Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №493 від 24.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Аптеки перевірять

За дорученням голови РОДА Василя Берташа створено спеціальну робочу групу, яка має перевірити аптеки в медзакладах Рівненщини. Цьому передували скарги жителів області, які переплачують за ліки, купуючи їх в кіосках, розміщених у лікарнях обласного центру. Відтак всю увагу зосередять на моніторингу цінової політики в мережевих аптеках міст і районів, а також тих, що функціонують у лікарнях області.

За любов до екології - поїздка в Карпати

Триденну поїздку в Карпати можуть виграти учні, яких турбують проблеми екології. Днями у Здолбунові відбулася презентація проекту “Енергоощадливе вуличне освітлення Здолбунова”, яку провели активісти громадської організації “Аналітичний центр розвитку міста “ЗЕОН”. Проект передбачає наради з експертами із енергозбереження, семінари - практикуми серед школярів, встановлення енергоефективного вуличного освітлення.

Вже оголошено старт першого туру екологічної вікторини. Вона складатиметься з 8 турів, переможець отримає триденну путівку в Карпати на травневі свята.

Оздоровлять дітей

Про те, як оздоровити дітей краю влітку, обласна рада почала думати вже в березні. Особливу увагу цього року приділятимуть дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування шкільного віку. На сьогодні в області є 1188 таких дітей і всіх їх потрібно оздоровити.

Зміна кадрів

Спостережна рада компанії “Волинь-Цемент” (Здолбунів), що входить у трійку найбільших виробників цементу, 17 березня звільнила від обов’язків генерального директора Сергія Царука, призначивши замість нього Сергія Дудзяного з 1 травня.

Царука звільнено у зв’язку з виходом на пенсію. Цю посаду він займав з 20 грудня 2001 року.

З 1 лютого Сергій Дудзяний займав посаду заступника генерального директора компанії. Генеральним директором “Волинь-Цементу” його призначено на невизначений строк.

24.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 24.03.2011p. 
На головну сторінку