Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №549 від 26.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

“Нова економіка - нова країна”

“Нова економіка - нова країна”

Саме під такою назвою лідер партії “УКРАЇНА - ВПЕРЕД” презентувала програму покращення життя українців.

Народний депутат України Наталія Королевська з робочим візитом відвідала Рівне. Під час поїздки відбулася презентації програми, над якою команда Наталії Королевської працювала протягом чотирьох років, “Нова економіка - нова країна”. Головною ідеєю програми є зміна якості життя людей, зміна економічної моделі розвитку країни і побудова незалежної, самостійної економіки.

Ця програма презентується в кожному регіоні України, і Рівненщина не стала виключенням. Наталія Королевська зустрілася з жителями нашого міста та обговорила головні завдання своєї програми.

- Активну участь у розробці програми “Нова економіка - нова країна” брали громадсько-політичні лідери міста Рівне та області, - розповідає голова партії “Україна - вперед!” Наталія КОРОЛЕВСЬКА. - Після презентації програми над її удосконаленням починають працювати робочі групи, які вносять пропозиції та ідеї пересічних українців. У травні в Києві відбудеться презентація удосконаленої програми. Нашим головним завданням сьогодні є розбити економічні монополії, вибудувані у країні і домогтися того, аби пріоритети людей змінилися. Ми спрямовуватимемо увагу на малий та середній бізнес, на побудову інноваційної технологічної економіки та на сільське господарство. Рівненська область є унікальною, адже 50% області займає сільське господарство, а інші 50% - промислове виробництво. Ми бачимо у вашому регіоні великий потенціал для втілення у життя закону, автором якого була я, щодо створення індустріальних парків з метою залучення інвестицій, будівництва технологічних виробництв з високооплачуваними робочими місцями.

26.04.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2012p. 
На головну сторінку