Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №494 від 31.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Регіна-МЕГУ” проти донеччанок

У заключних матчах першого етапу чемпіонату України з волейболу у вищій лізі “Реґіна-МЕГУ” цими вихідними зустрінеться з командою “ДонНУЕТ”.

Нагадаємо, що донеччанки є прямими конкурентами рівнянок у наступному раунді змагань. У разі двох упевнених перемог “Реґіна-МЕГУ” залишиться другою на першому етапі змагань. Крім цього, запише до активу шість балів, які враховуватимуться й на другому етапі турніру. У суботу в спортзалі НВК №26 гра розпочнеться о 14.00, а в неділю - о 10.30.

Із Миколаєва з медалями

Минулого тижня у Миколаєві завершився чемпіонат України з плавання серед спортсменів з вадами зору та порушеннями опорно-рухового апарату.

У чемпіонаті взяли участь збірні команди з 24 областей України, АР Крим, міст Києва та Се-вастополя. Усього більш ніж 140 учасників. Рівненщину на турнірі представляли вісім спортсменів (один спортсмен з вадами зору та сім - із порушеннями опорно-рухового апарату). Так, три золотих медалі на рахунку Катерини Мамчур (+ три срібла та бронза). Дві золоті нагороди здобув Михайло Мізерний (+ три срібла та одна бронза). Також піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу Денис Андрєєчкін (+ п’ять других місць) та Ярина Матло (+ одне срібло та дві бронзи). У підсумку збірна команда Рівненської області виборола 7 золотих, 20 срібних та 8 бронзових медалей.

Поки що без виграшів

БК “Сузіря-НУВГП” знову зазнає поразок на другому етапі змагань у вищій баскетбольній лізі.

Цими вихідними підопічні Валерія Жартуна мірялися силами на виїзді із бердянською “Чайкою”. На жаль, здобути першу перемогу в турнірі за 1-6 місця рівнянкам так і не вдалося. Першого ігрового дня наші дівчата поступилися господаркам із рахунком 54:85. А в другій грі були вщент розбитими 105:52. Таким чином, землячки продовжують утримувати шосте місце в турнірній таблиці вищої ліги, маючи в пасиві 14 поразок і жодної перемоги. Беззаперечними лідерами турніру є київський “ТІМ-СКУФ” - 13 перемог/1 поразка та “Реґіна-Баскет-Бар” - 11/3. Саме ці команди й розіграють цьогорічне чемпіонство. Наступні ігри рівнянки мають проводити вдома цими вихідними з дніпропетровським “Дніпром”.

31.03.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2011p. 
На головну сторінку