Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №552 від 17.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

300 тисяч на безхатченків

Депутати Рівнеради погодили додаткове фінансування для міського притулку для собак. На підведення комунікацій та облаштування території - другу чергу будівництва закладу виділили 295 тисяч гривень. Вже цього місяця працівники притулку почнуть стерилізувати собак.

Міський притулок підтримуватимуть і надалі - фізично і фінансово. Слово дав міський голова Володимир Хомко.

Купальний сезон розпочався

15 травня офіційно стартував купальний сезон. Втім, на сьогоднішній день вода забрала вже дев’ятеро життів. А відтак, пам’ятати елементарні правила поводження на воді не буде нікому зайвим.

Гордість міста

Відповідно до рішення колегії Міносвіти України учениця 10-го класу Рівненського обласного ліцею-інтернату Анна Колоденська стала стипендіатом премії ім.Т.Шевченка у 2012 році. Напередодні дівчина виборола перемогу на Всеукраїнській учнівської олімпіади з української мови і літератури.

Чугуєвець не хоче городів

Адже ті, що знаходяться на берегах Басівкутського озера, на переконання депутата руйнують берег. Тим більше, що у воду потрапляють мінеральні добрива, якими підживлюють землю.

Тож, перед тим, як визначитися, виділяти рівнянам на тій території землю під городництво, на місці має попрацювати депутатська комісія, до складу якої увійде представник природоохоронної прокуратури.

Пожежникам куплять пальне

Депутати Рівнеради виділили одноразово 50 тисяч гривень на закупівлю пального для пожежних авто міста.

Перинатальний переїхав

На щастя, на реконструкцію, яка триватиме до жовтня. До цього часу Рівненський обласний перинатальний центр розміщуватиметься у приміщенні міського пологового будинку - на вулиці Механізаторів.

Буде церква

На розі вулиць Сагайдачного і Кіквідзе незабаром з’явиться церква. Містобудівну документацію вже затвердила міська рада. Свято-Михайлівську церкву будуватиме релігійна громада Рівненської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Перша управляюча

Засновником ТОВ “Перша рівненська управляюча компанія”, яка незабаром змінить ЖЕКи, стало КП “Міськсвітло”, частка якого становитиме 20 відсотків.

17.05.2012



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2012p. 
На головну сторінку