, жагучі і живуть, керуючись веліннями свого серця. Вони чутливі, нетерплячі і жадають любові, постійно перебуваючи в пошуках найбільш грандіозних перемог, на які тільки здатні. Вони люблять миттєво привертати увагу і закохуватися з першого погляду.

Людям, які народилися в рік дерев’яного коня, стихія Дерева сприяє тому, що гороскоп року Коня стає нетиповим для цього знака. Дерев’яні Коні ­ відкриті і доброзичливі люди з поступливим характером, що так дивно для цього знака. Упертість представників цього року Коня проявляється в більш м’якій і веселій формі ­ представники стихії Дерева мають розвинуте почуття гумору і багату уяву. Завдяки цьому людина, яка народилася в такий рік Коня, здатна на нестандартні рішення багатьох проблем, що дуже цінується оточуючими. Зазвичай дерев’яних Коней поважають і цінують, вони ж виявляють в дружньому середовищі свої найкращі якості.

Знаменитості, народжені в рік Коня:

Нейл Армстронг, Роуен Аткінсон, Семюел Беккет, Інгмар Бергман, Леонард Бернстайн, Леонід Брежнєв, Рейчел Велха, Антоніо Вівальді, Біллі Грем, Дженет Джексон, Боб Джелдоф, Джеймс Дін, Клінт Іствуд, Майкл Йорк, Ерік Кантона, Кевін Кестнер, Шон О’ Коннері, Сінді Кроуфорд, Пол Маккартні, Нельсон Мандела, Рембрандт, Анвар Саддат, лорд Сноудон, Барбара Стрейзанд, Майк Тайсон, Джон Траволта, Енді Вільямс, Володимир Ульянов (Ленін), Елла Фіцджеральд, Гаррісон Форд, Джиммі Хендрікс, Микита Хрущов, Рита Хейуорт, Джин Хекман, Гельмут Шмідт, Фредерік Шопен, Лінда Еванс, Томас Алва Едісон, Брітт Екланд.

Як зустрічати 2014 рік (рік Коня)

У цьому році обов’язково треба приділити час генеральному прибиранню 31 грудня, а особливо сантехніці: є повір’я, що з підтікаючих кранів з водою з будинку йде благополуччя. Кінь за своєю природою життєрадісний, оптимістичний, любить широчінь, простір, багатолюдні зборища, розваги. Так що у передноворічний день непогано побувати на виставці, в театрі, на концерті, на святі. Але варто пам’ятати також, що при всьому при цьому Кінь надзвичайно прив’язаний до сімейного вогнища, дому, сім’ї. Таким чином, зустрічати Новий рік краще з родиною та близькими родичами, галасливою веселою компанією, серед дорогих і милих серцю осіб ­ і не забути при цьому подзвонити і привітати якомога більше знайомих, друзів і родичів.

Що одягти при зустрічі року Коня?

Що стосується одягу, вбрання має бути незвичайним. Кінь­2014 відноситься до стихії дерева. У китайській традиції стихії дерева відповідає зелений колір. При виборі нарядів варто віддати перевагу речам синього, фіолетового, блакитного і сірого кольорів ­ вони також припадуть до душі господарю майбутнього року. Усі кольори, які коням не властиві (помаранчевий, бузковий, жовтий і т. п.), можна сміливо відкинути. Виняток становлять кольори року ­ синій і зелений. У цьому році слід використовувати витончені, але виразні деталі ­ декоративну шпильку, кулон, туфлі. Коню за смаком також перлове намисто (особливо хороші чорні перли) і кільця з аквамарином. Дерев’яні намиста або кулон ­ стильне доповнення новорічного вбрання.

Що повинно бути на столі в новорічну ніч

Урочисту вечерю краще супроводжувати білими полотняними серветками. Але, щоб вони не сковували своєю крохмальною респектабельністю, можна придумати для них саморобні кільця з браслетів або стрічок, перевитих намистом, прикрашених брошками, кліпсами і біжутерією. Аромат сандалу, запах свіжоспеченого хліба повинен витати в повітрі новорічної ночі. На столі доречні будуть ароматні трави, солодкі булочки, тістечка, сир, а якщо є можливість, то й кумис.

Звичайно, улюблене блюдо Коня, овес, навряд чи підійде для новорічного столу (однак можна поставити в центрі столу символічне блюдце з вівсянкою або пророщеним вівсом). Добре, якщо на його честь на святковому столі виявиться якомога більше свіжої зелені. Під ялинку рекомендується покласти шматок чорного запашного хліба з сіллю. На Сході, щоб задобрити Коня, на стіл ставлять два блюдця: одне ­ з водою, інше ­ з дрібно нарізаним сіном. На сіно зазвичай кладуть шнурок червоного кольору з бавовняних ниток ­ узду для священного коня. Доречні будуть також вегетаріанські салати, а як десерт ­ яблучний пиріг і вівсяне печиво. Алкоголю Синій Кінь віддасть перевагу мінеральну воду, соки та безалкогольні коктейлі. Єдине, що вітається, ­ традиційне шампанське.

У китайців символ стихії дерева ­ витягнуті вгору прямокутники. Тому на столі доречно поставити у вигляді декоративної хатинки­куреня прямокутні коробки цукерок. Згідно з китайською традицією, святкову вечерю слід приготувати за кілька годин до настання півночі: адже на кухні неминуче доводиться користуватися ножами, а ними можна ненароком “відрізати” вже призначене долею щастя.

Як прикрасити будинок

Оскільки стихія 2014 року ­ дерево, розставте по квартирі дерев’яні сувеніри, вази, поставте на стіл посуд із дерева: дерев’яні миски та розписні ложки. Зображення витончених коней або смішних дитячих конячок на посуді або вазах ­ не рідкість. Якщо в буфеті є такий посуд ­йому місце на святковому столі. Якщо ні ­ його цілком може замінити витончена статуетка коня або вершника, або ж симпатичний фарфоровий, кришталевий або скляний символ наступаючого року, який зараз легко можна придбати на передноворічних прилавках. Хорошою прикрасою до Нового року буде бонсай, особливо хвойний. Амулет року ­ підкова. Можна повісити на двері і дзвіночки­бубонці, ніжний дзвін яких весь рік буде нагадувати про добро, тепло свята, а заодно і охоронятиме спокій будинку.

Подарунки

Подарунки абсолютно всім близьким людям ­ теж обов’язковий атрибут святкування. У новорічну ніч варто віддати перевагу недорогим подарункам. Презенти для народжених у рік Коня повинні бути вибрані особливо ретельно. На всіх народжених у рік Коня в наступаючому році лягає велика відповідальність; вирішити проблеми, які вони можуть зустріти в цьому році, можна за допомогою подарунка у вигляді квитка в далеку поїздку ­ Коню сприяють великі відстані. Квіти, які найкраще дарувати і ставити на стіл у новорічну ніч, ­ фіалка, нарцис і лілія.

01.01.2014


Переглядів: 1016

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21173)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17326)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14555)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14127)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13974)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13948)
• Бюджет і ми… [965] (13884)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13878)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13751)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13660)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13655)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13601)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13213)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (384)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (64)
• Тонкощі заварювання кави (61)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (60)
• Небезпека вологих серветок (58)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (55)
• Часникові стрілки корисніші за часник (54)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (52)
• А ваш шампунь безпечний? (51)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (51)
• Нецукровий діабет (47)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (37)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"