Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №532 від 23.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриття

У подарунок - оновлена поліклініка та службові кабінети

П’ять років стояв занедбаним і порожнім перший поверх поліклініки УМВС. Лікарі тіснилися у кабінетах, розміщених на двох інших поверхах, приймали хворих в умовах, які далекі від необхідних. А пацієнтів, які мають проблеми зі здоров’ям, на жаль, щороку більшає.

Зробити подарунок до Дня міліції України медикам вирішив очільник міліції Рівненщини Василь Лазутко і разом із начальником УМЗ Юрієм Михальчуком підійшов до цієї справи скрупульозно. Звісно, що і на відкриття, яке відбулося 14 грудня, запросили всіх тих, хто за три місяці відбудував і зробив ремонт у медичному закладі.

Завдяки людській праці та Божому благословенню ми маємо можливість нині урочисто здати в експлуатацію першу чергу поліклініки при УМВС, - зазначив начальник УМВСУ в Рівненській області Василь ЛАЗУТКО. - Звичайно, не без сторонньої допомоги. Посприяли нам у цьому і Міністерство внутрішніх справ, і обласна державна адміністрація, спонсори і, звичайно, будівельники. Тому я щиро їм вдячний за всі їхні зусилля і працю заради найціннішого, що є у кожного із нас - здоров’я. А наступного року в наших планах завершити ремонт у решті приміщень, аби медики змогли працювати в одному із кращих відомчих медичних закладів.

Стрічку урочисто перерізали заступник начальника УМЗ МВС Віктор Горбач, губернатор Рівненщини Василь Берташ і начальник УМВС Василь Лазутко, які разом із гостями і запрошеними оглянули новенькі медичні кабінети. Передувало, щоправда, цьому освячення закладу і благословення отця Василіска на добрі справи та многії літа.

- Відтепер кваліфіковану допомогу працівники відомчої медицини надаватимуть у сучасних і комфортних умовах. А міністерство, у свою чергу, допомагатиме із тим обладнанням, якого на сьогодні не вистачає, - звернувся до присутніх Віктор Горбач.

23.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2011p. 
На головну сторінку