Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №571 від 04.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Бу-Ба-Бу” в Рівному

Після п’яти років перерви бубабісти таки відвідали Рівне.

Зі сцени Рівненського облмуздрамтеатру Віктор Неборак, Юрій Андрухович й Олександр Ірванець читали у переповненій залі старі та нові поетичні доробки.

Потрапити на літературний вечір “Бу-Ба-Бу” могли усі бажаючі. Самі ж представники “Бу-Ба-Бу” пообіцяли, що така зустріч не остання і за рік вони вийдуть на цю сцену знову.

Чужих дітей не буває

З нагоди Дня усиновлення батькам та піклувальникам у міськвиконкомі вручали нагороди та відзнаки. Загалом з початку цього року в Рівному усиновили 21 дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування, а влаштування в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу отримало 18 дітей. Всього в сім’ях усиновителів у нашому місті виховується 67 дітей, в сім’ях опікунів та піклувальників - 145 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях - 25 дітей. 16 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування потребують влаштування в сім’ї громадян.

“Рівне яскраве”

Саме під такою назвою активісти Молодіжної платформи “Яскраво” провели акцію в міському парку ім. Тараса Шевчанка. Її суть полягала в тому, щоб зробити місто яскравішим, а мешканців щасливішими. Для цього молоді люди розмістили у парку мотиватори, стилізовані під дорожні знаки, із написами на кшталт: “Більше подорожуй”, “Ніколи не здавайся”, “Відпусти погані спогади”. Мотиватори у парку - це лише перший етап проекту “Яскраве Рівне”.

Обережно - вас знімають

Учасниками програми “Прихована камера” цьогоріч відчуватимуть себе виборці. Адже за голосуванням на виборах слідкуватиме не лише комісія, а й камери. Саме таку новацію ввели на нинішніх виборах. Їх почали встановлювати ще минулого тижня.

До міста завітає Кейко Мацуі

Японська композиторка та піаністка виступатиме у Рівнеському академічному музично-драматичному театрі 13 листопада.

Композиторка уже встигла побувати і виступити у столиці, а тепер порадує любителів музики у стилі “new age” і джаз у Рівному.

Квитки у касі театру можна придбати від 100 до 450 гривень.

Безкоштовні путівки

В управлінні праці та соціального захисту населення триває організація із забезпечення санаторно-курортними путівками на оздоровлення осіб з числа постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорій.

Путівки надаються безкоштовно на підставі медичної довідки форми 070-О. На даний час оздоровлення проводиться в санаторіях: “Пролісок”, “Лісова пісня”, “Турія” (Волинська обл.), “Перемога”, “Жовтень” (Київська обл.), “Мошногір’я” (Черкаська обл.), “Великий Луг” (Запорізька обл.), “Роща” (Харківська обл.), “Новомосковський” (Дніпропетровська обл.), “Алмаз”, “Кристал” (Трускавець), “Орізонт”, “Клін. сан. ім.Пирогова” (Одеська обл.), “Турія” (Волинська обл.), “Нові Санжари” (Полтавська обл.).

Детальніше за тел. 23-51-63.

04.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2012p. 
На головну сторінку