Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №496 від 13.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини ПДМ

Начальство продублювали

У Рівненському палаці дітей та молоді вихованці на один день отримали усю повноту влади. День дублера в ПДМі відбувається щороку, а стати, скажімо, директором, можуть діти від 12 років, які щонайменше півтора року займаються у палаці.

Молодь відтворює дуби

Міжнародний молодіжний освітній проект “Об’єднаймо зусилля задля збереження та відтворення дубів Європи” ініціював нещодавно Палац дітей і молоді. Допомагають реалізації проекту і колеги із сусідніх держав - Центр молоді з Кракова (Польща) і Палац дітей та молоді з Мінська (Білорусь).

Одним із напрямків роботи стане залучення молоді до озеленення населених пунктів, що виховуватиме в них екологічну культуру і змінить ставлення до природи. Розпочати вирішили з дубів. Між іншим, на презентації міський голова Володимир Хомко згадав про дуб, який від його дитинства і до сьогодні росте на вулиці Лермонтова і незважаючи на забудову району залишається цілим і неушкодженим.

З’явилася велопарковка

Не стали чекати у палаці поки влада знайде гроші на облаштування велопарковок, і відкрили власну. Вона розрахована лише на 22 місця, коли щодня до ПДМу навідуються сотні, якщо не тисячі дітей. Але поки на вулиці прохолодно, і цього наразі вистачить.

За словами керівника екоцентру Палацу Ірини Куроченко, якщо попит перевищуватиме пропозицію, шукатимуть можливість розширити парковку. І можливо саме такий крок керівництва палацу спровокує до дій міське керівництво, яке передбачить для двоколісного транспорту інші площі.

13.04.2011



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2011p. 
На головну сторінку