Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №233 від 30.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Модні тенденції

Щоб волосся гарне мати, треба ці секрети знати

Блискуче, розкішне, доглянуте волосся не тільки прикрашає людину, але й свідчить про її здоров’я. А нерідко саме волосся робить жінку ефектною і привабливою. Щоб мати гарну і доглянуту косу, представницям прекрасної статі слід знати деякі секрети догляду та укладки волосся.

Більше пишності

й об’єму

Зачіска з тонкого волосся буде більш об’ємною, якщо закріпити її біля самих коренів. Для цього видавіть на долоню пінку для укладки і втирайте її порціями у вологе волосся. Потім висушіть його феном, піднімаючи пальцями від коренів. Нахиліть голову і знову втирайте піну в корені. Укладіть волосся.

Хочу кучері!

Навіть пряме волосся можна перетворити на супергриву локонів. Просто скористайтеся папільйотками - чим вони тонші, тим краще зав’ється локон. Волосся злегка підсушіть і розділіть на пасма, накрутіть кінчик, а потім закрутіть до кінця і закріпіть. Щоб ефект був сильніший, потрібно попередньо перекрутити кожне пасмо навколо осі.

А як бути

з чубчиком?

Чубчик занадто довгий? Гладко розчешіть його, затисніть двома пальцями і відтягніть до перенісся. Кінчики обстригайте горизонтально на рівні перенісся, якщо він прямий, і на рівні середини носа, - якщо будете завивати чуб, або волосся в’ється саме.

Електрична шевелюра

Знову волосся стало дибки і тріщить? Скористайтеся антистатичним спреєм, який можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся. Використовуйте лосьйон для укладки й антистатичну щітку або дерев’яний гребінець.

Якщо волосся січеться...

Впоратися з посіченими кінчиками можна самостійно. Закрутіть тонкі пасма джгутом і зрізайте “пушинки”, що стирчать у різні боки. Коли боротьба йде за кожний сантиметр, професійні перукарі теж застосовують цей спосіб, поєднуючи його зі стрижкою гарячими ножицями. А щоб волосся більше не сіклося, вам допоможе зволожуюча маска з олією жожоба.

»Мокрий ефект»

без ускладнень

Ефект “мокрого волосся” люблять багато модниць. Але гель, за допомогою якого створюється цей ефект, висушує волосся. Вихід є: додайте в порцію гелю крапельку кондиціонеру.

Секрети для відрослої стрижки

Сушіть волосся феном від коренів, а попередньо нанесіть засоби з кератином. Потім кожне пасмо у внутрішньому шарі волосся накрутіть на круглу щітку і просушіть феном проти росту (можна накрутити 3-4 пасма на бігуді, а потім прочесати щіткою в різні боки).

Начіс знову в моді?

Начіс у стилі 70-х років сьогодні знову популярний. Розділіть волосся на пасма. Піднімаючи по одному пасму вверх, гребінцем із рідкими зубцями розчешіть їх позаду в напрямку до коренів. Щоб зачіска була пишніша, починати начіс потрібно знизу.

30.03.2006



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2006p. 
На головну сторінку