Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №785 від 17.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як вибрати Android-смартфон в 2017 році

Як вибрати Android-смартфон в 2017 році

Цілком можливо, в цьому році ви відновите свій смартфон, а може бути, вперше відкриєте для себе всесвіт Android. Будь то планова заміна, форс-мажор або подарунок, вибирати все одно доведеться. Як не помилитися з покупкою Android-смартфона в 2016 році? Ми розповімо.

Щоб бачити ситуацію з мобільного технікою в перспективі, потрібно стежити за заходами за участю великих компаній, які задають тон всій індустрії. Samsung і LG вже показали свої новинки в рамках Mobile World Congress (MWC), а інші великі виробники зробили це раніше чи зроблять трохи пізніше. Можемо порадити, де вибрати найдешевших продавців - смотреть тут.

Давайте проаналізуємо ринок найсвіжіших і очікуваних смартфонів, уточнимо передбачувані дати їх появи, а також виділимо основні тенденції в розвитку мобільної техніки.

Від кого і коли чекати новинки

Купити щось зараз або почекати, щоб взяти ще більш класний девайс? Наш календар релізів топових флагманів допоможе вам визначитися.

Samsung - березень та жовтні

Показання зовсім недавно Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge безумовно заслуговують на увагу. Офіційні продажі пристроїв почнуться 11 березня, а ось прихильникам лінійки Galaxy Note доведеться почекати.

Note 5 був випущений в серпні 2015 року, а статистично ці моделі оновлюються приблизно між серпнем і жовтнем. Відповідно, наступний Note повинен з'явитися не пізніше жовтня. Безумовно, існуючий фаблет від Samsung ще не застарів і навряд чи зробить це найближчим часом, але любителям всього самого нового краще почекати до осені.

Samsung Galaxy S7

LG - квітень

Представлений компанією LG смартфон G5 - це дійсно нове у багатьох відношеннях пристрій, сильно виділяється на тлі конкурентів.

Суцільнометалевий корпус і оригінальна конструкція зі змінним акумулятором і додатковими аксесуарами обіцяють бути цікавими, але для того, щоб доторкнутися це диво своїми руками, доведеться почекати до квітня.

HTC - квітень-травень

В цьому році компанія HTC не бере участь в MWC, а тому офіційних анонсів поки не передбачається. Проте за традицією компанія випускає нові моделі смартфонів в середині або ближче до кінця весни, а значить, наступний флагман найімовірніше з'явиться в квітні або травні цього року.

Google Nexus - початок осені

У 2015 році компанія Google вперше представила відразу два смартфона. Продажі Nexus 6P стартували в кінці вересня, а Nexus 5X став доступний для покупки в кінці жовтня.

5x 6p, Samsung Galaxy S7

Як правило, Google анонсує свої нові смартфони в вересні, а на полицях магазинів пристрої виявляються протягом одного-двох місяців. Відповідно, якщо в цьому році і вийде щось нове, то не раніше осені. Втім, існуючі моделі Nexus з'явилися зовсім недавно і не втратять актуальність ще дуже довго. Google гарантує 18-місячну підтримку випущеного пристрої, але зазвичай оновлення ОС приходять і після.

Xiaomi - березень

Представлений буквально тільки що новий флагман Xiaomi Mi5 миттєво привернув до себе увагу, і на те є дуже вагомі причини. Практично топова начинка, чудовий дизайн і виконання за неймовірно низькою ціною.

Очевидно, ніякої розкручений бренд не зможе конкурувати з Xiaomi за вартістю, і визначальними факторами в розподілі часток ринку стануть лише маркетинг, переваги споживачів, а також будь-які дрібниці (наприклад, трохи більше хороша камера) і особливості, важливі для конкретної людини.

Тренди, на які потрібно звернути увагу

За останній час на ринку смартфонів не траплялося нічого революційного, проте кілька явних змін все-таки простежуються.

Сканер відбитка пальця

У минулому році Google включила підтримку дактилоскопічних сенсорів в Android Marshmallow. Запитайте будь-якого власника смартфона з датчиком відбитка, чи хоче він повернутися до PIN-кодами, паролів і графічним ключам. Відповідь буде однозначно негативним.

Сканер відбитка не тільки значно спрощує і прискорює процес розблокування, а й робить зручніше платежі, аутентифікацію в банківських додатках і ще багато корисного. Кількість функцій, які можна повісити на сканер відбитка, росте, як росте і кількість пристроїв з подібними рецепторами.

LG G5, Nexus 5X і 6P, Samsung Galaxy S7 і S7 Edge, Xiaomi Mi5 - всі вони забезпечені сканером відбитка пальця. Грядущий флагман M10 від HTC також отримає сенсор. Уже зараз складніше знайти свіжий флагман без сканера, ніж з ним. Вибравши пристрій без сенсора, ви позбавите себе вкрай зручною і корисною технології.

Відображення інформації на екрані в заблокованому стані

Поки незліченні диванні експерти сперечаються про перевагу IPS- або OLED-екранів, інженери вже щосили використовують особливості останнього типу дисплеїв, щоб смартфони стали ще більш зручними і могли відображати актуальні дані завжди.

Особливість OLED полягає в незалежному живленні кожного пікселя. Тобто пристрій може підсвітити конкретні точки на екрані, щоб в минималистичной формі видати найпотрібніші дані без шкоди для батареї. У поєднанні з датчиком положення, що відключає дисплей при знаходженні пристрою в кишені, час роботи смартфона від однієї зарядки практично не страждає.

Знімні акумулятори і слоти під карти пам'яті повертаються

Раніше такі опції, як знімний акумулятор і слот під карту пам'яті, взагалі не згадувалися, оскільки вважалися стандартними. Потім Google показала всім Nexus, у якого не було ні того, ні іншого. Інші виробники підхопили ідею, а невдоволення з боку користувачів їх ніби не обходило.

І ось через кілька років окремі компанії все-таки усвідомили, що знімний акумулятор і слот розширення пам'яті - це як і раніше затребувані штуки і пора б їх повертати.

У Galaxy S7 і S7 Edge знову є SD-слот. Компанія LG примудрилася забезпечити суцільнометалевий G5 знімним акумулятором, повністю переглянувши класичну схему розміщення батареї в пристрої. У цьому смартфоні є і слот для карти пам'яті.

Звичайно, не кожен виробник підхопить тренд і поверне потрібні функції в свої пристрої. Наприклад, з точки зору Google, інформація повинна зберігатися в хмарі - така філософія цієї компанії.

Якщо ви сумуєте за знімного акумулятора і SD-слоту, то 2016 рік дасть вам набагато більший вибір при покупці нового смартфона.

Віртуальна реальність

Samsung не просто так провела презентацію своїх нових смартфонів з використанням VR-шоломів і дарує такий девайс кожному попередньо замовити Galaxy S7 і S7 Edge.

Технологія віртуальної реальності стає все більш масовою і доступною. Google пропонує вкрай бюджетне рішення у вигляді картонної коробочки, усередині якої розташовується смартфон. Компанія HTC, навпаки, анонсувала дорогою, але куди більш функціональний шолом Vive, розроблений спільно з Valve і перевершує Oculus Rift.

Віртуальна реальність, безумовно, набирає обертів, і якщо ви хочете бути в числі перших, які відкрили для себе її можливості, то придивляйтеся до смартфонам з доробком на цю технологію.

Найцікавіші смартфони 2016 року

Крім якості і високої продуктивності, покупка флагмана з модельного ряду будь-якого виробника хороша ще і підтримкою операційної системи. Оновлення, фікси і інші програмні корисності статистично приходять швидше саме на флагмани.

Ми склали свій чарт смартфонів, які здаються нам найбільш привабливими кандидатами на покупку в 2016 році:

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge;

LG G5;

Google Nexus 5X / 6P;

Xiaomi Mi5

17.11.2016


Переглядів: 1213

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17212)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14034)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13908)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13861)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13787)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13780)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13568)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13506)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13118)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13100)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (857)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (89)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (78)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (71)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (71)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"