Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №625 від 17.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вітаємо!

Мистецтво чистої води

Мистецтво чистої води

“Рівнеоблводоканал” відзначив 85-ту річницю з дня заснування

14 жовтня колектив РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” відзначив 85­ту річницю з дня заснування. З цієї нагоди на підприємстві відбулися святкові заходи ­ фотовиставка “Минуле та сьогодення”, виставка спеціальної техніки та обладнання, урочисте засідання, закладання розарію за участю керівників міста й області.

В урочистому засіданні взяли участь голова Рівненської облдерж­адміністрації Василь БЕРТАШ, голова Рівненської обласної ради Юрій КІЧАТИЙ та міський голова Рівного, колишній директор “Рівнеоблводоканалу” Володимир ХОМКО. У виступах керівників області та міста йшлося про те, що “Рівнеоблводоканал” цілодобово забезпечує мешканців краю питною водою, якість якої ­ одна з кращих в Україні й наближається до європейських стандартів. Якщо політики відмовляться від соціального популізму, то з інтеграцією нашої держави в Європейський союз, зазначив Василь Берташ, комунальні тарифи стануть більш економічно обґрунтованими, що принесе стабільність у розвиток галузі.

Нині пріоритетними напрямками роботи підприємства є підвищення надійності роботи систем водопостачання та водовідведення, поліпшення якості послуг, зниження споживання електроенергії, запровадження інноваційних технологій. Діяльність РОВКП ВКГ “Рівнеобл­водоканал” ­ це, безумовно, мистецт­во чистої води 85 років поспіль.

Колектив тижневика “Рівне­Ракурс” та всі його читачі щиро вітають працівників “Рівнеоблводоканалу” з ювілеєм. Бажаємо Вам, шановні друзі, довгих років плідної праці на благо рівненської громади! Хай щастить!

17.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2013p. 
На головну сторінку