Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №740 від 11.01.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс подій

Східний гороскоп на 2016 рік

Східний гороскоп на 2016 рік

2016 рік - рік червоної Вогняної Мавпи за східним календарем. Настає він 8 лютого 2016 року. Саме в цей день, згідно з китайським гороскопом, весело помахуючи хвостиком стукаючи копитцями, Зелена Дерев’яна Коза - символ року 2015-го - покине нас, поступаючись місцем Вогняній Мавпі.

Мавпа - артистична і ексцентрична натура, що має разом з тим сильною інтуїцією. Норовлива, примхлива і непередбачувана - важко здогадатися, про що вона думає. Її дії абсолютно непередбачувані і можуть змінюватися в залежності від настрою - вона буває доброю і веселою, так і агресивною і злою.

Господиня наступаючого року може запросто викинути сюрприз, який довго доведеться розсьорбувати... Мавпа, символ 2016 року, любить подорожі, гори, красиву природу і нові враження. Будувати серйозні плани і чекати глобальних змін в 2016 році немає сенсу: Мавпа все зробить по-своєму. Просто ставтеся спокійно до норовливої господині року, адже вона теж всіма силами прагне до любові, благополуччя і достатку. Хоча мавпячі кривляння і капризи не всім припадуть до душі: після досить спокійного року Кози потрібно деякий час перебудовуватися, пристосовуючись до непередбачуваного характеру Вогняної Мавпи.

Ох, тільки не треба запевняти себе і інших, що кожна мавпа, особливо “зодіакальна”, щось здатна сама вирішувати! Мавпа - тварина пересмішник, звикле наслідувати своєму господареві, тому не чекайте допомоги від зірок, налаштуйтеся на копітку і важку роботу протягом всього 2016 року, щоб досягти своєї мети і наблизитися до мрії. Не вникаючи в проблеми і негаразди, Мавпа йде по життю легко і невимушено! А чому б і ні? Що заважає нам розважатися, відволікатися і відпочивати, коли є можливості і бажання? Розслабляйтеся - вчіться у Мавпи жити з вигадкою і зі смаком!

У новому 2016 році гороскоп радить наповнити будні яскравістю, незвичайністю, легкістю та оригінальністю! Незважаючи на те, що Вогняна Мавпа намагається уникати складних ситуацій, вона з радістю поступиться більш сильному супернику або колезі, якщо так буде краще всім - особистою свободою Мавпа завжди готова пожертвувати, коли відчуває турботу і увагу партнера. Використовуйте цю якість Вогняної Мавпи - не проявляйте впертість там, де воно є недоречним. Навіщо? Набагато корисніше і приємніше знайти консенсус, отримати обопільну вигоду, нехай і з невеликими втратами - завжди краще мати половину, ніж нічого...

Дуже складно буде зрозуміти Мавпу тим, хто звик ретельно вникати в кожну дрібницю - Мавпа відноситься до життя дуже поверхнево і несерйозно, щоб заглиблюватися в проблеми і шукати їм пояснення. Управителька 2016 року взагалі не бачить проблем в упор - вони їй заважають насолоджуватися сьогоднішнім днем! Що буде завтра? А що буде, те й буде... Боротьбу за місце під сонцем Мавпа теж програє - вона взагалі не вміє і не любить боротися, її влаштує і третє, і п’яте місце, а в крайньому випадку просто залік в десятці кращих. Але не варто сумувати з цього приводу: як би там не було, у Мавпи ви не знайдете смертельних ворогів, тому “ніж у спину” їй не загрожує. І зовсім вже оптимістично виглядає звичка Мавпи пристосовуватися до партнера, насолоджуватися турботою і увагою оточуючих, бути ситою, веселою і задоволеною. Погодьтеся, це немало для спокійною і врівноваженою життя!

Як це не дивно, згідно зі східним гороскопом Мавпа любить будинок, сім’ю, тепло домашнього вогнища. Незважаючи на усталені стереотипи - Мавпа прекрасна мама і вірна дружина, яка захищає свій будинок і свою любов. Вона шукає собі надійного, правильного, сильного супутника життя, щоб бути за ним, як за кам’яною стіною. І вже якщо вона поставить собі таку мету - швидко доб’ється свого, мріючи про щасливе і спокійне сімейне життя.

2016 рік Мавпи просто ідеальний для створення щасливої родини, де пануватимуть любов і розуміння - адже вона так мріє мати теплий і спокійний будинок! Але Мавпа полюбить тільки справжнього “самця” - надійного, турботливого і благополучного.

Що ж протипоказано Мавпи? Цій тварині категорично не рекомендується вибирати самостійний і складний життєвий шлях, що вимагає завзятості в досягненні мети, сміливості, поміркованості та лідерських якостей. Народженим у рік Мавпи не варто прагнути на керівні посади і вибирати шлях перешкод і тернів - надто складно і важко... Мавпа з великим трудом вирішує навіть прості завдання, а вже про складних і мови немає... Не ускладнюйте собі життя: адже кожному знаку зодіаку дарований свій шлях - особливий, красивий і неповторний. Вибирайте його і будьте щасливі!

Гороскоп на 2016 рік для жінок-мавп

Рік червоної вогняної мавпи розпочнеться 8 лютого 2016 року і закінчиться 27 січня 2017. Жінкам, народженим в цей рік, він принесе удачу. Багато доб’ються не просто визнання, а навіть стануть знаменитими, особливо це стосується “мавп” більш зрілого віку. Для представниць прекрасної статі рік обіцяє бути важким і метушливим. Також він подарує успіхи на роботі і турботи з дітьми. Слід стежити за жіночим здоров’ям і побоюватися охолодження відносин з другою половинкою.

Гороскоп на 2016 рік для чоловіків-мавп

Який рік за гороскопом очікує мавп чоловіків? Для них цей рік може стати особливим. Але успіх він принесе тільки тим, хто визначився з життєвими пріоритетами. Не варто чекати фортуну гравцям, шахраям і авантюристам – вона не прийде.

Чоловікам варто запастися терпінням. До кінця року їх чекає щось приголомшливе, правда із-за роботи, а точніше її надмірних обсягів, можуть виникнути неврологічні захворювання. Варто стежити за тиском, серцем і оберігатися від морозів. З жінками відносини будуть рівними. Рік буде підносити багато кумедних ситуацій і сюрпризів, можливо, ви навіть потрапите в незручну ситуацію.

Півень

Жорсткий по натурі півень в цьому році особливо наполягатиме на дотриманні своїх правил поведінки. Він буде тиснути на близьких, примушувати більш слабких підкорятися. Але в той же час, незважаючи на порожні слова, півень буде жертвувати собою заради рідних і улюблених і, навіть проявить небувалу відвагу, якщо знадобитися.

Собака

Собака буде готова у рік Мавпи пуститися у всі “тяжкі”. Швидше за все, собака потерпить фіаско у багатьох своїх справах, але до кінця року, як ніби відродиться, і почне все заново. Всі свої справи вона буде вести стрімко, без зайвих роздумів, що призведе не до тих результатів, які очікувалися. Собака в цей рік може сильно себе скомпрометувати.

Кабан (Свиня)

Все, за що не візьметься свиня в 2016 році, вона буде робити з ентузіазмом. Всі справи на роботі і в особистому житті будуть йти відмінно. Кар’єра піде на зліт, можливо несподіване підвищення. В цьому році кабани можуть зустріти свою другу “половинку”. Рік у свині обіцяє бути життєрадісним і безтурботним. Проблем на горизонті не передбачається, а це головне.

Щур

Цей рік обіцяє для щура тільки позитивні емоції. Він буде розважатися і святкувати. Всі дії, що раніше вжиті, почнуть приносити свої плоди. В цьому році щур стане дійсно щасливим. Він знайде душевний спокій і рівновагу, жодних несподіваних подій у його житті не передбачається.

Бик (Віл)

Для Бика рік не самий вдалий. Весь рік його будуть мучити погані передчуття, нехороші думки. Для Биків, які в силу свого характеру ненавидять несподіванки, тим більше неприємні, це буде справжньою мукою. Вол, чий рік складеться важко і не зовсім вдало, не має права впадати у відчай. Якщо не піддаватися паніці, вдасться уникнути неприємностей.

Тигр

Всі думки тигра будуть зосереджені на новаторських ідеях. Він повірить, що дійсно, при бажанні можливо все. Але, незважаючи на працьовитість і терпіння, тигра не завжди буде переслідувати удача в його починаннях. Мавпа не дуже любить цей знак, і тому часто підносить неприємні сюрпризи там, де цього найменше очікуєш.

Кролик (Кіт)

Кролики будуть себе вести дуже прагматично. Вони не будуть плекати марних сподівань і хапати зірок з неба. Вони будуть розраховувати тільки на свої сили. Така правильна лінія поведінки дозволить кроликам провести рік спокійно і без розчарувань. Кролику краще не влазити в чужі сварки, не намагатися когось мирити, рятувати і т. д. Роль миротворця в цьому році не для вас.

Дракон

Дракон буде дуже чутливий до критики. Невдало рік складеться для тих, хто вчитися або за родом своєї діяльності зобов’язаний виконувати чужі накази. Дракон не зможе пережити насмішок мавпи і потрапить в кілька неприємних ситуацій. Допомогти добре провести рік може тільки величезне терпіння. Варто спокійніше ставитися до думки інших і не реагувати агресивно, якщо вас жаліють.

Змія

Цікава змія буде підлаштовуватися під обставини. Рік може скластися по-різному. Змія точно не втримається від того, щоб засунути свій ніс у будь-які значущі події в житті її оточення. Іноді це може вилізти їй боком. Змії варто бути обережнішими у висловлюваннях. Ніхто не закине її в дурості, але тяга до сарказму в цьому році не доречна.

Кінь

Кінь очікує спокійний рік. Завдяки дипломатичним здібностям, він зможе вийти сухим з води в будь-якій ситуації. Мавпа до цього знака ставиться з повагою і неприємних сюрпризів не готує. Коневі не варто всі події, що відбуваються в його житті в цей рік сприймати всерйоз. Пропозиція руки і серця не призведе до весілля, а плани на подорожі змінюватимуться в останній момент. Поставтеся до цього філософськи, адже якщо трапляться проблеми, то вони швидко підуть.

Коза (Вівця)

Для Кози цей рік пройде під знаком сім’ї. Він не буде нічим для неї примітним, але може це і на краще. Коза постарається брати участь у суспільному житті, не сприймати всерйоз проблеми і дрібні неприємності. Найважче в цьому році для Кози те, що її ніби ніхто не помічає. Мавпа покладає на Козу роль загального помічника, непомітної доброї феї.

11.01.2016


Переглядів: 1052

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21173)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17326)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14555)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14127)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13974)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13948)
• Бюджет і ми… [965] (13884)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13878)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13751)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13660)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13655)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13601)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13213)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (381)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (64)
• Тонкощі заварювання кави (61)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (60)
• Небезпека вологих серветок (58)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (55)
• Часникові стрілки корисніші за часник (54)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (52)
• А ваш шампунь безпечний? (51)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (50)
• Нецукровий діабет (47)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (37)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"