Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №281 від 01.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Лідер ринку

ЗАТ “Реноме”: амбітність, агресивність, натхнення

ЗАТ “Реноме”: амбітність, агресивність, натхнення

Саме так характеризує свою життєву позицію і компанію, яку очолює, генеральний директор ЗАТ “Реноме” Надія ГЛАДКЕВИЧ

Основою успішного бізнесу в сучасних умовах є здатність постійно удосконалюватися, тобто рухатися відповідно до часу. На Рівненщині такий бізнес, перш за все, асоціюється з групою компаній “РЕНОМЕ”. Про те, яким для “РЕНОМЕ” був 2006-й рік, і як працюватиме компанія в цьому році та найближчому майбутньому, розповідає, на прохання кореспондента “Рівне-Ракурсу”, генеральний директор ЗАТ “РЕНОМЕ” Надія ГЛАДКЕВИЧ.

- Яким був для групи компаній “РЕНОМЕ” минулий рік?

- Кожен рік, а це був уже 16-й для нас, приносить нам все більше задоволення від справи, якою займаємося. Досвід, набутий протягом періоду становлення від маленької фірми до однієї з найбільших компаній Західного регіону, став для нас найбільшою цінністю, яку ми намагаємося використовувати у всьому. Впевненість, знання та, головне, бажання удосконалюватися є тим, що рухає нас до відкриття нового, до нових звершень. Так, і минулий рік був для нас роком великих починань. У всіх напрямках діяльності ми почали впроваджувати ряд інвестиційних проектів. Одним із таких був проект із розширення лінії виробництва металопластикових вікон у товаристві “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР”. Виробництво вікон збільшилося майже у десять разів. У товаристві “РЕНОМЕ-ЄВРОБУД” стартував новий для нас проект - капітальне будівництво. До цього товариство займалося переважно оздобленням та утепленням фасадів, а торік почалося спорудження житлового будинку, який плануємо завершити цього року.

Вийшло на нові ринки і товариство “РЕНОМЕ-СМАРТ”. Якщо раніше підприємство працювало у сфері надання послуг із автоматизації систем самообслуговування лише банкам, то, починаючи з минулого року, ми освоюємо надзвичайно перспективний сегмент ринку: автоматизовані системи самообслуговування для роздрібної сфери з прийому комунальних платежів та продажу передоплачених послуг. У березні цього року в Києві стартує пілотний проект “Інфобум”, після реалізації якого ми зможемо запропонувати і рівнянам зручну систему для повернення споживчих кредитів, оплати комунальних послуг та продажу ваучерів мобільного зв’язку.

Також минулий рік підтвердив правильність того напрямку розвитку, який ми обрали, що виразилося у стабільному зростанні нашого бізнесу: кожне з наших підприємств показувало позитивну динаміку свого розвитку. Тому, користуючись нагодою, хочу щиро подякувати всьому колективу нашої компанії за величезну роботу, яку було виконано в минулому році, адже всі ми дійсно добре попрацювали.

- Які зміни відбулися в компанії торік? Які плани на найближчу перспективу?

- У 2006 році в групі компаній “РЕНОМЕ” відбулося багато змін, трансформацій. Перш за все, ми спробували реально оцінити, якими ми є зараз і якими хочемо бачити себе у майбутньому. Ми змінили наше ставлення до розбудови бізнесу. Якщо раніше ми розбудовували свій бізнес переважно за рахунок ентузіазму, сумлінності працівників і мали хороші результати, то сьогодні цього вже недостатньо. Щоб реалізувати свої амбітні плани, треба вчасно переформатуватися і перейти до сучасного професійного менеджменту.

Був у 2006-му році непростий, але виважений, з нашої сторони, крок - у товаристві “РЕНОМЕ-КОМФОРТ” ми згорнули торгівлю аудіо-, відео-, побутовою технікою як малоприбутковий і неперспективний для нашої компанії вид діяльності. Натомість вирішили зосередити свою увагу на бізнесі, в якому ми маємо високий рівень компетенції та професіоналізму і можемо запропонувати рівнянам продукти та послуги найвищої якості. Уже сьогодні фотоцентр порадував рівнян новинкою - широкоформатним друком не лише на фотопапері, а й на художньому полотні.

Що стосується цього року, то він стане для нас роком кардинальної розбудови компанії. Звичайно, для здійнення таких планів потрібне розуміння та підтримка всього колективу. Хочу, щоб усі члени команди чітко усвідомлювали нашу мету, якого результату ми очікуємо, і ефективно працювали на його досягнення. Тому в минулому році спільно з колективом визначили візію компанії: “Ми працюємо з кращими, щоб пропонувати найкраще”.

- Розшифруйте, будь ласка, для наших читачів…

- Це означає, що в галузі інформаційних технологій “РЕНОМЕ-СМАРТ” співпрацює зі світовим лідером - компанією “Wincor Nixdorf”, яка займає третє місце на світовому ринку у сфері банківського обладнання самообслуговування. У напрямку утеплення фасадів налагодили партнерські зв’язки з компаніями-лідерами “Baumit”, “Caparol”. Товариство “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР” також працює зі світовим лідером з виробництва профілю - компанією “Rehau”. Пропонуючи на українському ринку товари світових лідерів, “РЕНОМЕ” і надалі розбудовуватиме свій бізнес так, щоб відповідати рівню своїх партнерів і надавати високоякісні послуги. Впевнена, що саме цього хочуть і саме цього заслуговують українці. Ми працюємо для тих, для кого висока якість - перша необхідність.

- Надіє Федорівно, як каже словацьке прислів’я, сто чоловіків можуть створити табір, але тільки одна жінка може створити дім. У квітні минулого року Ви стали генеральним директором холдингу “РЕНОМЕ”, який, без перебільшення, є другою домівкою для його колективу. Як удається тендітній жінці керувати та успішно розвивати такий потужний, різноплановий бізнес?

- Немає різниці чи жінка ти, чи чоловік. Головне - щоб було бажання працювати і команда однодумців. Для мене “РЕНОМЕ” - це стиль життя, адже я тут із першого дня заснування компанії. Коли у бізнесі з’являється певний рівень досягнень, достатку, приходить, так би мовити, спортивний інтерес: прагнення самореалізуватися, модернізувати компанію відповідно до вимог часу. Я амбітна до нових вершин, вражень, знайомств, професійного зростання, колективу, який очолюю. Тому хочу, щоб компанія була стабільною і не залежала від зовнішніх чинників - політики, погоди тощо. Тобто, щоб наш бізнес був всерйоз і надовго.

Надія ГЛАДКЕВИЧ: “Як генеральний директор хочу, щоб кожен працівник групи компаній “РЕНОМЕ” відчував свою причетність до розбудови нашої компанії, бачив реальну перспективу її розвитку і можливість свого професійного зростання”.

01.03.2007Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 1047

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21072)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14384)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14227)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13883)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13862)
• Живи до ста! [965] (13856)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13658)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13566)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13509)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (899)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (78)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (77)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (73)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"