Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №461 від 12.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Пограбували на базарі

У 39-річної жительки республіки Білорусь Валентини на території рівненського міського ринку невідомі особи викрали з сумки гаманець. Там знаходилося 350 гривень, 150 тисяч білоруських рублів та пластикова картка банку.

Не розминулися на Здолбунівській

Під час ДТП, яке сталося біля ринку у Рівному поранення от-римали відразу двоє людей. Поблизу виїзду №5 з ринку, що на вул.Здолбунівська, водій автомобіля “Рено” 27-річний Дмитро наїхав на ВАЗівку, що повертала ліворуч. За кермом знаходився 60-річний Микола.

Внаслідок ДТП водій ВАЗу отримав струс головного мозку та забійну рану лоба. Ненадовго до лікарні потрапив і трирічний пасажир цього авто.

Пенсіонер давав хабар

Пенсіонер Острозького району намагався дати хабар у сумі 450 гривень начальнику ВДАІ за проходження Державного технічного огляду.

Хотіли побити міліціонера

Працівники міліції затримали трьох молодиків, 25-річного Романа, 20-річного Андрія та 30-річного Івана, які поблизу одного із нічних клубів Рівного “заварили” бійку, а під час затримання чинили фізичний опір та намагалися побити працівника міліції.

Забрали запчастини з собою

На території філії “Рівненської дорожньої ремонтно-будівельної дільниці” у Рівному, невідомі особи викрали запчастини з автомобілів “Маз” та “Івеко”. Сума збитку становить близько 50 тисяч гривень.

Злісно ухилився від аліментів

Жителю Здолбунівського району інкримінують злісне ухилення від сплати аліментів на користь свого неповнолітнього сина. Заборгованість становить 11 тисяч гривень.

Мало не спалив ліс

Працівники міліції затримали жителя Костопільського району, який розпалив багаття на території лісництва Клеванського держлісгоспу. У результаті цього виникла пожежа.

Фальшстарт

“На четвертому поверсі хірургічного відділення обласної клінічної лікарні вибухнув газ, потрібні рятувальники!” - саме таке повідомлення отримали днями рівненські рятувальники. З’ясувалося, що таким чином комісія Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій, яка зараз працює на Рівненщині перевіряла готовність рятувальників до роботи на об’єктах з масовим перебуванням людей. Тобто - фальшстарт.

12.08.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 12.08.2010p. 
На головну сторінку