Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дозвілля

Будинок культури цементників у Здолбунові запрацював на повну силу

Будинок культури цементників у Здолбунові запрацював на повну силу

Культура - невід’ємна частина життя кожної сучасної людини. Саме для поглиблення духовного, культурного та морально-етичного розвитку створювалися, ще у радянські часи, клуби та будинки культури. Завдяки спонсорству ПАТ “Волинь-Цемент” у місті Здолбунів підтримується діяльність Будинку культури цементників (БКЦ). На даний час у ньому вже відкрито нові гуртки з молодими кваліфікованими викладачами, покращено роботу існуючих.

На жаль, відносно молодого покоління, у конкуренцію з розвивальними закладами вступають кафе, бари, ігрові клуби, які крім негараздів з навчанням та шкідливих звичок, не можуть внести у життя дитини нічого. У молоді ж особливо немає вибору, оскільки дозвілля у малих містах та селах абсолютно не сплановане.

БКЦ приваблює як школярів, так і дорослих різноманіттям своїх напрямів навчання та розвитку особистості. Вже залучено професійних викладачів з Рівного та Здолбунівщини. Функціонують гуртки бального спортивного та народного танцю для дітей від 6 до 17 років, вокальні та інструментальні ансамблі, аеробіка, клуб фотохудожників тощо. З нового року починаються заняття гри на гітарі, художнього, сучасного прикладного мистецтва, уроки у театральній студії, навчання англійської мови для дорослих та дітей. Також будуть організовані команди “Що?Де?Коли?”, які братимуть участь у міських та обласних змаганнях. Професійні викладачі розкриють геніальність у кожній дитині!

Отож, чекаємо на Вас та Ваших діток в оновленому БКЦ! Дізнатися детальнішу інформацію та записатися на пробні безкоштовні заняття ви можете за телефоном: (067) 360-22-67.

Ваша дитина талановита. Приходьте та переконайтеся!

13.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку