Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №496 від 13.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дозвілля

Поцілунок до міліції доведе

Недільного вечора 22-річний Микола із Зарічного та його 23-річний друг Юрій з Рівного, приїхали у Корець, щоб змістовно провести вільний час. Після відвідування одного з кафе, Юрій чомусь посварився зі своєю супутницею. Хмільна компанія викликала таксі. Дівчина сіла в авто поруч з водієм, а хлопці розмістилися позаду. Щоб якось неприємно вразити Юрія, дівчина перед тим, як вийти з авто - жартома поцілувала таксиста у щічку.

Поцілунок дійсно неприємно вразив Юрія. Молоді хлопці, після чергової порції спиртного, вирішили з’ясувати стосунки з водієм і викликали це ж таксі ще раз. Коли вже знайомий автомобіль “Дачіа-Логан” приїхав на вказану адресу, хлопці, не роздумуючи, сіли у салон.

- Пам’ятаєш мене? - звернувся до водія Юрій, вимагаючи з’ясувати стосунки негайно. Пригрозивши водієві, хлопці дістали ніж.

Водій таксі, 20-річний Олександр, залишивши авто, побіг до своїх колег-таксистів по допомогу. У цей час “Дачіа-Логан” з фішкою таксі рушила з місця та почала стрімко рухатись. За кермом таксі вже сидів нетверезий Юрій. Юрба місцевих таксистів розпочала погоню за авто колеги, а за декілька хвилин до нічних перегонів долучився наряд ДАІ на патрульному автомобілі. Проблискові маяки патрульної машини, звукова сирена та вимога правоохоронців негайно зупинитись - ігнорувалися. Викрадене таксі разом із зловмисниками вже виїхало за місто, та через декілька кілометрів, переслідувачі змусили викрадачів повернутися у Корець. На одній із вулиць райцентру їх блокували. Молодиків, що зачинились в автомобілі, таксисти разом з правоохоронцями, розбивши скло водія, силоміць витягли з авто та затримали. Обох героїв доставили у Корецький відділ міліції для з’ясування обставин цього дивного вчинку.

У розмові з нетверезими затриманими стало відомо, що причиною цього інциденту став той легковажний поцілунок дівчини.

13.04.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2011p. 
На головну сторінку