Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Теплотехніка XXІ століття

«Агроресурс»: 20 кроків до тріумфу та визнання

«Агроресурс»: 20 кроків до тріумфу та визнання

Майже мільйонна армія користувачів високоякісного опалювального обладнання вдячна за тепло, комфорт і затишок ПрАТ «Агроресурс»

Тепло в будинку - це не тільки комфорт і затишок, але і нормальна життєдіяльність, здоров’я мешканців, хороші умови для самого житла. Опалення в останні роки стає все дорожчим, рахунки споживачі отримують із захмарними цінами, що особливо боляче б’є по гаманцю пересічних українців, які користуються газом. Тому сьогодні вже багато хто розуміє, що фактично взимку доведеться працювати тільки для того, щоб сплатити за опалення. «Але є й інші варіанти - можна встановити твердопаливний котел, який набагато вигідніше у фінансовому плані, але не менш ефективний, - радить генеральний директор ПрАТ «Агроресурс», заслужений машинобудівник України Володимир РЕДЬКО (на фото). - Адже ціна на тверде паливо, порівняно з газом, відзначається більшою стабільністю, тож воно залишається в рази дешевшим за «блакитне паливо» та електроенергію».

Кожен 5-й котел у нашій державі виготовлений ПрАТ «Агроресурс»

Один із найбільших вітчизняних виробників опалювального обладнання - ПрАТ «Агроресурс», який 14 серпня відзначив 20-річчя свого заснування, випускає опалювальну та водонагрівальну техніку власної конструкції під торговими марками «Данко», «Рівнетерм» та «ОК». Перші 49 опалювальних котлів (до того підприємство займалося гуртовою торгівлею опалювальною технікою та супутніми товарами) зійшли з конвеєра у квітні 2002 року. На сьогодні 880 тисяч одиниць опалювальної техніки, виготовленої рівненськими майстрами, обігріває помешкання населення України та країн Близького Зарубіжжя. Майже мільйонна армія користувачів високоякісного українського опалювального обладнання вдячна за комфорт та затишок колективу ПрАТ «Агроресурс», який натхненно й ефективно працює під корпоративним девізом: «Миру і тепла Вашому дому!». За офіційними даними Державного комітету статистики України, нині частка товариства в загальному обсязі виробництва котлів в Україні становить близько 20%, тобто кожен 5-й котел у нашій державі виготовлений ПрАТ «Агроресурс».

- Опалювальна техніка, яку випускає наше підприємство, цілком конкурентоспроможна з імпортною за своїми функціо­нальними характеристиками, але значно доступніша для пересічного споживача, - вважає директор з виробництва ПрАТ «Агроресурс» Віталій ІВАНЮК. - Українські споживачі зацікавлені в тому, щоб використовувати котельне обладнання саме вітчизняного виробництва, оскільки це - гарантія його адаптованості до місцевих умов експлуатації, наявності взаємозамінних елементів і запасних частин, своєчасного сервісного обслуговування протягом всього терміну служби та, у разі необхідності, швидкого зв’язку з виробником.

Сьогодні асортимент продукції ПрАТ «Агроресурс» налічує понад 300 модифікацій опалювальних апаратів потужністю від 2 до 1000 кВт, призначених для автономних та індивідуальних систем опалення: газові, твердопаливні й електричні; димохідні та з герметичною камерою згорання; одно- і двоконтурні; підлогові та настінні; зі сталевим, чавунним або мідним теплообмінником. Вони комплектуються автоматикою безпеки і регулювання Honeywell (Нідерланди), SIT (Італія) або Kare (Польща) та високоефективними мікрофакельними пальниками із жаростійкої нержавіючої сталі.

Випробувальна теплотехнічна лабораторія заводу дозволяє проводити випробування всіх новинок виробництва. Продукція «Агроресурсу» сертифікована в Україні, Росії, Білорусі та Молдові. Система управління якістю на підприємстві відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2008.

Європейська якість, привабливий дизайн, високий функціонал

- Реалізуючи спільний українсько-датський проект, фахівці ПрАТ «Агроресурс» спроектували і впроваджують у виробництво сучасні пелетні котли європейської якості «Данко ТЕмМ» - наголошує комерційний директор ПрАТ «Агроресурс» Олександр ЯСЬКЕВИЧ. - Вони мають привабливим дизайн та оснащені сучасним функціоналом, серед яких: автоматичний розпал та автоматична подача палива, автоматична очистка поверхонь горіння та конвективної частини теплообмінника, можливість функціонувати в автоматичному погодозалежному режимі. До речі, бункер і котел з великим зольним ящиком об’єднані одним корпусом. - Цьогоріч, з 30 травня по 2 червня, котел «Данко ТЕмМ» разом з іншими новими розробками підприємства був представлений у Києві на 19-ій Міжнародній виставці енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів «Аква-Терм Київ 2017», де він зацікавив багатьох українських та іноземних відвідувачів виставки.

Особливе місце в асортименті продукції ПрАТ «Агроресурс» займають твердопаливні котли «Данко ТЕМ» потужністю 17-150 кВт з універсальним теплообмінником, які працюють на пелетах. Оскільки комплектуючі зарубіжних виробників досить дорогі, то «Агроресурс» планує випускати їх із значно дешевшим, але досить ефективним факельним пальником власного виробництва.

З 2012 року підприємство розпочало розробку моделей промислових котлів, що працюють на твердому паливі. Це - твердопаливні котли серії «Данко-ТС» (модельний ряд включає котли потужністю від 100 кВт до 1000 кВт) та котел водогрійний твердопаливний стальний з механізованою подачею палива «Данко-250 ТСм» (потужність - 250 кВт). Котли серії «Данко-ТС» працюють на різних видах палива: вугілля кам’яне, брикети торф’яні, пресовані брикети (з тирси, соломи, лузги соняшника), фрезерний торф, дрова, щепа і відходи деревообробної промисловості. ККД - 82%, термін служби – до 15 років, низькі ціни та простота в обслуговуванні - основні переваги котлів «Данко-ТС».

Вся продукція ПрАТ «Агроресурс» випускається на сучасному високотехнологічному устаткуванні: штампувальні лінії фірми Amada (Японія), листозгинальні преси Finn-Power (Фінляндія) та Amada (Японія), конвеєри для збирання продукції, автоматизована лінія порошкового фарбування Ideal-Line (Данія). Котли виготовляються із якісної сталі та чавуну. Розкрій матеріалів виконується на сучасній лінії плазмової різки металу польського виробництва. Така технологія забезпечує високу точність всіх елементів котла.

«Агроресурс» також відомий постійною увагою та турботою підприємства про людей, які потребують уваги та піклування держави і громади. «Ще на початку виробничої діяльності підприємства, - згадує генеральний директор ПрАТ «Агроресурс» Володимир РЕДЬКО, - було прийнято рішення: кожен ювілейний котел виділяти на благодійні цілі. Таким чином, вже більше сотні наших виробів подаровано тим, хто найбільше їх потребує - багатодітним сім’ям, ветеранам, інвалідам, дитячим будинкам та іншим соціально незахищеним верствам населення».

ТМ «Рістел» – зручні системи металевих універсальних стелажів

З 2008 року підприємство освоїло новий напрямок діяльності - виробництво торговельного обладнання ТМ «Рістел» яке використовується для оснащення торгових площ під різноманітні групи товарів: продукти харчування - хлібні, кондитерські та овочеві, побутову хімію, книжки і канцтовари, інструменти та побутову техніку, - зазначив начальник відділу торгового обладнання ПрАТ «Агроресурс» Микола МАТВІЙЧУК. - Також пропонуємо бокси для мастил (це торгове обладнання незамінне на станціях техобслуговування, автозаправках, автомийках), стелажі для дверей та дверних полотен, камери схову та гардеробні шафи, сміттєві баки, стійки для пакетів тощо. Широкий вибір конфігурацій та кольорів дає можливість застосовувати обладнання у приміщеннях будь-яких розмірів, форм та оформлення. На підприємстві запущено нову лінію по виготовленню торгового обладнання, що дозволить суттєво розширити його асортимент. Зараз працюємо з дилером, який реалізує цю продукцію в Польщі. Готуємось вийти з нею на ринки скандинавських країн, зокрема Норвегії. Іде переговорний процес, відвідуємо та беремо участь у багатьох виставках в Європі.

Серед справжніх лідерів економіки України

Висока якість продукції, натхненна та результативна праця колективу підприємства забезпечили йому постійне місце серед справжніх лідерів національної економіки України.

У 2017 році ПрАТ «Агроресурс» стало володарем звання «Лідер року 2017» й отримало золоту нагороду рейтингу серед суб’єктів господарювання України у номінаціях «Фінансові показники успішної діяльності» та «Ділова активність».

У 2015 році «Агроресурс» посів перше місце з-поміж вітчизняних підприємств у номінації «Соціальний вклад підприємства». Йому було присвоєно почесний статус «Лідер галузі» із врученням золотої медалі та сертифікату.

У квітні 2013 року було відзначено офіційних переможців загальнодержавного безкоштовного рейтингу підприємств України у сфері зовнішньоекономічної діяльності за результатами 2011-2012 років. «Агроресурс» зайняв перше місце у Національному бізнес-рейтингу серед експортерів України у галузі «Реактори ядерні, котли, машини, обладнання і механічні пристрої, їх частини». Підприємство було нагороджено медаллю «Лідер галузі 2012» та національним сертифікатом «Лідер галузі 2012».

ПрАТ «Агроресурс» багаторазово ставало переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України», було лауреатом Міжнародного академічного рейтингу популярності «Золота фортуна», здобуло Золоту медаль на Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року» та отримало диплом лауреата Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки».

Починаючи з 2008 року, «Агро­ресурс» щороку входить до числа лідерів Національного бізнес-рейтингу в галузі «Виробництво металевих резервуарів, радіаторів та котлів центрального опалення». У 2011-му переміг в ІХ Загальноміському відкритому рейтингу популярності м. Рівне «Гордість міста - 2011» в номінації «Кращий виробничий колектив».

А вже наступного року генеральний директор ПрАТ «Агроресурс» Володимир Редько став переможцем Х Загальноміського рейтингу популярності «Гордість міста - 2012» у номінації «Кращий керівник підприємства». У 2015 році незмінний керманич підприємства був відзначений Почесною грамотою - за ефективну співпрацю з Рівненською ТПП та високий професіоналізм. Того ж року він був удостоєний високого звання Національного бізнес-рейтингу «Кращий керівник року 2015» - за особистий внесок у розширення бізнесу, високий рівень організації виробничого та бізнес-процесу, раціональний підхід до корпоративного управління та професіоналізм.

Продукція «Агроресурсу» стала візитною карткою Рівного й України

20 років від заснування - 20 років лідерства та ринкової конкурентоздатності - це успіх трудового колективу, технологів і конструкторів, робітників та заводського менеджменту. Тут працюють люди творчі та розумні, високого духу і щедрого серця патріоти підприємства та галузі. В понеділок, 14 серпня, вони зібралися в цеху готової продукції на урочистості з нагоди ювілею ПрАТ «Агроресурс». Привітати працівників товариства прийшли міський голова Рівного Володимир ХОМКО, президент Рівненської торгово-промислової палати Микола ЯРОЩУК, начальник управління Національного банку України в Рівненській області Віталій БРИК та ветерани-агроресурсівці.

Відкриваючи захід, генеральний директор ПрАТ Володимир РЕДЬКО зазначив, що 20 років тому народилося підприємство, творці якого не планували виробництво котлів. Мета була скромніша - просто вижити, утриматися на плаву в бурхливому морі ринкової економіки. Не отримувати зарплату мішками цукру чи борошна, а отримувати нормальну заробітну плату. З цього починалося підприємство, на яке сьогодні рівняються всі теплотехніки країни.

- Таких підприємств у місті не так багато, всього декілька, - наголосив, вітаючи колектив «Агроресурсу», міський голова Володимир Хомко. - Тут і висока культура виробництва, і надзвичайно потрібна та актуальна продукція. Почати бізнес у нашій державі в 90-х роках - це сам по собі подвиг. Сьогодні все суспільство налаштоване на розвиток вітчизняного виробника. Хочу вам подякувати за те, що ви є, і за те, що ви робите. Працюйте, заробляйте і прославляйте наше місто!

Володимир Хомко вручив почесні грамоти кращим працівникам підприємства.

- Флагман теплотехнічного машинобудування в Україні, гордість міста й області ПрАТ «Агроресурс» є одним з перших членів-фундаторів Рівненської торгово-промислової палати, - зауважив її очільник Микола Ярощук. - Ваш колектив у 2004 році першим отримав високу відзнаку ТПП - «Бурштиновий Меркурій». Підприємство є бажаним об’єктом для відвідання багатьма зарубіжними делегаціями. Щастя і здоров’я вам, успіхів та Божої благодаті! Так тримати і далі!

Також Микола Ярощук нагородив почесними грамотами та цінними подарунками генерального директора ПрАТ «Агроресурс» та працівників товариства.

- Постійно спілкуючись з Володимиром Миколайовичем Редьком про те, як живе підприємство, ми розуміли наскільки великого натхнення і великої волі потрібно як керівництву, так і всім працівникам для того, щоб у сучасному світі бути конкурентними, взяти свою частину ринку і постійно мати можливість збувати свою високоякісну продукцію, - зазначив очільник обласного управління НБУ Віталій Брик. - Разом з тим ви розширюєте асортимент виробів за рахунок торговельного обладнання. У вас шляхетна мета - працювати в Україні, виробляти в Україні, створювати робочі місця в Україні!

Від НБУ та всієї банківської системи Віталій Брик побажав колективу підприємства успіхів, процвітання, благополуччя, фінансових ресурсів, необхідних для досягнення мети, та подарував Володимиру Редьку пам’ятну монету «Колесо життя».

Генеральний директор ПрАТ «Агроресурс» Володимир Редько, з нагоди відзначення 20-ї річниці з дня заснування товариства, враховуючи значний особистий внесок у розбудову підприємства, присвоїв звання «Кращий робітник року» за підсумками роботи в 2016-2017 роках (із врученням грошової премії 3000 гривен) Iльчику Віктору Івановичу - різальнику металу.

Крім того, Почесними грамотами та грошовими преміями відзначені працівники та ветерани ПрАТ «Агроресурс».

Урочистості з нагоди 20-річчя ПрАТ «Агроресурс» завершилися врученням газових котлів «Данко» п’яти соціально незахищеним рівненським родинам. Зворушені увагою підприємства, щасливчики щиро подякували його колективу за турботу та бажали нових трудових здобутків.

ПрАТ «Агроресурс»

м. Рівне, вул. Нижньодворецька, 35;

тел./факс: (0362) 26-65-02;

www.agroresurs.ua;

е-mail: rivne@agroresurs.com.ua

17.08.2017Олександр ОЛЬХОВИК

P.S. Редакція тижневика «Рівне-Ракурс» та всі його читачі приєднуються до численних привітань, що надходять на адресу ПрАТ «Агроресурс» з нагоди 20-річчя від заснування товариства. Вся громада пишається тим, що в нашому місті працює сучасне високотехнологічне підприємство, якісна продукція якого стала візитною карткою Рівного й України на світовому ринку.


Переглядів: 1429

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21185)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14482)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14319)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14134)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13979)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13970)
• Живи до ста! [965] (13953)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13755)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13666)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13660)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13608)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13217)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13190)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (510)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (66)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (62)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (48)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"