Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №484 від 20.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Творчість

“ЗУЗА” - свято мистецтва триває!

“ЗУЗА” - свято мистецтва триває!

Учереді зимових свят однією з цікавих подій стала презентація каталогу, якою завершився найпотужніший мистецький проект року, що минув, - Міжнародний мистецький салон “Золота ЗУЗА - 2010”.

Нагадаємо, що на два верес-неві тижні завдяки цьому проекту Рівне перетворилося на справжню мистецьку столицю: дві виставкові зали ледве вмістили роботи більше 60 професійних художників з України та далекого й близького зарубіжжя. Але програма салону не вичерпувалася лише творчими змаганнями художників - до події долучилися співаки, танцюристи, поети, модельєри, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, пекарі, кулінари, квіткарі та всі небайдужі, котрі отримали можливість поділитися своїми талантами і поспілкуватися на багатьох цікавих заходах, передбачених проектом.

Презентація каталогу, в якому представлені роботи учасників виставки-конкурсу, стала завершальним акордом події. Організатори, учасники та гості мистецького салону ще раз зібралися, щоб пригадати чудові миттєвості єднання з прекрасним, ще раз поділитися враженнями, переглянути відеозвіт про подію і помріяти про майбутні звершення. Цього вечора вкотре прозвучали слова вдячності організаторам потужної мистецької події - директору Рівненської мистецької галереї “ЗУЗА” Тамарі Лазарчук та доценту Рівненського державного гуманітарного університету Ларисі Костюк за цікаву й сміливу ідею та наполегливість у її втіленні; координаторам проекту, членам виставкового комітету, членам журі та всім тим, хто з розумінням і цікавістю брав участь у поки незвичному для нашого міста дійстві.

Презентація каталогу дала поштовх новим творчим іде-ям, проектам, планам - митці ділилися своїми задумками, говорили про свої мрії. І як завжди, захід переріс у невеличкий концерт, де звучали пісні та вірші, а щирими колядками присутні побажали всім добра та щастя і подякували господарям затишної оселі - відділу мистецтв Рівненської обласної бібліотеки для юнацтва, де відбувся вечір.

20.01.2011



Рівне-Ракурс №10 від 20.01.2011p. 
На головну сторінку