Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №502 від 26.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Розкритий секрет потрійної досконалості

Узяти все найкраще і помножити на три - ось формула ультрасучасної технології “Цельсій Trinity”, завдяки якій на полицях магазинів уже з’явилася горілка нової генерації.

Символом гармонії і досконалості по праву вважається число три. У багатьох культурах та вченнях ця цифра виступає уособленням моделі світобудови. Здавна відомий вислів “три кити”, що означає сильну троїсту основу. Принцип триєдиності не втратив актуальності й сьогодні, що з успіхом підтвердили в Інституті горілки заводу “Національна горілчана компанія”. У результаті двох років кропіткої роботи фахівці підприємства поєднали кращі світові досягнення в унікальному потроєному циклі виробництва. Так їм вдалося значно вдосконалити смаки горілки “Цельсій”, не змінюючи першоклас-них рецептур. Ця ультрасучасна технологія отримала назву “Цельсій Trinity”.

За словами головного технолога “НГК” Надії СВИРИДОВОЇ, технологія “Цельсій Trinity” базується на трьох основних складових - це потрійний купаж, потрійне пом’якшення і потрійна полірувальна фільтрація. А потрійний контроль на кожному етапі забезпечує по-справжньому високу якість без гучних обіцянок. Розкривати всі нюанси застосування актуальної розробки на заводі не поспішають. Однак деякі цікаві факти виробничники все ж повідомили пресі.

По-перше, для створення горілки “Цельсій” за новою технологією використовується не один, а цілих три купажі, що складаються із зернового спирту класу “Люкс” і кришталевої артезіанської води. Поєднанням трьох купажів різної витримки (1, 2 і 3-х діб) досягається найбільш повний, злегка зігріваючий і одночасно легкий смак.

По-друге, “Цельсій” проходить потрійне пом’якшення шляхом охолодження, збагачення смаку та формування структури горілки. Охолодження з подальшою фільтрацією через кварцовий пісок, березове і кокосове вугілля, а також платиновий фільтр знижує рівень альдегідів і сивушних масел - причини різкого спиртового запаху і похмілля. Так досягається ідеальний, огортаючий смак, приємний післясмак і відсутність головного болю на ранок після вживання горілки. Збагачення бджолиним медом, натуральними ароматними спиртами буркуну, меліси, квітів чорної бузини, червоного і чорного перцю додає багатство аромату і легкість пиття. Формування структури горілки витримкою при певній температурі без стороннього втручання дозволяє компонентам оптимально поєднатися в ідеальну композицію горілчаного смаку - вишукано м’якого, злагодженого і гармонійного.

По-третє, перед розливом “Цельсій” пропускають через три фільтри з отворами три, один і півмікрона. Після такої ретельної полірувальної фільтрації горілка буквально “грає” на світлі - вона набуває кришталевої чистоти і характерного глянцевого блиску кожної краплі.

“Ми доклали втричі більше зусиль і створили продукт нової генерації, - каже головний технолог “НГК” Надія СВИРИДОВА. - Вироблений за ультрасучасною технологією, “Цельсій” є не тільки інноваційним брендом - тепер він виступає символом нової філософії якості горілчаної продукції”.

Три по три = Trinity

Що таке технологія “Цельсій Trinity”?

1. Потрійний купаж:

1) однодобовий;

2) дводобовий;

3) тридобовий.

2. Потрійне пом’якшення:

1) охолодження з подальшою фільтрацією через кварцовий пісок, березове і кокосове вугілля, платиновий фільтр;

2) збагачення бджолиним медом і натуральними ароматними спиртами;

3) формування структури горілки.

3. Потрійна полірувальна фільтрація:

1) через фільтр з отворами три мікрони;

2) через фільтр з отворами один мікрон;

3) через фільтр з отворами півмікрона.

26.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2011p. 
На головну сторінку