Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №533 від 29.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перевірка

Безпечне святкування

Напередодні новорічних та різдвяних свят майже в усіх дошкільних, шкільних закладах та будинках культури проводяться новорічні ранки. Проте, аби враження від святкових заходів лишились тільки приємними, їм передує важка й відповідальна робота, і не лише з боку організаторів, а й інспекторів Управління Держтехногенбезпеки області.

21 грудня співробітники обласного управління Держтехногенбезпеки здійснили перевірку стану пожежної та техногенної безпеки Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру і Рівненського академічного обласного театру ляльок. Під час перевірки основна увага зверталася на достатнє забезпечення приміщень первинними засобами пожежогасіння (сертифікованими в Україні вогнегасниками), наявність та вільний доступ до шляхів евакуації, справність систем пожежної автоматики і пожежогасіння, а також прокладання електромереж у відповідності до правил пожежної безпеки.

“Поза увагою не залишається жоден дитсадок, школа чи будинок культури, - запевнив начальник Управління Держтехногенбезпеки у Рівненській області Сергій ЮРА, - адже ми повинні зробити все можливе, аби святкування пройшли лише з позитивним настроєм та посмішками людей, тим паче дітей нашої області. Наразі в області проводиться масово-роз’яснювальна робота серед населення, перевіряються об’єкти з масовим перебуванням людей, надаються рекомендації з питань пожежної безпеки, розповсюджуються відповідні листівки, проводяться інструктажі за місцем проживання”.

29.12.2011Андрій ХІМІЧ



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2011p. 
На головну сторінку