Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №870 від 20.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс мандрівника

Тибетські таємниці атлантів

Тибетські таємниці атлантів

Лобсанг Рампа – найвідоміша особистість не тільки у себе на Тибеті, а й в усьому світі. Саме цьому ламі випала честь побувати в святая святих Тибету – колі присвячених під храмом Потали. Тут він спілкувався з живими атлантами напередодні 1927 року. Досяг вищих ступенів посвячення, Рампа вперше на власні очі в містичному трансі побачив представників легендарної раси, які володарювали на Землі до відомої катастрофи.

Про те, що в ті далекі часи відбувалося з нашою планетою і описав докладно цей священнослужитель, книгами якого зачитуються багато за кордоном. Спочатку була 3-місячна підготовка. Тільки після різних незвичайних випробувань, озброївшись факелами, ченці повели Рампу потаєними ходами під монастирем. Досягнувши кінця довгого коридору, вони привели в рух величезний кам’яний блок. Він зі скреготом повернувся, і за ним відкрився темний тунель, пахло затхлістю, ладаном і прянощами. Пройшовши його, ченці вперлися в масивні золоті двері, які відкрилися самі собою.

За ними було велике підземелля. Лише троє з усіх ченців, котрі супроводжували Рампу, продовжили шлях разом з ним. Вони йшли дуже довго… Спочатку були холод і тиша, потім тіла почали пронизувати електричні розряди, та такі, що руки у всіх почали світитися.

Незабаром в мерехтливому світлі ламп показалися гігантські статуї, покриті золотом і дорогоцінним камінням. За черговими дверима відкрився вузький звивистий прохід. Потім з’явилася величезна ніша, відлита із золота, в середині якої знаходився чорний будинок – склеп. Стіни його покривали загадкові символи. Усередині стояли три відкритих саркофага з чорного каменю з малюнками і написами на невідомій мові.

Рампа заглянув в саркофаги: його погляду з’явилися три оголених тіла, все в золоті. Це були двоє чоловіків і жінка. Лобсанга вразив їх зріст – більше трьох метрів у жінки і понад п’ять у чоловіків. Голови їх були величезні і сходилися конусом на маківці. Незграбні щелепи, невеликий рот, тонкі губи, довгий тонкий ніс. Грудні клітини дуже великі, а статеві органи чоловіків втягнуті в тіло. Здавалося, гіганти сплять.

Один з ченців сказав тихо: «Ось воно – коло присвячених… Ти побачиш зараз минуле, дізнаєшся майбутнє, але випробування буде нелегким. Чи готовий ти, Лобсанг?», Рампа відповів ствердно. Його підвели до кам’яної плити, встановленій між саркофагів. Лама сів на неї і звів руки до неба долонями вгору, як його вчили. Між тим супроводжуючі поклали на кожен саркофаг і на плиту запалені палички ладану і… зникли, закривши за собою важкі двері.

Рампа залишився один з тими, хто жив в доісторичну епоху. Лампа, залишена ченцями, згасла. Запанували непроглядна темрява і гнітюча тиша. Лама став робити дихальні вправи, щоб зануритися в транс. Тіло його напружилося, суглоби почали замерзати. Потроху все стало затягуватися блакитною пеленою. Ламі стало здаватися, що він знаходиться всередині величезної живої змії. Потім зрозумів, що летить звивистим тунелем, відділяючись від свого фізичного тіла. Навколо голови Рампи виник золотий німб, від астрального тіла до фізичного простяглася вібруюча нитка з блакитного срібла.

Несподівано Лобсанг почув уривки розмови, сміх, десь вдалині задзвенів дзвін. Темрява стала розсіюватися. Почувся шум хвиль, вітерець приніс запахи моря. І тут включилися всі почуття – Рампа відчув, що лежить на піску під жарким сонцем. Поруч шелестіло листям пальми. Але ж Рампа ніколи в житті не бачив ні моря, ні пальм.

Почулися голоси, і з пальмового гаю вийшли червоношкірі гіганти. У свідомості Рампи стали виникати незвичайні думки. Хтось йому їх диктував. Давним-давно, розповідав невидимка, Земля була ближче до Сонця і оберталася в протилежний бік. Доба були коротша, клімат – спекотніший. Тоді-то і виникла велика цивілізація атлантів. Вони вміли багато чого. Відкрили електрику, винайшли фотографію, навчилися літати в космосі, підкорили атомну енергію і гравітацію…

Але ось якийсь космічний об’єкт вторгся в Сонячну систему, порушуючи сформований порядок. Він змінив орбіти планет, змусив нашу Землю обертатися у зворотному напрямку. Океанські води здибилися, почався потоп, землетрус. Тибет піднявся високо над рівнем моря, клімат плоскогір’я став холодніше.

***

У священній книзі тибетців «Дзян» говориться, що майже 10 тисяч років тому велика частина Землі на Заході затонула в районі нинішніх Карибських островів і Мексиканської затоки. Тепер Рампа зрозумів, звідки жителі Тибету дізналися про катастрофу, що сталася на іншій стороні Земної кулі. Вони дізналися про неї від атлантів, які врятувалися.

Лобсанг докладно описує зовнішній вигляд атлантів. За словами Рампи, жителі Атлантиди мали розвинене «третє око», який використовували як орган налаштування своєї психічної сили на частоти навколишнього світу. За допомогою психічної енергії атланти налаштовувалися на хвилі каменю, протидіючи силі гравітації, і переміщували величезні тяжкості на великі відстані. Саме так були побудовані єгипетські піраміди, вік яких 75-80 тисяч років, а не 4000 років, як вважається.

Колір шкіри атлантів розкриває, чому люди здавна шанували червоний. Саме він був кольором емблем і прапорів імператорів, принців, кардиналів. Богів часто малювали червоною фарбою, так само як і героїв. Єгиптяни використовували помаду червоного кольору, а вищі чини католицької церкви носять пурпурні мантії. Більш того, колір крові асоціюється у багатьох народів з верховною владою, тріумфом і славою. Характерно, що ім’я першої на землі людини, Адама, перекладається як «червоний».

Ті троє атлантів, що лежали в саркофагах в печері, судячи з усього, перебували в стані сомати. У всіх релігіях Сходу так називається стан, у якому тільки й можна досягти головної задачі людини – стати мудрим. У сомати у людини сповільнюється обмін речовин, рідше стають пульс і дихання, він відчуває, що душа його виходить з тіла, яке він «бачить » з боку. У цьому стані людина вбирає в себе всю мудрість Всесвіту. Тіло в сомати кам’яніє – стає дуже щільним, здатним століттями зберігатися при особливих умовах і ожити при поверненні душі в тіло. Головне з цих умов – температура + 4 ° С, характерна для печер, глибоких бункерів, гробниць в пірамідах.

***

Треба зауважити, що Рампа не єдиний, хто побував в тайниках Тибету. Тому не дивно, що сьогодні, читаючи цю схвильовану розповідь 80 -річної давності, ми вже знаємо кілька гіпотез про призначення цієї схованки. Цілком можливо, говорять дослідники, що печери Тибету – свого роду сховище генофонду людства, зараз в них «законсервовані» люди першої земної цивілізації. Після загибелі атлантів людство на планеті відроджувалося за рахунок використання цього генофонду неодноразово. Але кожен раз наступав регрес у розвитку суспільства та здичавіння людей.

Нарешті, спроба відродження нашої цивілізації вдалася приблизно 18000 років тому, коли в якості праотця людства виступив Будда – один з ранніх атлантів. Почався поступовий прогрес. На жаль, зараз світ знову деградує – війни, конфлікти, релігійні чвари… І знову хтось із наших сучасників чи онуків зануриться в сомати, щоб стати праотцями і праматерями нової цивілізації в разі загибелі нинішньої.

Якими будуть люди майбутнього? Мабуть, зовні вони залишаться схожими на нас. Не виключено, що люди будуть вище ростом, збільшиться череп, зникне рослинність на обличчі, голові й тілі – у атлантів не було її. Але головні відмінності слід очікувати не в зовнішньому вигляді, а в зміні здібностей, способу життя.

Зараз можливості людини сприймати і переробляти інформацію вже не відповідають потребам – адже потік її швидко зростає. У результаті терміни навчання вже зараз досягають 15-20 років. Для усунення цього нова людина повинна володіти можливістю отримувати інформацію якимось принципово іншим способом. Зменшиться залежність людини від суспільства. Відпаде необхідність у використанні технічних засобів, таких, як комп’ютери в навчанні і в лікуванні. Всі необхідні знання для життя і підтримки здоров’я людина отримуватиме як абонент інформаційного поля, як було в епоху атлантів.

***

Але чим же закінчилася зустріч Рампи з душами сплячих в саркофагах гігантів ?

… Картини минулого поступово згасали в свідомості лами. Нарешті він отямився, повернувшись у своє тіло. Увійшли три ченці зі свічками в руках.

– Він живий! – Закричали вони. – Він повернувся!

Виявилося, що Рампа пролежав на лавці цілих три дні і три ночі. Він промерз до кісток і страшно зголоднів. Але Рампа був щасливий, він доторкнувся до таємниці вічності, на власні очі спілкувався з «червоними богами ».

20.07.2018nepoznanoe.taina.kiev.ua


Переглядів: 1606

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21069)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13879)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (818)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (68)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"