Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №586 від 17.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриття

Поліклініка на мільйон!

Поліклініка на мільйон!

На капітальний ремонт Острозької поліклініки витратили мільйон бюджетних гривень. Таким чином змінили всі застарілі інженерні мережі, а також облаштували сучасні кабінети. Тож вдалося створити комфортні умови для обслуговування пацієнтів та роботи самих медиків.

Загалом за два роки на оновлення центральної районної лікарні вже спрямували 2 мільйони 200 тисяч гривень. Нині ж триває перекриття даху медзакладу та розробляється проект утеплення фасаду задля енергозбереження. Тим часом у поліклініці та в усіх відділеннях райлікарні вже змінили старі вікна на енергоощадні. На це все спрямовують гроші обласного та місцевого бюджетів, а також субвенцію, яку одержує район за сусідство з атомкою.

Крім того, у відремонтованих кабінетах вже встановили сучасне медобладнання. Його придбали за гроші держсубвенції, яку Рівненщина отримує другий рік поспіль. Окрім того, продемонстрували переобладнану лабораторію райлікарні. Саме від її ефективної роботи залежить оперативність і точність діагностування пацієнтів, а отже й успішність лікування.

Продемонстрували також і роботу комунальної аптеки, якій відвели достатньо комфортних площ в оновленій поліклініці. Там запевнили, що більше тисячі гіпертоніків Острозького району вже придбали в ній ліки за пільговими рецептами. Крім того, аптека надає знижки для багатодітних родин і сімей, які виховують прийомних та всиновлених дітей. А ще заклад щомісяця виділяє медикаменти на 5 тисяч гривень для ургентної допомоги.

17.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2013p. 
На головну сторінку