Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №585 від 10.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Лусія Мендес

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Що буде у 2 сезоні “Щоденника доктора Зайцевої”? І де зараз паралельно знімаються виконавці головних ролей телесеріалу?

СМС без підпису

- “Щоденник-2” уже у виробництві! На початку нового сезону в Саші Зайцевої (Яна Крайнова) є все, про що вона мріяла: стосунки з Максом Майоровим (Ілля Любимов) і навіть скинуті зайві кілограми... Творці телесеріалу обіцяють, що не дозволять Саші й Максу жити довго та щасливо: на горизонті мрійниці з’явиться менш проблемний і більш симпатичний лікар. До того ж, не варто скидати з рахунку екс-чоловіка романтичної лікарки Рому (його грає Костянтин Соловйов). А поки “Щоденник” перебуває у виробництві, Яна та Ілля не сидять склавши руки. Крайнова знімається в трагікомедії “Ископаемый”. А Любимов задіяний одразу ж у двох проектах - фантастичній комедії “Невидимки”, де його оточує сузір’я акторів - Андрій Мерзлікін, Гоша Куценко, Катерина Гусєва, Ірина Розанова. Також Ілля Любимов бере участь у телесеріалі “Зовнішнє спостереження”. І серіали, і фільми ми побачимо наприкінці 2012 року.

- Будь ласка, надрукуйте сучасне фото Лусії Мендес (Ракель із телесеріалу “Ніхто, крім тебе”)! Чим вона зараз займається?

Олена

- У 2000 році Лусія Мендес знялася у своєму останньому телесеріалі “Удар нижче пояса”. А втім, прихильники актриси вірять, що вона ще повернеться у мильні опери: адже в травні цього року вона закликала Вероніку Кастро повернутися у телесеріали й знятися разом. Наразі ж Мендес займається власним бізнесом: вона заснувала косметичну лінію. У лютому 2004 року Мендес вдруге одружилася й виховує сина Педро.

- Чув, що моя улюблена актриса Камерон Діаз зніметься у новому телесеріалі. Це правда?

Андрій К., м.Рівне

- Так, один з телеканалів замовив сценарій багатосерійної адаптації фільму “Дуже погана вчителька” (2011 рік), де Камерон з Джастіном Тімберлейком виконували головні ролі. Стрічка зібрала $216 мільйонів у світовому прокаті, й телебоси резонно розраховують на успіх подібного серіалу в телеефірі. Адаптацію доручили сценаристці Хіларі Уїнстон, яка до того створила такі успішні проекти, як “Співтовариство”, “Щасливий кінець” та “Мене звати Ерл”.

10.01.2013Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2013p. 
На головну сторінку