Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №498 від 28.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших!

Рівняни відкрили Америку

Четверо рівненських фотохудожників - Василь Черенков, Сергій Бусленко, Олександр Ковшун та Олексій Потянок потрапили до збірника Фотографічного Товариства Америки PSA “Who’s Who in Photography 2010”.

Щорічна збірка “Хто є хто у фотографії” відстежує та публікує імена та рейтингові списки фотографів з усього світу, відповідно до їхніх успіхів та здобутків за рік. Коли фотохудожник бере участь у конкурсній виставці, яка проходить під патронатом Американської фотоасоціації, він заробляє бали, які впливають на його рейтинг та підвищують загальний рейтинг України у світі. Рівняни Сергій Бусленко та Олександр Ковшун є членами PSA, але незважаючи на це, Василь Черенков та Олексій Потянок також потрапили до топ-списку фотоасоціації.

Зайняті в топ-рейтингу від України місця розподілилися таким чином: 3-е місце зайняв Василь Черенков, набравши 18 балів, 4-те Сергій Бусленко - 17 балів, 6-те місце отримав Олександр Ковшун - 16 балів, 13-те - Олексій Потянок - 14 балів. Відтак, Василь Черенков отримає відповідний сертифікат з правом публікації світлин у журналі Фотографічного Товариства Америки. Перше місце в рейтинговому списку від України посів фотохудожник із Запоріжжя - Михайло Бондар, який увійшов до TOP-списку EID, де посів третє місце світового рейтингу майстрів й став кращим серед європейських фотографів. Усі четверо митців є членами фотоклубу “Час”.

Крім того, ще один фотоклубівець з “Часу”, Олександр Майструк, 20 квітня відкрив персональну фотовиставку в українському посольстві в адміністративному центрі США у Вашингтоні. Таким чином мистецтво рівненських фотохудожників не тільки відоме, але й високо оцінене на далекому американському континенті. Певною мірою цей факт схожий на відкриття Америки Колумбом та його однодумцями.

28.04.2011



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2011p. 
На головну сторінку