Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №791 від 29.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Найкращі методи боротьби з перегаром і неприємним диханням!

Найкращі методи боротьби з перегаром і неприємним диханням!

Попереду нас чекають новорічні урочистості і веселі свята, коли традиційно накривають щедрі столи, подають алкогольні напої. Але щедре застілля з вживанням спиртного може негативним чином позначитися на планах завтрашнього дня, коли належить зустріч з рідними людьми, похід в кіно, театр, навіть вихід на роботу або нараду з діловими партнерами. Неприємний «позаплановий» запах при Вашому диханні може позначитися на Вашій репутації, доставити Вам чимало переживань і хвилювань, тому заздалегідь подбайте, щоб під рукою були засоби, здатні усунути позапланові наслідки святкового застілля.

Найпоширеніший і відомий у народі засіб з аптеки, який допомагає приховати запах алкоголю, а також тютюну, цибулі, часнику, інших продуктів, що гостро пахнуть, або просто замаскувати настирливий запах при диханні — «Антиполіцай», «Антиполіцай/breathcontrol white», «Антиполіцай/Енергія кави». Це льодяники або жувальна пастила, має унікальне поєднання виключно натуральних речовин, що дозволяє повністю позбутися від запаху будь-якого походження. У цьому ж числі — і від запаху алкоголю.

В склад «Анти-поліцая» входять масло евкаліпта, корінь солодки (лакриця), глюкоза в сиропі, сахароза, гуміарабік, хлорид амонію. Необхідно повільно розсмоктати один або два льодяника, які знищать запах протягом п’яти хвилин. Якщо після розсмоктування цих льодяників приймається доза алкоголю, то після неї необхідно знову розсмоктати один льодяник.

Досвідченим людям відомо також засіб «Антиполіцай/Генерал Смелов», який випускається в спреї. Цей препарат допоможе не тільки усунути запах перегару, але і пом’якшити дихання. Даний препарат має властивості усувати неприємний нав’язливий запах, присмак, у кого це є постійною проблемою, не тільки після прийому алкоголю.

Спрей «Антиполіцай/Генерал Смелов» має дуже приємний аромат з кавовим смаком. Багато воліють купувати «Антиполіцай» саме в спреї, тому що так виходить набагато економічніше і зручніше в застосуванні. Спрей має унікальний склад, що включає аспартам, екстракти цілющих трав степу — полину, чебрецю, кориці, м’яти, екстракт евкаліпта, ефірні масла цитрусових, інших рослин. Спрей усуває неприємний запах алкоголю вже через три хвилини після розпилювання однієї дози в порожнину рота, він протягом п’ятнадцяти хвилин залишає приємний смак.

«Антиполіцай/мегадоза» допоможе усунути не тільки запах алкоголю і перегару, але й наслідки синдрому похмілля. Даний препарат має властивості усувати головний біль після рясних узливань, відчуття нудоти, тяжкості в шлунку, запаморочення, нормалізувати роботу судин, серця. «Антиполіцай / мегадоза» виводить алкоголь, вірніше — продукти його окислення з організму людини.

«Антиполіцай/мегадоза» випускається в льодяниках, які необхідно розсмоктувати у кількості одного-двох штук після прийому алкоголю, або у випадку, коли Вам необхідно усунути неприємний післясмак.

Подолати неприємний запах і похмільний присмак у роті допомагають засоби, призначені для іншого — наприклад, льодяники від кашлю «Halls Blach Currant» (чорна упаковка), спрей для горла «Інгаліпт», спрей «Пропосол».

Якщо після застілля Ви відразу ж приймете активоване вугілля (можете придбати без рецепта), з розрахунку одну таблетку вугілля на кожні десять кілограмів ваги тіла, то запаху перегару буде значно менше. Прийом аптечного активованого вугілля допомагає подолати алкогольну інтоксикацію. Цим засобом, заздалегідь потовченим і змішаним з водою до стану зубної пасти, можна також почистити зуби після застілля.

Оскільки після Новорічного застілля небагато зможуть знайти аптечні засоби для усунення присмаку і запаху алкоголю, також можна скористатися засобами народної медицини. Багато продуктів і спецій, які можна відшукати на кухонних полицях, в домашніх засіках, можуть допомогти вирішити цю проблему не гірше сертифікованих ліків.

Дуже добре усувають запах алкоголю деякі спеції — мускатний горіх, кориця, гвоздика, лавровий лист. Щоб завуалювати той очевидний факт, що нещодавно Ви вживали алкоголь, можете покласти в рот шматочок спеції і деякий час потримати його за щокою, під язиком, або розжувати. Запах лаврового листа або гвоздики може бути досить сильним, тому через певний період часу рекомендується використовувати жувальну гумку, тільки не з запахом м’яти.

Від запаху алкоголю може допомогти жирна їжа, тому після прийому алкогольних напоїв можна випити кілька ковтків вершків, розсмоктати в роті столову ложку сметани, будь-якого рослинної, краще нерафінованої олії. До речі, столову ложку лляної або оливкової олії рекомендується випивати незадовго до застілля — так Ви виконаєте профілактику неприємного запаху на завтра, масло змаже шлунок, не дасть запаху утворитися.

Кавові зерна — вони також добре можуть допомогти приховати наслідки вживання спиртних напоїв, маскуючи запах і присмак у роті. Смажені зерна кави розжовуйте у роті, потім їх можна проковтнути або виплюнути.

Добре усувають запах алкоголю бруньки і голки хвойних дерев. Можна скористатися декількома хвоїнками з натуральної святкової ялинки, розжовуючи їх.

Найвідоміший і найбільш ефективний засіб від присмаку і запаху вчорашнього перегару — корінь і листя петрушки. Їх необхідно повільно розжовувати п’ять — сім хвилин.

Ядро волоського горіха також допомагає позбавитися від алкогольного «аромату» з рота. Горіхи рекомендується розжовувати до стану кашки, а потім ковтати. До речі, горіхи допомагають і виводити алкоголь і продукти його окислення з організму, долати труднощі похмілля. Жування ядра волоського горіха показано також і при постійному неприємному запаху, при «шлунковому» запах (внаслідок захворювань шлунка), також після вживання часнику, цибулі, копченої риби, інших «ароматних» продуктів.

Для усунення похмільних запахів з рота можна скористатися гіпертонічним розчином. Для цього необхідно розчинити столову ложку морської або кам’яної кухонної солі в чайній чашці води (кімнатна температура), добре прополоскати вийшов міцним солоним розчином рот, горло. Після цього полоскання можна використовувати інший метод — наприклад, жування спецій — він стане більш ефективним.

Запах, який після прийому алкогольних напоїв турбує протягом тривалого часу, є не безпосереднім запахом спиртного, а продуктом його розпаду — оцтовим альдегидом, який випромінюється і шлунком, і легкими. Щоб прибрати прояви цього запаху, необхідно прийняти склянку мінеральної води без газу, в який попередньо вичавити столову ложку соку з звичайного свіжого лимона або лайма і покласти столову ложку натурального меду.

Наслідки прийому спиртного добре усувають свіжовичавлені соки з апельсина, мандарина, грейпфрута, граната. До речі, ці напої не тільки усувають запах перегару, але і допоможуть позбутися синдрому похмілля, втамувати спрагу, головний біль, запаморочення, нудоту.

Від неприємного запаху післясвяткового перегару добре допомагає чай з додаванням шавлії, календули, лаванди, бергамоту. У заварювальний чайник або плунжер покладіть дві чайні ложечки чорного листового чаю, чайну ложку вищеназваних трав. Залити окропом чайник «до плічок», накрити рушником і дати під ним настоятися п’ятнадцять хвилин. Потім пити чай повільними ковтками. У склянці напою можна розчиняти мед (чайну ложку).

Коли Вам необхідно позбутися від запаху і присмаку алкоголю негайно, Ви можете з’їсти кілька шматочків чорного шоколаду, повільно розжовуючи у роті. Вам допоможе в цьому і келих гарячого шоколаду, звареного на жирних вершках.

Смачний десерт — вершкове або фруктове морозиво, пломбір — допоможе усунути наслідки вчорашньої вечірки, усуваючи запах перегару. Цей десерт також служить гарним засобом позбавлення від інших наслідків похмілля — головного болю, запаморочення, сильного серцебиття, тремтіння.

Імбир добре і швидко може усунути присмак і запах алкоголю, він також благотворно впливає на стан організму після рясного узливання спиртного. Імбир на смак досить гіркий, пекучий, і його, краще їсти в маринованому або зацукрованому вигляді. В екстреному випадку, коли необхідно позбутися від наслідків похмілля, а також усунути перегар з рота, можна випити імбирний чай. У плунжер або заварювальний чайник висипати столову ложку зеленого чаю, столову ложку сушених суцвіть ромашки аптечної, скибочку лимона, чайну ложечку сухого імбиру, або ж столову ложку потертого на терці свіжого кореня імбиру. Залити окропом до верху, закутати рушником, дати постояти під ним п’ятнадцять хвилин. Взяти пару склянок чаю, розбавляючи цю заварку окропом за смаком, додавши в склянку столову ложку натурального меду. Пити маленькими ковтками.

29.12.2016


Переглядів: 1390

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21072)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14384)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13856)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13510)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (928)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (78)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (73)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"