Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №630 від 21.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Грабіж

Своєчасна допомога

Під час патрулювання вулиці Відінської в Рівному співробітники спецпідрозділу отримали повідом­лення про бійку, і вже за хвилину зловмисники були затримані, хоча і намагалися втекти, прихопивши речі потерпілого.

Карпови Альона та Володимир поверталися додому, коли почули вигуки незнайомців за спиною. Проте подружжя не звернуло уваги на нахабну поведінку двох молодиків. І вже за кілька секунд один із зловмисників вдарив чоловіка. Між ними зав’язалася бійка.

­ Я кричала та кликала на допомогу, скільки було сили намагалася відтягнути нападників від чоловіка. Вони його жорстоко били, при цьому щось шукали в кишенях. Згодом дізналася, що вони забрали в нього документи, але думаю, що шукали гроші. При собі телефона я не мала, тому й не могла повідомити в міліцію. Напевно, це зробив хтось із перехожих. Коли з’явилися міліціонери, то ті хлопці почали втікати. Але працівники “Беркута” їх наздогнали, ­ розповіла Альона.

­ При поверхневому огляді в одного з них в кишені ми виявили особисті речі потерпілого та полі­етиленовий пакет, в якому знаходилась подрібнена речовина, ззовні схожа на марихуану, ­ повідомив міліціонер РМОП “Беркут” Ігор Масник. ­ Ми надали потерпілому медичну допомогу, а на місце події викликали слідчо­оперативну групу. Згодом затримані були доставлені в Рівненський міський відділ.

Працівники міліції відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за частиною 3 статті 357 (незаконне заволодіння, будь­яким способом, паспортом або іншим важливим особистим документом) Кримінального кодексу України. У ході спілкування із підозрюваними з’ясувалося, що один із чоловіків був раніше судимий за скоєння хуліганства та крадіжки і лише місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, де перебував понад два роки.

Володимир зараз лікується від отриманих травм у нейрохірургічному відділенні Рівненської центральної міської лікарні.

­ Якби міліція не прибула так швидко, то невідомо, що могло б статися, ­ розповідає Альона. ­ Я хочу подякувати людям, які повідомили в правоохоронні органи про подію і не залишилися байдужими.

Свідками цієї події було багато людей, проте ніхто не проявив ініціативу, щоб допомогти.

21.11.2013Олена ДУДКО



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2013p. 
На головну сторінку