Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №528 від 24.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Рівняни сказали “Вперед”!

У Рівненській області створили осередок Всеукраїнської громадської організації “Вперед!”.

Для участі в конференції з усієї області приїхало понад 200 делегатів, які представляють підприємців. За словами голови “Спілки водіїв” Сергія Овчиннікова, досвід проведених акцій, серед яких Податковий майдан, АвтоМайдан і Весняний марш протесту, показав “відчайдушний патріотизм, революційні настрої українського народу і небажання бути рабами у своїй же країні”.

Поділяє позицію рівненських активістів і народний депутат, голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія КОРОЛЕВСЬКА. Вона вважає, що тільки активна позиція громадян може привести до перезавантаження влади.

“Влада намагається нас роз’єднати. Поодинці ми стаємо вразливими і беззахисними, тому нам треба не брати до уваги провокації і не піддаватися. Тільки разом ми зможемо переломити ситуацію, яка склалася у країні”, - сказала Наталія Королевська. Вона нагадала, що на 1 грудня запланована Всеукраїнська акція “Переоблік влади”, в якій свою громадянську позицію зможе проявити кожен, без необхідності виходити під стіни держустанов.

“Кожна людина у себе на робочому місці вивісить плакат або табличку “Переоблік”, або на вулиці, перебуваючи за кермом машини, рівно о 12.00 подасть сигнал. Це буде демонстрацією того, що ми не згодні з діями влади”, - пояснила Наталія Королевська.

24.11.2011



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2011p. 
На головну сторінку