Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 18.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Старт

“Сімейні перегони” відкриватиме Сергій Бубка

На Рівненщині розпочинається вже третій сезон спортивно-інтелектуальної гри “Сімейні перегони”. Стартують “родинні” змагання вже цими вихідними - відкриття відбудеться у суботу, 20 жовтня, у селі Зоря Рівненського району. Серед запрошених на спортивне дійство - багаторазовий світовий рекордсмен, олімпійський чемпіон Сергій Бубка. До речі, спортсмен родом із Рівненщини (із села Мульчиці Володимирецького району).

Загалом же проект “Сімейні перегони”, започаткований два роки тому, не мав аналогів в Україні. Суть його полягає в тому, аби запропонувати цікаве та корисне дозвілля усій родині. У результаті учасниками “Сімейних перегонів” стали 40 тисяч краян із кожного району області. Серед них були як ті, котрі раніше не займалися спортом, так і родини спортсменів-олімпійців. “Ця спортивно-інтелектуальна гра для Рівненщини стала своєрідним брендом. І наш досвід вже запозичила Луганська область, - розповів начальник відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимир ГУДІЛІН. - Нагадаю, що минулорічні переможці “Сімейних перегонів” отримали квитки на футбольні матчі “Євро-2012”, а діти оздоровлювалися в “Артеку”. До того ж під час відкриття третього сезону гри їм також вручать сертифікат на спортивний майданчик, який облаштують у районі”.

Тим часом цьогорічні “Сімейні перегони” відбуватимуться в дещо іншому форматі. Так, родинні команди змагатимуться не лишень у спритності, а й вирішуватимуть інтелектуальні завдання.

18.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2012p. 
На головну сторінку