Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №503 від 01.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Рівненські стрільці підтвердили клас

З десятьма срібними та однією бронзовою медаллю повернулися з відкритого чемпіонату України, що завершився у Львові, рівненські стрільці.

Так, наш провідний спортсмен Олег Омельчук у стрільбі на 50 м став другим, пропустивши вперед представника Таїланду. Крім цього, Олег разом з Андрієм Соколом та Романом Нагорним, виборов срібло у командному заліку на 10 метрів. На цій же дистанції, а також у стрільбі на 25 метрів другою була наша жіноча команда у складі Людмили Ковальчук, Юлії Бороденко та Оксани Камінської. До того ж в Оксани ще й особиста бронза. Чемпіонат України був одним з етапів підготовки до чемпіонату Європи, що на початку серпня відбудеться у Сербії.

На дітей чекають у спідвейній секції

На Рівненщині створили секцію дитячо-юнацького спідвею. Вона діятиме при Рівненській обласній організації Товариства сприяння обороні України. Вже з 1-го червня сюди прийматимуть на навчання хлопчаків з усієї області віком від 10-ти до 12-ти років.

Тренуватиме майбутніх чемпіонів інструктор-методист, майстер спорту міжнародного класу Віктор Звєрєв. Про це інформує прес-служба облдержадміністрації. Для навчання гуртківців планують купити чотири мотоцикли, розповів заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов, який є почесним головою Рівненського обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України. На це з обласного бюджету виділили 200 тисяч гривень. Також за ці гроші придбають паливно-мастильні матеріали та екіпіровку юніора-спідвеїста.

Софія Ковалець крокує далі

16-річна рівненська тенісистка Софія Ковалець потрапила до третього раунду відкритого чемпіонату Франції серед юніорів (“Роланд Гаррос”), який цими днями проходить у французькій столиці.

У другому раунді наша спортсменка впевнено перемогла Еллен Альгурін зі Швеції з рахунком 6:0, 6:4. Тепер на Софію в середу чекає зустріч з пуерторіканкою Монікою Пьюг. Крім того, рівнянка і в парному розряді вийшла до наступного раунду. Софія в дуеті з румункою Ілкою Ксорегі в першому колі змагань із рахунком 6:3, 7:6 (13:11) переграли місцевих тенісисток Лу Брюле і Естел Каскіно. За вихід до чвертьфіналу турніру Ковалець і Ксорегі зіграють проти другої пари турніру росіянки Ірини Хромачевої та українки Марини Заневської.

01.06.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2011p. 
На головну сторінку