Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №231 від 16.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Хто є хто

Які вони, весняні діти

Примітно, що діти, які з’явилися на світ навесні, здоровіші й обдарованіші, ніж їхні зимові ровесники. Але пік народжуваності знаменитих людей спостерігається у лютому, отже день зачаття цих немовлят припадає на медове літо.

Мисливці знають, чому вовчиці приносять приплід тільки навесні. Дитинчата повинні зміцніти до приходу зими. Тисячі років тому і жінки народжували за календарем природи. Але цивілізація зруйнувала всі межі, встановлені природою на відтворення. Нам нагадують про неї християнські пости і назва першого місяця подружнього життя. Проте, чим далі день зачаття від медового літа, тим вищий “штраф” природа накладає на людину, народжену всупереч її законам. Астрологи виявили закономірності характеру людини залежно від часу появи її на світ.

Народжені навесні люди немов би впевнені в тому, що щастя не омине їх. Вони легко стають лідерами, мають чудову пам’ять і високу працездатність. Такі люди правильно мислять, уміють зважувати слова і вчинки, уважні до навколишніх і отримують взаємність. Але важко переживають зміни в житті, оскільки вперті і консервативні.

Із зимових немовлят виростають талановиті актори, поети, математики, юристи. Літні натури - надзвичайно відкриті і вразливі натури, часто помиляються, але згодом набувають життєвого досвіду і мудрості. Емоційні, горді, запальні, імпульсивні, але не злопам’ятні, хоча і дуже чуттєві. Вони мають прекрасну фізичну форму, відважні і наполегливі. Природа нагородила їх фізичною і щиросердечною витривалістю, щоб домагатися успіху в будь-якій професійній діяльності. Тільки якби не лінь, яка їм теж властива.

16.03.2006За матеріалами Medicus



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2006p. 
На головну сторінку