Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №651 від 10.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кримінал

Викрито наркопритон

За інформацією, яку отримали оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції, в одній із квартир на вулиці Макарова, що в Рівному, раніше судимий 50-річний мешканець обласного центру Сергій за грошову винагороду надавав власне помешкання наркозалежним для виготовлення та вживання сильнодіючого і високотоксичного наркотику дезоморфіну.

Своєї вини зловмисник не заперечує та зізнається, що систематично надавав власне помешкання для злочинної діяльності 36-річному Андрію, 28-річному Ростиславу, 32-річному Роману та 42-річному Андрію. Сергій розповідає, що за свої послуги брав від 10 до 20 гривень, проте сам наркотиків не вживав.

З квартири було вилучено різне приладдя та медичні препарати для виготовлення наркотиків, шприци і наркотичну суміш.

За організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів відкрито кримінальне провадження. Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Затримали трьох кривдників пенсіонера

До міліції повідомив 67-річний мешканець села Гільча Друга Здолбунівського району, що невідомі особи з будинку та підсобних приміщень викрали його майно.

Троє зловмисників протягом двох місяців поспіль обкрадали пенсіонера. Вони заволоділи металевими прутами, кутниками, трубами, деревообробним станком та електроінструментами.

Правоохоронці вилучили у домівках чоловіків викрадене майно. На даний час всі речі відправлені для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За крадіжку відкрито кримінальне провадження. Задокументовано сім епізодів злочинних дій молодиків. Сума нанесеного збитку встановлюється. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

10.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2014p. 
На головну сторінку