Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №654 від 30.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думка громади

“Праві” протестують проти Миколи Щирука

“Праві” протестують проти Миколи Щирука

Днями рівненський “Правий сектор” знову зібрав прес-конференцію. На ній рівненські “праві” висловили свою думку про найголовніші події в нашій області. “Під гарячу руку” потрапив Микола Щирук, якого 18 квітня цього року комісія при Міністерстві внутрішніх справ України рекомендувала призначити начальником УМВСУ в Рівненській області.

- Пан Щирук вирішив в обхід громади пройти на свою посаду за підтримкою частини нардепів. Ми вважаємо, що це неправильно, бо до думки громади потрібно дослухатися. Зараз ми блокуємо призначення Щирука. Біля управління МВС знаходяться кілька десятків активістів, які готові у будь-який час передзвонити і “підтягнути” ще кілька сотень активістів. Будь-кого іншого ми приймемо на цю посаду, але не Миколу Щирука, бо вважаємо, що він не достойний працювати начальником УМВСУ в Рівненській області, - говорить керівник “Правого сектора” в Рівненській області Роман Коваль.

Нагадаємо, що наприкінці березня Микола Щирук, як кандидат на посаду начальника УМВСУ в Рівненській області, проходив співбесіду на засіданні люстраційного комітету. Попри те, що він зміг відповісти на усі запитання, комітет постановив не підтримати його кандидатуру на цю посаду.

30.04.2014Олександр ШЕВЧУК, Піка



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2014p. 
На головну сторінку