№693 від 09.02.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Швидкий рулет50гр. цукру і 3 яйця збиваємо міксером на самих великих обертах хвилин 10. Маса збільшиться в об’ємі в три рази, стане пухкою та світлою. Зверху просіюємо 75гр.борошна та 75гр.крохмалю, акуратно перемішуємо. Виливаємо на деко (у мене 3030), застелене пергаментом. Ставимо в духовку на 12-15 хвилин при 180С°. Готовий рулет відразу скручуємо гарячим і даємо охолонути. Найкраще загорнути в рушник і так залишити. Ні розпушувача, ні соди не додаємо! Крем робимо білково-масляний: 100гр.цукру збиваємо із 3 білками до стійких пік. Вершкове масло 100гр. ріжемо на 6-8 кубиків, воно має бути кімнатної температури. Додаємо в білки по кубику, міксер працює на високих обертах. Наступний шматочок масла додаємо після того як попередній розійшовся в білках. Білки відразу втратять трохи об’єму, не лякайтеся, так і треба. Крем має бути блискучий і шовковистий. Рулет розмотуємо і змазуємо кремом, загортаємо. Тепер прикрашаємо за своїм смаком.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |