Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №740 від 11.01.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Лідер ринку

“Відок-ГІКС” – потужна охорона, надійна безпека, сучасний захист

“Відок-ГІКС” – потужна охорона, надійна безпека, сучасний захист

Григорій ГАМКІВ: “Ми вибрали один вид охоронної діяльності, яким володіємо професійно, – це фізична охорона об’єктів”

Сьогодні на ринку охоронних послуг Рівненщини, що налічує десятки гравців, компанії, які заслужили добру репутацію серед клієнтів, а також мають авторитет у колі коллег, можна порахувати на пальцях однієї руки. Серед визнаних лідерів охоронного бізнесу в регіоні - ТзОВ “Відок-ГІКС”. Відоме в області та за її межами товариство надає фахові послуги з охорони колективної, приватної та державної власності на всій території України. А це - забезпечення комплексної безпеки бізнесу, які поєднують у собі послуги фізичної охорони та новітні технології з використанням сучасної техніки.

18 грудня цього року виповнилося 10 років успішної діяльності товариства. Про те, яким був шлях його становлення, про свій прихід в охоронний бізнес, про завдання і плани підприємства розповідає директор ТзОВ “Відок-ГІКС”, член виконкому Рівненської міської ради Григорій ГАМКІВ (на фото).

“Від сержанта дослужився до майора, старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ”

- На початку розмови, Григорію Дем’яновичу, коротко про себе.

- Народився в селі Грушівка Березнівського району. Після школи закінчив Клеванське СПТУ № 23 (нині професійний ліцей), за фахом електромонтер. аккумулятор 7а/ч Як хорошого спеціаліста мене там і залишили працювати. З 1980-го по 1982 рік проходив службу у Збройних силах СРСР, служив у Тбілісі, у війсках протиповітряної оборони Закавказького військового округу. Після армії працював співробітником карного розшуку в органах внутрішніх справ. Закінчив Львівську школу міліції, а потім - Франківську спеціальну. Фактично, від сержанта дослужився до майора, старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ. У 2001 році вийшов на пенсію. Далі працював в обласному управлінні Держспоживзахисту, де п’ять років розглядав скарги рівнян на роботу підприємств торгівлі, громадського харчування, побутового та комунального обслуговування, енергетики тощо. У грудні 2005 року зареєстрував приватну охоронну фірму “Відок”, названу на честь Ежена Франсуа Відока - засновника першого у світі приватного детективного агентства, “батька” карного розшуку в його сучасному вигляді. Наші фахівці, колишні працівники МВС, на відміну від багатьох охоронних фірм, не тільки забезпечують безпеку об’єкта, а й у разі необхідності проводять власні розслідування, результати яких передаємо органам внутрішніх справ для відкриття кримінальних справ проти порушників закону.

- Як Ви започаткували свій бізнес?

- На щастя, цей бізнес не потребував вкладення великих коштів. Головний капітал - це людський чинник та інтелект людини. Спецодяг, спецтехніка - це все можна придбати за порівняно невеликі кошти. Найбільша цінність - це ті люди, з якими знаходиш спільну мову і спільно вирішуєш проблеми, пов’язані з пошуком клієнтів на послуги з фізичної охорони об’єктів, яка забезпечує: конт-рольно-пропускний режим підприємства; цілодобову патрульно-постову охорону об’єкта; супровід вантажів, матеріальних цінностей; контроль за роботою систем відеонагляду, охоронної та пожежної сигналізації.

- Як людині, що хоче скористатися якісними охоронними послугами, вибрати серйозну фірму?

- В нормальної фірми, що поважає себе і клієнта, хороший офіс, співробітники забезпечені спеціальною формою одягу та спеціальними засобами самооборони, а також зброєю - пневматичною, газовою чи травматичної дії. Мають бути оперативні групи затримання та диспетчерська служба, яка цілодобово здійснює контроль за несенням служби працівниками. І, звичайно, фірма вже повинна мати напрацьований імідж. Бренд “Відок-ГІКС” добре відомий як у нашій області, так і по всій Україні. Серед наших клієнтів - підприємства малого і середнього бізнесу, державні структури та фізичні особи. Ми беремо участь у тендерах у Рівному та Києві, знаходимо їх у засобах масової інформації та в Інтернеті.

“Головне в роботі охоронця – працювати на випередження, мати здібності психолога”

- Чому “Відок-ГІКС” працює тільки в одному сегменті ринку охоронних послуг?

- Ми вибрали один вид охоронної діяльності, яким володіємо професійно і який нам, колишнім працівникам міліції, близький, - це фізична охорона об’єктів. І не помилилися - дякувати Богу, і люди працюють, і їхні сім’ї забезпечені. Зрозуміло, що сьогодні українська економіка переживає не кращі часи, і замовники набагато вимогливіші. Доводиться якимось чином для кожного з них добирати таких людей, яких він потребує. Скажу чесно, нам це вдається.

- Яким критеріям повинен відповідати кандидат на роботу в охоронних структурах?

- Головне в роботі охоронця - працювати на випередження і мати здібності психолога. Саме ці навики, а також хороша фізична підготовка, є визначальними критеріями для підбору у фірму працівників. Бажаючих стати охоронцями нині більшає, однак стати хорошим фахівцем не кожному під силу. Ми надаємо перевагу досвідченим працівникам органів внутрішніх справ, військовим, МНС-никам, які добре знають місто. Вікового цензу у підборі кадрів немає. Для підтримання фізичної форми наші охоронці тренуються у спортивному залі.

- Які принципи були взяті за основу в роботі охоронної фірми “Відок-ГІКС”?

- Робити все не так, як роб-лять конкуренти. Я ставив собі завдання, щоб “Відок-ГІКС” з часом став брендом. Була мета - стати професійною компанією, співпрацювати з якою було би престижно для замовника. Щоб люди знали: якщо за справу береться “Відок-ГІКС”, то вони отримають нормальний сервіс за ті гроші, які платять.

- Ви пам’ятаєте свого першого клієнта?

- Звісно, ми його добре пам’ятаємо. З того клієнта власне і почав розвиватися наш бізнес. Сьогодні наша фірма його не охороняє, тож я не думаю, що він потребує нашої реклами.

“Недержавна охоронна структура прийнятніша: цінова політика гнучкіша – послуги дешевше”

- Рівне дуже насичене охоронними фірмами. Новим фірмам, напевне, важко входити в цей ринок?

- Місцевий ринок охоронних послуг непростий і насичений переважно фірмами з інших регіонів, які, відповідно, податки платять за місцем реєстрації. Міську скарбницю поповнюють лише ті охоронні структури, які зареєстровані в Рівному. Це - не таємниця. Ми свої пропозиції вносили і вносимо, бо хочеться, аби було так: коли ми тут живемо, то і тут працюємо - тобто, повинні, наприклад, охороняти ринок. В умовах децентралізації державного управління та посилення навантаження на місцеві бюджети влада повинна дбати про те, аби податки залишалися на місцях.

- Ваше ставлення до вахтових методів роботи в охоронних структурах.

- На моє глибоке переконання, вахтові методи зовсім не потрібні. Наше підприємство також працює в різних регіонах країни, де в мене залишилися зв’язки з колегами ще з часів служби в міліції. Ми по сьогоднішній день спілкуємося, тож я знаю достатньо людей, які можуть організувати роботу охоронного підприємства в певному регіоні й набрати там місцевих працівників. І це дуже правильно. Адже охоронець, якого привезли на вахту з іншого міста, думає не стільки про роботу, скільки про родину, що чекає його вдома. Звісно, це впливає на якість його роботи. А коли в нашій філії в іншому місті і працівники місцеві, і їхній керівник, якого ти контролюєш і в якому впевнений, теж місцевий, то більш нічого, фактично, і не потрібно - тільки час від часу навідуватись для перевірки та консультацій.

- Які охоронні структури кращі - державні або недержавні?

- Дивлячись, з якою метою потрібна охорона. Співробітники державної служби мають право на носіння вогнепальної зброї. Для банків, наприклад, які займаються пересуванням грошових коштів, інших цінностей, безумовно, державна служба охорони краща. Якщо говорити про того, хто повинен охороняти, наприклад, школу або дитсадок, то недержавна охоронна структура, на мою думку, прийнятніша: цінова політика гнучкіша - послуги дешевше. До того ж, ці об’єкти не такої складної категорії, як банк або ювелірний магазин.

“Серед моїх колег-членів міськвиконкому – люди, що мають багатий життєвий та професійний досвід”

- А як Ви стали членом виконкому Рівненської міської ради? Вас, може, делегувала в цей орган якась політична сила?

- На мою думку, для цього не треба бути в жодній політичній силі, потрібно тільки допомагати людям, робити добрі справи для міста. Наш народ дуже мудрий і добре бачить, хто чим займається. Якщо ти себе знаходиш серед людей - тебе завжди висунуть від громади в орган місцевого самоврядування, де ти будеш на своєму місці.

- Ваші перші враження від роботи в міськвиконкомі.

- Я бачу в його роботі здоровий глузд та розуміння проблем, які постали перед нашим містом. Серед моїх колег-членів міськвиконкому - люди, які мають багатий життєвий та професійний досвід. На мій погляд, вони вже багато робили для громади Рівного. Попереду в нас цікаві проекти, які потребують активної співпраці з депутатами міської ради.

- З якими думками зустрічаєте ювілейну дату в житті Вашого колективу та новорічні свята?

- Днями виповнилося 10 років фірмі, де ми працюємо, де у нас є колектив, який вчасно отримує зарплату в умовах економічних негараздів у державі. Оскільки ювілей підприємства співпав зі святом Святого Миколая, то працівники отримали премії, а їхні діти - подарунки. Навіть у нинішні важкі часи знаходимо можливість заохотити працівників за сумлінну працю, зробити їм невеличке свято.

Користуючись нагодою, вітаю всю рівненську громаду, депутатів міської ради, колег і партнерів охоронної фірми “Відок-ГІКС” із Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе Вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги і творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійснення заповітних мрій і сподівань. Щастя та здоров’я Вам, впевненості та успіхів у Ваших справах. Нехай кожен день буде наповнений благополуччям і мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.

11.01.2016Спілкувався Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 1564

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21221)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17354)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14579)
• Допомога під час карантину [967] (14503)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14337)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14154)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14028)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13999)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13992)
• Живи до ста! [965] (13973)
• Бюджет і ми… [965] (13914)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13907)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13777)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13683)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13679)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13627)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13238)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13212)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (350)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (56)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (55)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (55)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (55)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (55)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (54)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (53)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (45)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (43)
• Постачали наркотики до колонії (43)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (43)
• П’яний водій збив пішохода (43)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (43)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (40)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"