Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №499 від 05.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рішення

Майна в міста більшає

Одразу три гуртожитки забрали у комунальну власність міста депутати Рівнеради. Цегляну п’ятиповерхову будівлю на 84 квартири на вул.Київська,20, яку обслуговувала та утримувала громадська організація “Камелія”, передали на баланс ЖКП “Галицьке”.

Колишньою власністю ТОВ “РЗВА-Електрик” на 68 квартир, яка знаходиться на вул.Коцюбинського,6, тепер опікуватиметься ЖКП “Центральне”. Іван Гема запропонував, щоб рішення набуло чинності після того, як проведуть перереєстрацію мешканців, бо вже є гіркий досвід із гуртожитком на вул.Будівельників,20, де проживали не приписані до кімнат люди. Згодом зняв своє зауваження, бо міський голова пообіцяв особисто пришвидшити видачу ордерів і переговорити з директором підприємства. Таким чином, три роки безперестанного ходіння кабінетами для цих людей нарешті закінчилися.

Гуртожиток на вул.Фабрична,4 перейшов на баланс житлово-комунального підприємства “Промислове”. Однак без суперечок також не обійшлося. І все через помилку Фонду держмайна, який звернувся до міської влади. З’ясувалося, що гуртожиток має дві секції різних років побудови, а відтак мешканці прописані за двома різними адресами, що не відобразили у проекті рішення.

Тому деякі депутати одразу запропонували прийняти у власність лише частину будівлі, решту - після повторного звернення Фонду. Однак на це начальник міського управління ЖКГ Іван Гема зазначив, що незалежно від того, як будинок прописаний у рішенні, він має документальну реєстрацію. І якщо приймати на баланс будівлю за адресою вул.Фабрична,4, мешканці будинку 4А повинні пройти повну перереєстрацію, що тягне за собою час і гроші. А тому попросив депутатів проголосувати за рішення, під однією адресою розуміючи дві.

05.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2011p. 
На головну сторінку