Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №532 від 23.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Збірна Рівного з футзалу здобуває перемогу

Збірна Рівного з футзалу здобуває перемогу

У спорткомплексі ДЮСШ №4 відбулися змагання фінальної частини чемпіонату області з футзалу серед збірних команд районів і міст. Знову не мала собі рівних команда обласного центру, яка зберегла пальму першості в регіональних змаганнях з міні-футболу, як мінімум ще на рік.

За жеребом фіналісти були розподілені на дві підгрупи. Боротьба в них була з різною інтригою. Якщо у групі “А” збірна Рівного не мала проблем із суперниками - перемоги 7:2 над збірною Острозького і 3:0 над збірною Радивилівського району (в очному поєдинку за друге місце у підгрупі радивилівці перемогли острозьців з рахунком 4:2), то в групі “Б” боротьба за вихід до фіналу турніру була більш цікавою. У першому поєдинку збірна Костопільського району перемогла збірну Володимиреччини - 3:1, а в другому матчі костопільці й збірна Гощанського району зіграли внічию - 3:3. Для того, аби обійти головного конкурента на груповій стадії та вийти до вирішального поєдинку чемпіонату збірній Гощанського району необхідно було обіграти команду з Володимиреччини з різницею щонайменше у три м’ячі. Із цим завданням гощанці впоралися - 3:0.

У зустрічі за третє місце команда Радивилівщини в напруженій боротьбі здолала збірну Костопільського району - 5:4 (голи забивали: у переможців - Василь Пилипака - три, Богдан Романюк і Василь Довгаль - по одному; у костопільців - Сергій Степанюк - два, Іван Попович та Артем Українець - по одному).

А у вирішальному матчі збірна міста Рівне не залишила шансів команді Гощанського району, гравці якої напевно віддали всі сили боротьбі у попередніх матчах - 8:1 (у переможців голи забили Максим Новосад - два, Володимир Поліщук, Роман Волох, Вадим Жак, Юрій Гуменюк, Валерій Шипуков і Андрій Оксенюк - по одному; у складі срібних призерів відзначився Віталій Богданов). Зауважимо, що доля матчу була вирішена на перших хвилинах другого тайму, адже перша половина зустрічі пройшла у напруженій боротьбі та закінчилася з рахунком 1:1. У другій двадцятихвилинці команда обласного центру з легкістю схилила шальки терезів на свій бік і надалі тільки збільшувала перевагу у рахунку.

23.12.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2011p. 
На головну сторінку