Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №511 від 27.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бізнес

Розбавляв водою і продавав

Підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв викрили співробітники відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів Управління податкової міліції ДПА в Рівненській області.

В одному з приватних будинків у селі Гощанського району власник справно розчиняв спирт водою, фасував у використану раніше тару, зібрану з торгових точок, та продавав у підконтрольних йому магазинах. Організатором цього бізнесу став добре відомий податківцям громадянин. Ще року не минуло з того часу, як Гощанський районний суд засудив його умовно за аналогічний злочин. Підприємець вирішив не залишати свій протиправний бізнес, і продовжував підробляти та продавати горілку.

До торішнього вироку суду він був приватним підприємцем і орендував п’ять магазинів у навколишніх селах. Протягом останнього року переоформив магазини на своїх родичів та знайомих, але неофіційно продовжував повністю контролювати торгівлю. Саме в цих торговельних закладах горе-бізнесмен реалізовував свій фальсифікат. Провівши огляд магазинів, співробітники податкової міліції вилучили підроблену горілку, засоби вимірювання та розливу, а також інші справжні підакцизні товари - вина, коньяки та цигарки, які реалізовували в торговельній мережі незаконно, адже ліцензії на продаж цих товарів у магазинах не було.

У приватному будинку громадянина виявилася аналогічна картина. Податківці вилучили спиртовмісні рідини та ємкості з їх залишками. А проти підприємливого гощанця порушили кримінальну справу. Якщо суд визнає чоловіка винним, йому загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення.

27.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2011p. 
На головну сторінку