Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №548 від 19.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

“Розмалюй писанку”

“Розмалюй писанку”

Четвертий рік поспіль заснований НАДРА БАНКОМ благодійний фонд “Дитячий світ” проводить Всеукраїнську благодійну акцію “Розмалюй писанку”, мета якої - відродити давні українські техніки писанкарства серед дітей і таким чином популяризувати національні традиції. Акція охопила понад 3 тисячі дітей в обласних дитячих лікарнях і дитячих будинках у всіх областях України і АР Крим.

У місті Рівне 11 квітня 2012 року понад 20 дітей разом із майстром Наталією Дребот вчилися розписувати писанки. Малюнки юних митців написані з дитячою безпосередністю, наповнені щирістю і радістю життя, відображають весняні мотиви та великодню тематику. У дитячому притулку служби у справах дітей облдержадміністрації, де працювали маленькі писанкарі, панувала світла і душевна атмосфера Великоднього свята. Акція “Розмалюй писанку” залишила в учасників безліч яскравих і приємних вражень.

Богдан, вихованець притулку:

- Несподівано для мене було дуже цікаво навчитись розмальовувати писанки, я не чекав, що це так захопливо. Робота з восковим писачком вимагає уваги та терпіння. Виявляється, кожний символ на писанці має своє значення - намальовані грабельки закликають дощ, зернятка - гарний врожай. Дуже сподобалось, тим більше, що у кожного залишився на згадку оберіг, виготовлений власними руками.

Олена Анатоліївна Бєлощук, вихователь:

- Ми не вперше зутрічаємо в стінах нашого закладу представників Надра Банку. Щорічні зустрічі стали приємною традицією і вихованці чекають їх з нетерпінням. Цікаві творчі люди, увага до наших дітей, солодкі гостинці напередодні Великодня від Надра Банку несуть щирість та вчать вихованців вірити у добро.

Ліцензія НБУ №21 від 21.11.2011р.

19.04.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2012p. 
На головну сторінку