Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №502 від 26.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Тост перервав вбивця

Відсвяткувати своє 30-річчя мешканець Гощі Роман вирішив на танцювальному майданчику. Разом із друзями він влаштував застілля просто неба. Черговий тост, що підіймали за здоров’я іменинника, перервав 42-річний Віталій, який завітав до крамниці поблизу місця відпочиваючих. Слово за слово і між ними виникла бійка, яка закінчилася наступного дня для ювіляра фатально.

Причину конфлікту з’ясовують слідчі Гощанського райвідділу, бо розпочата на танцмайданчику бійка мала своє трагічне продовження.

42-річний мешканець села Симонів Гощанського району Віталій працював на ринку охоронцем, куди і повернувся після сутички з відпочиваючими. Та згодом йому довелося знову з ними зустрітися, бо після святкування захмелілі Роман зі своєю компанією вирішили продовжити чоловічу розмову. Під час чергової бійки, 42-річний Віталій завдав кілька ударів дерев’яною палицею по голові Романа. І тільки тоді учасники конфлікту втихомирилися і розійшлися по домівках.

Наступного дня Роману стало зле, а через деякий час батько, 61-річний Всеволод, побачив у ліжку сина, який лежав без ознак життя. Саме він і розповів про це правоохоронцям. Згідно із висновками судово-медичної експертизи, Роман помер внаслідок внутрішньочерепної травми.

- Наразі тривають слідчі дії. Порушена кримінальна справа за “Умисне тяжке тілесне ушкодження”, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років, - повідомив начальник слідчого відділення Гощанського РВ УМВС Юрій СИСОНЮК.

30-річний Роман проживав разом із батьками, ніде не працював і зловживав спиртними напоями. До того ж неодноразово мав справу з правоохоронцями. У 2010 та 2011 роках він притягувався до адміністративної відповідальності за насильство в сім’ї, появу в громадських місцях у нетверезому стані та за дрібне хуліганство.

26.05.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2011p. 
На головну сторінку