Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №367 від 23.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Історія успіху

Мережа автомагазинів “ВЛАСТ”: усі барви вашого автомобіля

Мережа автомагазинів “ВЛАСТ”: усі барви вашого автомобіля

Світлана ТРОЦЮК: “Пройшов період, коли ми працювали на репутацію, сьогодні вона вже працює на нас”

Автомобілі закордонного виробництва набувають усе більшої популярності в українців. Армія щасливих власників “іномарок” постійно поповнюється, в одному Києві щодня продається 300 нових авто. Але одна справа - створити умови для клієнта, аби він придбав автівку, інша - забезпечити автовласнику якісний сервіс, адекватний престижу і потребам його чотириколісного улюбленця. Саме такий сервіс пропонує автомобілістам багатогалузева фірма “ВЛАСТ”. “ВЛАСТ” - не тільки мережа автомагазинів з широким асортиментом високоякісних товарів у Рівному і кількох містах області, це і сучасна (з найкращим в Україні постом комп’ютерної діагностики) станція технічного обслуговування автомобілів в обласному центрі, й оптові поставки високоякісної лакофарбової продукції провідних світових виробників, що співпрацюють із польською компанією АРР, ексклюзивним представником якої в нашій країні є фірма “ВЛАСТ”.

Я цілу годину розмовляв із цією жінкою. Інтерв’ю було досить спонтанним: розповідаючи про родинний бізнес, вона не приховувала труднощів його становлення, тої скрути, яку пережила її сім’я, перш ніж він став успішним.

“У сімейного клану

буде продовження”

- Я, чоловік і мій брат започаткували сімейну справу 12 років тому, - розповідає Світлана ТРОЦЮК, директор мережі магазинів “ВЛАСТ”. - Сьогодні на підприємстві вже працюють діти засновників (на фото): Володя - оператором поста ком--п’ютерної діагностики автомобілів, а племінниця Інна - моя надійна опора - адміністратором у магазині. Вірю, що в нашого, так би мовити, сімейного клану буде продовження. Питаєте, що означає назва фір-ми? Вона складена з перших букв імен її засновників: чоловіка - ВЛАдімір і брата - СТепан. З часом був намір її змінити, але ми передумали, адже ця вдала назва дала

поштовх родинному бізнесу, зробила його ефек-тивним.

- Якими були перші кроки Вашої підприємницької діяльності?

- Починали з ремонту машин. Привозили закордонні “беушки” і, довівши їх до товар-ного вигляду, продавали. Також лагодили машини місцевим автовласникам. Згодом, коли вже була напрацьована клієнтура і зросла кількість замовлень, зайнялися торгівлею: почали завозити з Польщі автозапчастини не тільки для власної СТО, а й для рівненських підприємців. У нас на Старицького, 45 дуже солідна станція технічного обслуговування - тут працюють справ-жні аси комп’ютерної діагностики автомобілів та віртуального підбору фарб для них. Навряд чи хто в Рівному може з нами конкурувати. Так само в наших автомагазинів немає конкурентів по асортименту і якості лакофарбової продукції, інструменту, фарбувальних камер та рихтувального обладнання, які фірмі “ВЛАСТ” постачає відома польська компанія АРР.

Завдяки нашим зусиллям бренд АРР став популярним у багатьох регіонах України, де ми реалізуємо автотовари європейської якості. Їх “ВЛАСТ” пропагує на щорічних спеціалізованих виставках СІА у Києві. Також укладаємо прямі контракти з постачальниками у Франкфурті-на-Майні - тут раз у два роки проводиться міжнародна галузева виставка, в якій беруть участь авторитетні ви-робники високо-якісних фарб, лаків, розчинників, грунтівок та шпаклівок для автомобілів. Минулого року уклали на цій виставці три вдалі контракти.

“Запорука успіху - якість роботи”

- У чому секрет вдалого

розвитку Вашого сімейного

бізнесу?

- Головне - правильно організувати справу, щоб кожен відповідав за свій напрямок роботи. Я, зокрема, керую мережею автомагазинів, брат займається вирішенням господарських питань на СТО, чоловік - оптовими продажами в Україні. Головний акцент робимо на високу якість обслуговування клієнтів. На мою думку, колектив підприємства, його партнери та всі постійні клієнти - одна велика родина. Можливо, саме завдяки цьому нам вдалося налагодити прибутковий бізнес, не маючи ніякого початкового капіталу. Розвивали справу самотужки: влазили у великі борги, віддавали і знову позичали. Хоча, якби хто дав нам тоді великі гроші, я не впевнена, що ми зараз мали б те, що маємо.

- І все-таки конкуренція у сфері автосервісу значна. Як напрацьовували клієнтуру?

- Запорука успіху - якість роботи. Адже якщо один із наших клієнтів залишиться задоволеним, то він, відповідно, порекомендує “ВЛАСТ” своїм родичам, колегам, знайомим. Так напрацьовується постійна клієнтура. Ми, звичайно, як і інші фірми, даємо рекламу у пресі, на радіо і на телебаченні, але тільки для того, щоб підтримати свій імідж. Пройшов період, коли ми працювали на репутацію, сьогодні вона вже працює на нас. Зараз у нас сотні відданих клієнтів, з’являються і нові. До речі, коли ми пропонуємо постійним клієнтам адресну доставку замовлених товарів, вони часто відмовляються: мовляв, хочуть особисто приїхати в магазин, щоб купити товар і поспілкуватися зі мною за філіжанкою кави. Я впевнена, що саме такі відносини з клієнтами гарантують успіх не тільки в бізнесі,

а й у будь-якій професійній сфері.

- А як Ви підбираєте працівників? Як складаються стосунки з ними?

- Передусім, я запросила на роботу колишніх колег, з якими разом працювала в кафе до того, як був започаткований сімейний бізнес, оскільки була впевнена в їх ділових і людських якостях. Адже коли працівники мають справу з товаром і грошима, важливо, щоб вони були чесними і порядними. Почавши з простого продавця, ці люди сьогодні працюють го-ловними менеджерами, директорами окремих філій. Я навіть не уявляю, що вони можуть залишити “ВЛАСТ”, перейшовши працювати в іншу фірму. Адже в нашому колективі ділова і, водночас, доброзичлива атмосфера, що сприяє продуктивній праці та кар’єрному просуванню. Всі менеджери мають вищу освіту, забезпечені службовими автомобілями, що підвищує оперативність їх роботи. Середній вік менеджерів - близько 30 років.

“Ніколи не треба

падати духом”

- Що б Ви порадили підприємцям-початківцям?

- Для того, щоб чогось досягти, не потрібно відразу прагнути багато, - все прийде по-ступово. Звичайно, бізнес вимагає багато сил, енергії. Часом, як це не прикро, можуть залишитися обділеними батьківською увагою ваші діти, будуть якісь інші негаразди. Але ніколи не треба падати духом. Не ображайте людей, працюйте чесно, не роблячи нікому підлості. В бізнесі дуже жорс-т-кі закони: є підприємці, які готові переступити норми моралі, щоб заробити великі гроші. Ми завжди намагалися вести справу чесно і справедливо, завдяки чому маємо розвинутий бізнес та певний достаток.

- Чим захоплюєтеся Ви і Ваш чоловік?

- У Володі суто чоловічі захоплення: великий теніс, боулінг, полювання і риболовля. По рибні трофеї Володя і Степан часом їздять на Дністер. Вони - активні спортсмени і трудоголіки. Усі, дивуючись дружній роботі двох швагрів, не сумніваються в тому, що вони рідні брати: ніколи не сваряться, хоча характерами різні - чоловік більш жвавий та емоційний.

Сама я займаюся боулінгом, але це не серйозно - у змаганнях участі не беру. Ще трохи уваги приділяю шейпінгу і спілкуванню з подругами, з якими дружба з дитинства підкріплена кумівством: на більше часу не вистачає - робота, діти... В театр ходимо рідко, частіше - на концерти зірок, що гастролюють у Рівному.

- Які улюблені страви у Вашій сім’ї?

– Діти і чоловік люблять плов і млинці з м’ясом, які я готую у вихідні. У будні господинею на кухні моя мама, за що я їй дуже вдячна.

- Наша розмова завершується. Вітаю Вас, Світлано, Вашу родину та колектив фірми “ВЛАСТ” із Днем автомобіліста. Хай щастить!

Мережа автомагазинів «ВЛАСТ»

33024, м. Рівне, вул. Соборна, 259; тел. (0362) 64-10-40

33024, м. Рівне, вул. Макарова, 42; тел. (03622) 5-21-78

e-mail: svetlana@rv.uar.net

СТО «ВЛАСТ»

33001, м. Рівне вул. Старицького, 45;

тел. (03622) 5-33-24, (0362) 63-08-76

е-mail: vlast@ukr.net; www.vlast-rv.com.ua

23.10.2008Розмову вів Олександр ОЛЬХОВИК


Переглядів: 2190

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21063)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14376)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13856)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13771)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13500)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13111)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (724)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (80)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (76)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (75)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (73)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (71)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (68)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (68)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (65)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"