Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №491 від 10.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Неформальні КДК

Донедавна 352 культурно-дозвіллєві комплекси існували у селах лише формально. Втім, керівництво області наполягає на тому, що заклади, де б місцева молодь могла проводити дозвілля, просто необхідні. Спеціально для цього розробили обласну програму підтримки КДК.

Дозвілля у цифрах

На Рівненщині функціонує 3 мистецькі установи, 9 музеїв, 2 історико-культурні заповідники, 568 бібліотек, 676 клубів і будинків культури, 34 школи естетичного виховання. Торік відкрили виставкову залу “Музей бурштину” обласного краєзнавчого музею та Володимирецький районний історичний музей з двома відділами - Поліський літературний музей в селі Городець, а також музей історії вузькоколійної залізниці та Поліського краю в селі Антонівка.

“Їм потрібна ваша увага”

Всеукраїнський проект, організатором якого є “Центр регіональних медіа-ініціатив”, під однойменною назвою спрямований на допомогу тим дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Започаткований ще у 2008 році проект “Їм потрібна ваша увага” реалізовували в декількох регіонах, а нині він знайшов підтримку рівненської обласної влади, тож втілюватиметься на теренах краю. Таким чином вдасться підтримати дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей із вадами здоров’я та дітей із неблагополучних родин. Допомагатимуть у цьому бізнесові кола, спеціалісти різних галузей.

Найкращі зустрілися у Костополі

ІV тур “Сімейних перегонів” зібрав майже чотири з половиною тисячі учасників. У Костополі за рейтингові бали, які є перепусткою до фіналу змагань, боролися 16 команд. Найкращі результати показали сім’ї Біленьких (с.Селище Сарненського району), Ковтунів та Фінчуків з Костополя, Астаф’євих і Шолопаків з Рівного та Чехолок із села Грем’яче Острозького району.

10.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2011p. 
На головну сторінку