Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №468 від 30.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Збори

Сильним фронтом - до міської ради

Сильним фронтом - до міської ради

Рівненська міська організація політичної партії “Сильна Україна” висунула найсильніших кандидатів

Під лозунгом “З людьми і для людей” розпочала свою конференцію Рівненська міська організація політичної партії “Сильна Україна”. У святковій і невимушеній атмосфері партійці обирали тих, хто гідний стати кандидатом у депутати Рівненської міської ради Рівненської області на виборах 31 жовтня.

Головою конференції одноголосно обрали голову міської організації “Сильна Україна”, художнього керівника МПК “Текстильник” Миколу Панащука. Без усіляких заперечень обрали й президію, до якої увійшли: президент Рівненської торгово-промислової палати Микола Ярощук, художній керівник МПК “Текстильник” Микола Панащук та директор Рівненського відділення “Приватбанку” Василь Власенко.

На конференції були присутніми 165 делегатів, із 170 обраних. “Досить висока явка, одразу видно, що ми сильна і дружна організація. Адже зараз із нами немає тих, хто відсутній із досить поважних причин”, - зазначив Микола Васильович.

Благословити кандидатів у депутати на добрі справи запросили отця Анатолія. “Бажаю, браття мої, аби ваші слова збігалися з ділом. Ніколи не ставте перед собою власні амбіції і завжди думайте про рівнян”, - промовив отець Анатолій.

Після благословення отця прийшла черга голосування за кандидатів. Голова секретаріату Ірина Аркадіївна зачитала список претендентів. Такій високій довірі, яка встигла поєднати людей у цій організації, можна лише позаздрити іншим партіям. Однодумці-делегати проголосували за те, що голосуватимуть за списком пакетом, і жодних претензій до того чи іншого кандидата у них немає. “Якщо висунули - значить довіряємо і обов’язково поважаємо”, - говорили однопартійці.

Тож проект виборчого списку, який складається із 41-го кандидата у депутати до Рівненської міської ради виглядає досить пристойно.

Можливо для когось це незнайомі люди, а в автора рядків ці обличчя викликають довіру. До того ж, у цей список увійшли не пихаті та з понапихуваними кишенями люди. Ні - це прості викладачі, водії, юристи та решта не зіпсованих політикою людей.

Зокрема у Рівненську міську виборчу комісію Рівненської області одноголосно обрали молоду активістку Наталію Подворну. Список уповноважених осіб у багатомандатний ок-руг поповнився трьома кандидатами: Бондар Надією, Сібайлом Георгієм та Павловим Ігорем.

Сильниі ук-раїнці на конференцію запросили заслуженого артиста України Олексія Заворотнього, який неперевершено продекламував вірші. Найбільше зачепив за душу вірш Тараса Шевченка “Мені однаково, чи буду я жить в Україні, чи ні”. Сильне виконання пана Олексія змусило замислитися над змістом вірша сина українського народу. Наостанок Олексій Тимофійович побажав, аби сильноукраїнцям не було байдуже, якою ж надалі буде доля їхньої нації, і обов’язково стати її творцями. Користуючись нагодою, під шквал оплесків Микола Панащук запросив заслуженого артиста до лав “Сильної України”.

Завдяки єдності думок та одноголосності однопартійців конференція пройшла вдало швидко та у піднесеному настрої. Під кінець, зі словами-настановами виступив Микола Ярощук: “Друзі, не забувайте про своє високе покликання депутата. Виконуйте свої передвиборні обіцянки. Під гордим стягом “Сильної України” здобудьте перемогу на цих виборах. Та найголовніше - вірте”.

30.09.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2010p. 
На головну сторінку