Спочатку готуємо бісквіт, метод дуже цікавий з прекрасним результатом. Білки відокремлюємо від жовтків. Жовтки складаємо в 0,5 л банку, додаємо розпушувач і оцет, розмішуємо і залишаємо в спокої на 30 хвилин, бажано поставити на вікно, щоб було багато світла. За півгодини вміст банки значно збільшиться в об»ємі. Білки збиваємо з цукром до напівстійких пік (щоб з вінчика звисав «пташиний клюв»), додаємо підготовані жовтки, змішуємо, просіюємо борошно, акуратно перемішуємо. Тісто викладаємо у форму і випікаємо 20-25 хвилин при 170С. Готовий бісквіт повністю охолоджуємо і розрізаємо на три коржа. Бісквіт виходить ну дуже пухнастий!
Для крему всі продукти мають бути кімнатної температури. Масло збиваємо з цукровою пудрою до кремоподібного стану, додаємо крем-чиз і ще пару секунд збиваємо до однорідності. Для мене це найсмачніший крем!
Коржі промазуємо кремом і кожен шар присипаємо ягодами. Торт прикрашаємо і ставимо в холодильник на 2 години, щоб крем краще «схватився».