Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №623 від 03.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Корисні кулінарні поради

Корисні кулінарні поради

Щоб процес готування приносив задоволення, скористайтеся корисними кулінарними порадами, які полегшать вам життя!

• Чайна ложка цукру, розведена у столовій ложці молока, надасть особливого смаку вінегрету та салатам з буряка.

• Гірчицю можна зробити смачнішою, якщо додати до неї трошки меду, а засохлу гірчицю можна “освіжити”, додавши дрібку солі та ложечку оцту.

• Якщо сушені гриби потримати кілька годин у ледь підсоленому молоці, вони стануть на смак, як свіжі.

• Щоб молоко швидше закипіло, не пригоріло і зберігалося довше, на дно каструлі треба покласти грудочку цукру.

• Якщо додати у тісто для налисників 2­3 столові ложки цукру, вони набудуть гарного золотистого кольору.

• Готові налисники не охолонуть, якщо тарілку, на яку їх викладають, покласти на каструлю з киплячою водою.

• Твердий сир не засихатиме, якщо його тримати цілим шматком у закритій посудині, в яку покладено шматочок цукру. Якщо ж сир підсох, його можна покласти у кисле молоко ­ і він знову стане м’яким.

• Грецькі горіхи легко почистити від шкарлупи, якщо їх кілька хвилин потримати у гарячій духовці.

• Вершки швидше й легше зіб’ються в піну, якщо до них додати трохи нежирної сметани.

03.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2013p. 
На головну сторінку