Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Нам - 6 років!

Найгарніші дівчата України,

Найгарніші дівчата України,

народжені поліською землею

18 жовтня в Рівненському міському палаці культури “Текстильник” відбувся конкурс краси “Міс Преса - 2007. Осінь”. Не встигли пролунати перші акорди привітань ведучого, як залу заполонила інтригуюча тиша. Ще б пак! Аналогів такому дійству, яке ось уже третій рік поспіль проводить наша улюблена газета “Рівне-Ракурс”, на Рівненщині просто немає. Саме тому цей захід вже став доброю традицією, завоював популярність, безліч шанувальників і глядачів. Тим більше, що проведення цьогорічного шостого поспіль шоу співпало зі святкуванням шостої річниці тижневика.

Спалах світла… і на сцені з’являються 14 прекрасних дівчат: Аліна Паламарчук, Катерина Грищук, Аліна Ковшун, Маша Гуменюк, Вікторія Шафран, Анна Тарасюк, Ірина Туркаленко, Наталія Шрамович, Наталя Дричик, Вікторія Ковальчук, Ірина Сарай, Ірина Жирновська, Катерина Охріменко та Іванна Новак. У кожної з них своя життєва історія, свої, такі різні, захоплення й починання, але в цей день, на сцені, їх поєднала неймовірна краса. Для багатьох із них сцена палацу “Текстильник” стала першим у житті подіумом.

Усю підготовчу роботу взяла на себе арт-директор агентства моделей “Панна” Вікторія Дембіцька. Вона вчила дівчат вільно дефілювати на височенних підборах, пояснювала правила рухів та доречність посмішки.

Дівчата змагалися в чотирьох конкурсах: українського національного костюма, костюма “Рівне-Ракурс”, купального та виході у вечірніх сукнях. Особливої уваги заслуговує другий. Адже виготовлення костюма “Рівне-Ракурс” потребувало неабиякої майстерності й оригінальності. Дівчата шили свої аксесуари з газет. Робили це не за мить до виходу, а заздалегідь - добре продумавши кожну деталь. Деякі винахідниці мали навіть чобітки, виготовлені з улюбленої газети. Бачили б ви у момент виходу красунь очі директора Видавничого Дому “Ракурс” Володимира Конєва!

Краса, яку несла в собі кожна з учасниць, настільки вразила членів журі, у якому були досить відомі люди нашого міста, що вибрати най-най… виявилося дуже й дуже складно. Після тривалого обговорення ведучий вечора Руслан Олексіюк нарешті отримав цінний список переможниць.

Втім, у цьому конкурсі не програв ніхто, адже всі учасниці були відзначені почесними титулами і цінними подарунками. Кожна красуня отримала на згадку про конкурс шикарно оформлені власні портрети і фотоальбоми, надані Салоном “ФотоСвіт” (директор В’ячеслав БАРАШ), картки Студії Краси “VIP” (директор Євгенія ВИШНЯКОВА), передплату на тижневик “Рівне-Ракурс” та неперевершені букети від Салону квітів “Марина”. Особливу відзнаку генерального спонсора - ТОВ “Острозький завод мінеральної води” (директор Олена РУДЬО) - отримала Анна Ковшун, а директор художнього салону “Вернісаж” Тетяна НАЗАРЧУК відзначила оригінальним люстерком авторської роботи Катерину Грищук.

“Міс “Рівне-Ракурс” журі визначило за кількістю набраних голосів читачів газети. Нею стала Катерина Охріменко. За кілька днів красуня поїде відпочивати у Карпати - таким подарунком відзначило її туристичне агентство “Спеціаліст Тревел” (директор Наталія САВЕНКО). З ким? Оце вже визначатиме переможниця.

А найпочесніший титул - “Міс Преса - 2007. Осінь” дістався 19-річній студентці Рівненської філії Київського університету права Вікторії Ковальчук. Вона отримала у подарунок домашній кінотеатр від генерального спонсора - ТОВ “Острозький завод мінеральної води”, мобільний телефон останньої моделі від ДП “ПрикарпатЗахідтранс” (директор Володимир МАЛИХІН), золоту картку Студії Краси “VIP”, абонемент на відвідування турбосолярію, наданий Медико-косметичним центром “Естет” (директор Алла НАЛИВАЙКО). Як розповідала згодом красуня, був момент, коли вона вирішила, що про неї просто забули, тому й не титулували. А коли ведучий оголосив її, як “Міс Преса-2007”, - мало не знепритомніла просто на сцені. Це перший титул дівчини і, сподіваємося, що даний конкурс стане для неї поштовхом до підкорення нових вершин.

Відразу два титули - “Перша Віце-Міс Преса - 2007” і “Міс глядацьких симпатій” - отримала Іванна Новак. Трьом “Віце Міс” були вручені не менш цінні подарунки, серед яких - живописна картина від “Вернісажу”, туристичні путівки від “Спеціаліст Тревел”.

А ще серед чисельних подарунків були: романтична вечеря в готелі-ресторані “Марлен” (директор Володимир ТИМЧИШИН), іменні торти від “Івіти” (директор Анатолій КАЛЕНЧУК), МР3-плеєр, мобільні телефони від ДП “ПрикарпатЗахідтранс”, велика авторська фотографія від “ФотоСвіту”. Варто відзначити тих, хто підтримав добрі й благородні починання твердою українською гривнею - ТОВ “Інвестжитлобуд” (директор В’ячеслав ПУГАЙКО) та Комуністичну партію України.

У той час, коли дівчата готувалися до наступних виходів, гостей розважали кращі колективи і виконавці Рівненщини: команди КВК “Абзац”, “Факультет Ю”, “Здай тару або ФА-ВА-ВУ”, шоу-балет “Екшн”, клуб східного танцю “Орхідея”, виконавці клубу “Фієста”. Чого тільки варті короткометражні фільми, надані організатором - громадською організацією “Центр молодіжних ініціатив”!

Завітали на наше свято й заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, директор палацу “Текстильник” Микола Патащук. Вони також були вражені організацією дійства. Одним словом, свято вдалося на славу!

А далі… Далі був грандіозний фуршет у ресторані “Істамбул”, куди усіх запрошених доставили буси “Спринтер-Люксу”. Святкова атмосфера, прекрасна музика, столи, які вгиналися від ласощів, - це і були останні акорди цього незабутнього свята.

Володимир КОНЄВ, директор Видавничого Дому “Ракурс”:

- Свято молодості, краси і грації - ось що таке конкурси краси “Міс Преса”, які в 2004 році започаткувала на своїх сторінках популярна обласна газета “Рівне-Ракурс”. Завдяки “Міс Пресі” “через газету” пройшло кількасот вродливих, розумних, успішних, цілеспрямованих дівчат, і кожна була окрасою видання.

Перейшовши зі сторінок газети в глядацьку залу, конкурс здобув популярність серед читачів і глядачів. І не дуже важливо, який титул отримає, врешті-решт, кожна з учасниць, - головне, що наша газета запалила ці зірочки. Нехай же вони сяють!

Вікторія ДЕМБІЦЬКА, арт-директор агентства моделей “Панна”

- Вітаю дівчат-конкурсанток зі святом Краси! Бажаю, щоб участь у конкурсі дала вам неоціненний досвід, подарувала нових друзів, нові пізнання і теплі спогади. Також сердечно дякую за підтримку та допомогу у проведенні конкурсу спонсорам, членам журі, творчій групі, гостям і всім друзям.

25.10.2007Любов РОМАНЮК


Переглядів: 1209

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21072)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14383)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14226)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13882)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13862)
• Живи до ста! [965] (13856)
• Бюджет і ми… [965] (13789)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13658)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13566)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13508)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (896)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (78)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (77)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (73)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"